- 27 Şubat 2013
- 14.413
- 41.156
- 798
Ben de çok inanmadım. Şöyle söylediler telefonda rakam sorduğumda 1250tl ilaç parası dedi. Ben dışardan alsam dedim siz bilirsnz ama daha çok tutar dedi hem burda fazladan da gerekse biz veriyorz dedi. Demekki hemşireler alıyo ordan. Kendileri parayla almıyorlar bağışlardan bize veriyorlar belkide boşuna 1250 veriyoruz((
arkadaşlar bu 1000 tl indirim için verilen rapor ne raporu. biz 3 ay önce aşılama için rapor çıkarmıştık ilaçları indirimli almıştık o rapor olur mu
inş ya 7.750 tutacak zaten tedaviBence gecerlidir yine de mihasebeye soraesin
Ilac parasi sadece 1250 tl mi? Normalde 2000 i gecio ama eger bu rakami verdilerse cok iyi benceBen de çok inanmadım. Şöyle söylediler telefonda rakam sorduğumda 1250tl ilaç parası dedi. Ben dışardan alsam dedim siz bilirsnz ama daha çok tutar dedi hem burda fazladan da gerekse biz veriyorz dedi. Demekki hemşireler alıyo ordan. Kendileri parayla almıyorlar bağışlardan bize veriyorlar belkide boşuna 1250 veriyoruz((
nasıl yani tedavi parasından hariç 1250 ilaç parası mıIlac parasi sadece 1250 tl mi? Normalde 2000 i gecio ama eger bu rakami verdilerse cok iyi bence
Evet tedavi 5500 ilaç parası da biz verirsek hersey içinde 1250 tl dedilernasıl yani tedavi parasından hariç 1250 ilaç parası mı
bizden 5.750 tedavi parası 2.000 sperm tahlili parası istedıler bakalım nasıl kalkacaz altındanEvet tedavi 5500 ilaç parası da biz verirsek hersey içinde 1250 tl dediler
Kizlar merhaba. 18 nisanda ilk tup denememi yaptim 5.gun embriyosu 1 adet transfer edildi. Bugun 10.gunumdu test yaptim ve sonuc 2 cikti. 12.gun aslinda test yapmam gerekiyordu. Dr um iki gunde dondurulmus embriyonun degerinin yukselecegini pek sanmadigini soyledi. Yani demem o ki negatif. Çöktüm bugun resmen kendimden cok deli gibi benden iyi haber bekleyen insanlara ve eşime cok uzuldum. Cok moralsizim. Simdi ise memorial sislide deneme yapalim diyoruz fiyatlari nedir bilen var mi ilaclarla veya ilacsiz.
Genetik hastaligimiz vR cnm o yuzdn bunlar isteniyo bizden
geçmiş olsun canım, sen tedaviye başladınmı , pgt için yurtdışından gelen hastalar var, buranın çok iyi olduğunu biliyorum,Genetik hastaligimiz vR cnm o yuzdn bunlar isteniyo bizden
evet canım bende sehir dışından geldim 2. gün başladım pazar günüydüŞimdi bşy sormak istıyorum lutfen yardım ediiinnn.. Dpktorum banu hanım. Adetımin 2. Gunu gelmemi söyledi. Şuan itibari ile adet oldum. Yarın mı gıtmem gerekır kı.? Sehırdısından geldıgım için karar veremiyorum. Nedersınızzz
Evet tedavi 5500 ilaç parası da biz verirsek hersey içinde 1250 tl dediler
Şimdi bşy sormak istıyorum lutfen yardım ediiinnn.. Dpktorum banu hanım. Adetımin 2. Gunu gelmemi söyledi. Şuan itibari ile adet oldum. Yarın mı gıtmem gerekır kı.? Sehırdısından geldıgım için karar veremiyorum. Nedersınızzz
geçmiş olsun canım, sen tedaviye başladınmı , pgt için yurtdışından gelen hastalar var, buranın çok iyi olduğunu biliyorum,
Canım gelebiliyosan yarın gel ama 3. Gün de oluyor önemli değil diyor doktor. Sen yarın ara sor mutlaka. Nereden geliyorsun ?? Allah yardımcın olsun biz istanbuldayız şurdan şuraya gidemiyoruz. Allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşımŞimdi bşy sormak istıyorum lutfen yardım ediiinnn.. Dpktorum banu hanım. Adetımin 2. Gunu gelmemi söyledi. Şuan itibari ile adet oldum. Yarın mı gıtmem gerekır kı.? Sehırdısından geldıgım için karar veremiyorum. Nedersınızzz
Zonguldaktan gelıyorum bende. Olmadı sabah erkenden arayıp gerekırse işten izin alıp ypla cıkayımCanım gelebiliyosan yarın gel ama 3. Gün de oluyor önemli değil diyor doktor. Sen yarın ara sor mutlaka. Nereden geliyorsun ?? Allah yardımcın olsun biz istanbuldayız şurdan şuraya gidemiyoruz. Allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım
Şimdi yeni oldum cnm ya ondan kafam karıstı. 1 mayıstada acık mı deıl mı dıye dusunuce. Ama arjadasta dedı yarın en ıyısı erkenden aramak klınıgıSaat 16:00 sonra adet olunca yarin ilk gun sayiliyor.yani cuma gelsen olur cnm
Cnm bu arada sen yaptırdın mı tüp nemorıalde. Cok merak edıyorum da nasıl olcak dıyeZonguldaktan gelıyorum bende. Olmadı sabah erkenden arayıp gerekırse işten izin alıp ypla cıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?