Şişli memorialdr tüp bebek

Merhaba çok geçmiş olsun. Şimdi ben bişey diyip sizi yanlış yönlendirmek istemem çünkü hastalıklar farklı. Ama ben memorialdan çok memnunum, özellikle gönül hocadan. Tabi ki transfer oldum tuttu diye size garanti veremem çünkü bu ay sonu transfer olacam Allahın izniyle. Bana bu süreçte sadece bir kere başka hoca baktı oda gönül hoca o gün izinli olduğu için mecburdum çünkü opu için son haftalarda sık gidilip gelinmesi lazımdı. Ama diğer süreçlerde hep kendi doktorumla beraberdim. Ve inanın olumlu olumsuz her ne varsa direk söylüyor yapmamız gerekenleri. Gidip görüşün, görüşme ücretsiz zaten, içinize sinerse devam edersiniz. Talep ederseniz haftanın 3 günü semra hocanın kendiside orada oluyor onunlada görüşürsünüz.

Başkada aklınıza takılan bir şey soru olursa özelden sorabilirsiniz istediğiniz zaman

Başkada aklınıza takılan bir şey soru olursa özelden sorabilirsiniz istediğiniz zaman
Çok teşekkür ederim inşallah gidip görüşeceğim. Öncesinde doktorumu değiştirmek istemedim beni biliyor dedim ama bu üst üste hayal kırıklığı beni buna itti. Ek bir şey yapılmadı malesef örneğin kalite için prp vs.

Hem maddi hem manevi çok zor bir süreç sizi anlıyorum 3 kez kolay değil tabiki. İnşallah bu sefer her şey istediğiniz gibi gidip kucağınıza alırsınız Allah yardımcımız olsun

Ben de şişli memoriali tavsiye ederim. Ben ilk tedavimi maslak acıbademde gördüm. Çok fazla ilaç kullandım. İlaçların dozu çok yüksekti. Gebelik oluştu. Fakat 9. haftada kalbi durdu. Çok fazla ilaç kullandığım için oraya karşı güvenim kırıldı. Tavsiye ile şişli memoriala başladım. İlk muayende Semra hoca ile yaptık. Yanında uzman doktor ile. Sonra tüm takiplerimi Yücel hoca yaptı. Şişli Memorialde diğer yerde kullandığım ilaç dozunun yarısından bile az dozda ilaç kullandım. 4 embriyom 5inci güne geldi. Hepsine pgt yapıldı. 1 tanesi sağlıklı geldi. Bu ay inşallah transferi olacak. Doğal sklus yöntemi ile ilerliyoruz. Buranın laboratuvarı çok çok iyi kesinlikle. Asla kanıtlanmamış şeyleri uygulamıyorlar. Maslak acıbademdeki tedavinin neredeyse yarı ücretine geldi bu tedavi. Pgt yaptırmamıza rağmen. İnsanda, burası ticarethane değil bize para gözüyle bakmıyorlar güveni oluşuyor. Ben henüz sonuç almadım. Ama sonucu pozitif almasam yine burası ile devam ederim. Çok fazla meşhur olan kendi reklamını yapan yerler genelde daha çok hayal kırıklığı yaratıyor. Bunlar benim tecrübelerim tabi ki. Her yerde pozitif sonuç alan var.

Hem maddi hem manevi çok zor bir süreç sizi anlıyorum 3 kez kolay değil tabiki. İnşallah bu sefer her şey istediğiniz gibi gidip kucağınıza alırsınız Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah hepimiz için bir kere negatif sonuç aldım, iki yumurta toplamada olmadı bu sonuncusu beşinci güne iki embriyo ulaştı fakat 6. Gün arayıp iptal ettik dediler, üç ay bıyunca tüm vitaminleri eksizksiz kullandık, eğer başka bir sıkıntı olsaydı ilk toplamada embriyomuz oluşmazdı güvenim kırıldı açıkçası

Ben de Semra hocayla görüşmeye gideceğim inşallah biraz daha toparlnınca çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…