Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ilac konusu dogru ben adeti 200den gonal f 4 kutu kullandim.4 tane cetrotide 38 den otrivelli de 42 den aldim 1 adet.

Ilac parasi sadece 1250 tl mi? Normalde 2000 i gecio ama eger bu rakami verdilerse cok iyi bence

Arkadaslar bende tüp benek tedavisine bsşlıcam. 5750 tedavı bedeli ilaç bedeli 900-1500 arası. Dondurma istersenız o da ek ücret.

Şimdi bşy sormak istıyorum lutfen yardım ediiinnn.. Dpktorum banu hanım. Adetımin 2. Gunu gelmemi söyledi. Şuan itibari ile adet oldum. Yarın mı gıtmem gerekır kı.? Sehırdısından geldıgım için karar veremiyorum. Nedersınızzz

Genetik hastaligimiz vR cnm o yuzdn bunlar isteniyo bizden
Genetik hastaligimiz vR cnm o yuzdn bunlar isteniyo bizden
geçmiş olsun canım, sen tedaviye başladınmı , pgt için yurtdışından gelen hastalar var, buranın çok iyi olduğunu biliyorum,

arkadaşlar ilaçları anlaşmalı eczaneden alabilirsiniz ben idilden almiştım,tedaviye pazar başladığımız için kapalıydı bir gün boyunca ilaç aradık enson floryada bi eczane getiririz dedi 450 ml gonal f 360 tl verdik, sonra anı doz ilacı idil eczanesinden 200 tl ye aldım farka bakın yani,

evet canım bende sehir dışından geldim 2. gün başladım pazar günüydü

Saat 16:00 sonra adet olunca yarin ilk gun sayiliyor.yani cuma gelsen olur cnm

geçmiş olsun canım, sen tedaviye başladınmı , pgt için yurtdışından gelen hastalar var, buranın çok iyi olduğunu biliyorum,

Gercekten guvenebilirmiyiz. Benim de 5.gune giderse empriyoma pgt yapilacak. Yani tutunsa da sonra ozurlu cocuk olmasi insani uzer.. bir de bu tur kromozom bozukluklari dusuk erken dogum olu dogum gibi seylere neden olur bu da insanin yipratir

Canım gelebiliyosan yarın gel ama 3. Gün de oluyor önemli değil diyor doktor. Sen yarın ara sor mutlaka. Nereden geliyorsun ?? Allah yardımcın olsun biz istanbuldayız şurdan şuraya gidemiyoruz. Allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım

Zonguldaktan gelıyorum bende. Olmadı sabah erkenden arayıp gerekırse işten izin alıp ypla cıkayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…