Rabbim safi adiyla sifa versin canim tum hastalaradaAmin canim amin napalim Rabbim versin mukafatini cok uzuluyorum cokta sabir bi gun cok pisman olucak boyle davrandigi icin herseyine katlaniyorum su hasta halimle bnde yarim kalpliyim ameliyat oldum en ufak seyde carpintilarim oluyor hic mi uzulmuyosun ben sana yanmaktan kendi derdimi unutmusum nedir bu haller tripler anlamiyorum
Aynen canim onun randevularini ben aliyorum herseye ben kosturuyorum tek basima yoruldum bi kez randevu almis degil bi kez bi doktorla konusmus bilgi almis degil neden hep ezilen kadin anlamiyorum elimizden tutsalar ya zaten tedavidede herseyi biz cekiyoruz bi sperm ver cekil kenara ne anladim manevi anlamda destek ol niye yapmiyosun
aminnnn...inşallah canım benim..... sevgiler...cnmm bende seni takip ediyorum arada mesajlarını yakaladığım kadarıyla:)
çok sağoll inşallah hep berabez tez zamanda kavuşuruz cnm.. çok öptümm
Ah yavrum hepimiz aynı süreçten geçtik inanki, ha belki bin kişiden birinin eşi de onun kadar ilgilidir. Randevuları ben aldım herşeyi ben ayarladım, 3 kere tüp bebek denedik hergün 2-3 iğne kan vermeler yok opu yok transfer yok tonla ilaç adama bir vitamin verdiler speed plus falandı adı galiba yemin ediyorum her gece elimle içirdim be adam senin spermlerinde sorun var herşey benim üstümde yaşanıyo içeceğin bi ilaç onu da iç allah rızası için ama yok, kendi iğnelerim ilaçlarım birde adamın peşinde koştum. Allah yardımcın olsun canım üzülme bu günlerde geçecek
Ayni bizde oyleyiz ayni yok aktara git ne artiriyormus al yap icir bi aksam unutayim ilacini bak unuttun iste bu kadar dusuncelisin diyo La ilahe illallah ya git ic cocukmusun butun dert butun agri sizi benim ustumde bide naz mi cekeyim Allahtan ignelerimi yapti o kadarini sagolsun ben artik hic konusmuyorum sustum icimede attim bi anamla dertlesirim aglarim sizlarim biter gider oda yaptigiyla kalsin ben artik dayanamiyorum hergun hergun azar isit bisey soyle sor terslen git agla sizla boyle olmazkiAh yavrum hepimiz aynı süreçten geçtik inanki, ha belki bin kişiden birinin eşi de onun kadar ilgilidir. Randevuları ben aldım herşeyi ben ayarladım, 3 kere tüp bebek denedik hergün 2-3 iğne kan vermeler yok opu yok transfer yok tonla ilaç adama bir vitamin verdiler speed plus falandı adı galiba yemin ediyorum her gece elimle içirdim be adam senin spermlerinde sorun var herşey benim üstümde yaşanıyo içeceğin bi ilaç onu da iç allah rızası için ama yok, kendi iğnelerim ilaçlarım birde adamın peşinde koştum. Allah yardımcın olsun canım üzülme bu günlerde geçecek
Ayni bizde oyleyiz ayni yok aktara git ne artiriyormus al yap icir bi aksam unutayim ilacini bak unuttun iste bu kadar dusuncelisin diyo La ilahe illallah ya git ic cocukmusun butun dert butun agri sizi benim ustumde bide naz mi cekeyim Allahtan ignelerimi yapti o kadarini sagolsun ben artik hic konusmuyorum sustum icimede attim bi anamla dertlesirim aglarim sizlarim biter gider oda yaptigiyla kalsin ben artik dayanamiyorum hergun hergun azar isit bisey soyle sor terslen git agla sizla boyle olmazki
Hayirlisiylaa tutunsun bebegin insallah cnmMerhaba uzun zamandır yazamamıştım bugün hayırlısıyla transferim var dualarınızı benden eksik etmeyin
Ah canim ah araba kullanmayi bilsem minnet etmicemde bilmiyorum iste mecburum onunla gitmeye uzak cunku hastane evet oturup duruyolar oyle sap gibi hic destek olayim yok kostek olalim var neyse takmicam artik valla atti laz damarim iyice kendimi tedavime odaklar Allah der yururumcnm eşin eğer tek gitmene bir şey demezse, sen görüşmeye tek yada annenlede gidebilirsin.. zaten erkekler sap gibi yanımızda oturuyor.. bi işe yaramıyorlarki.. belki oda işten izin almayı falan takıyordur..
Adet oldum ama ne yazikki bu ay baslamiyoruz haziran basinda baslicaz testleri bari goturelim diyorum esime hem benide adetliyken bi gorsunler diyorum yok dedi cok gergin bu ara hem is hem su tedavi yine hergun gereksiz seyler icin basladik tartismayacok zoruma gidiyor ben ona elimden geldigince destek oluyorum hic sorunun ondan oldugunu hissettirmiyorum ama o beni davul gibi geriyor bende anneden uzak babadan uzak zaten gurbetteyim kim teselli etsin beni ben kime gidip patlayim butun herseyin hirsini benden aliyor napicami nasil konusup nasil davranicami sasirdim artik Allah yardimcimiz olsun
Arkadaşlar çok şükür pozitif darısı tüm kaderdaşlarım sizinlerin başına . Dualarım sizlerle. Sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almamızı Rabbim nasip etsin .
Aynen canim biz kotu oluyoruz biz ustlerine cok gidiyoruz dun sancidan oluyorum kalk dedim igne yaptiralim cok kotuyum hic derdin bitmiyor dedi bana bende gitmicem dedim oturdum agladim hic umrunda bile olmadi adamin kendi kendime diyorum kizim niye cekiyosun ki hic biseyin yok bide ustune bu zulmu niye cekiyosun sonra tovbe diyorum sus burcu sus sus hep susalim biz sustukca onlarda ciksin tepemize boyle iste ne diyeyim bilmiyorum
Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesindetüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??
Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesinde tüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??
Merhaba uzun zamandır yazamamıştım bugün hayırlısıyla transferim var dualarınızı benden eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?