Yasimiz ayniymis artik bizimde bebislerimiz olsun ya nolurr yas gecio;(MERHABA benimde yaş 32 ilk tüp bebek negatif medical park bahçelievler eşimde sperm sorun şimdi memorial düşünüyorum
1000 tl dusuyomus. O rapor icin ne gerekli ne kadar suruyo almak?bende alıyorum rapor inşallah süleymaniye hastanesinden dış heyet raporu acaba ne kadar fiyat düşüyor
Cok haklisin canim bizimde 6 sene oldu arkadaslarimin cocuklari ilkokula gidiyor. Kotu oluyorum gordukce.masallah cok iyi toplanmis senindemi hic kalmadi embriyon ya bu 5.gun embriyo niyetine hic kalmiyor baksana okadar yumurtadan kalmamis.aynen stres oluyor insan 10 yıllık evliyim benden önce evlenenler çocuklu ilk yıllar düşünmedik şimdi 4 yıldır istiyoruz. ilk başta eşim sperm tahlili vermek istemedi 2 yıl onla oyalandık. geçen sene nisanda yaptırdım negatif 30 yumurta topladı 22 istenilen olgunlukta 5. gün emriyosu dondurulacak hiç kalmadı malum maddiyatıda zorluyor şimdi yine düşünüyorum
Ben o hastaneye ilk basta gittim ama o kadar kotu ki baskasini miayene edip pis pis seni alip ayni yere muayene etmek istediler bende sinirlendim lanet olsun dedim devam etmedim. O listeyi bende almistim uygundum o listeye ama bide orda insanlardan duydum insanlarin duygulariyla oynuyolar ilgilenmiyolar falan diye iyice sogudum gitmedim.ne gerekli 23 yaşını doldurmak 3 yıl evli olmak gerek . ben önce gittim görüşüyim dedim ne gerekli amacım orda yaptırmaktı maddiyattan dolayı bir liste veriyor hazırlayacağın evrakları. adetin 2. günü gidiyosun kan alıyorlar bir de muayene oluyosun daha sonra eşine sperm tahlil randevusu veriyor rahim filmi varsa 2 yılı geçmemiş koyuyorsun dosyaya evlilik cüzdan fotokopisi nüfus kayıt örneği eşine ve sana birde eşinde kan veriyor hcv hepatit b falan bakılıyor. başka merkezde yaptırdıysan onun raporu birde adetin bittikten sonra tekrar o hastanenin kadın doğum bölümünden randevu alıyorsun telefonla muayene oluyon tekrar bütün hepsi bitince arşiv bölümüne götüryorsun onlar zaten yönlendiriyor
yazik olmus kuzum ya ne eziyet cekikiyor o toplama isleminde. Anlamiyorlar insan psikolojisinden.sorma transfer oldu tam cıkıyorum hemşire geldi hiç yumurta kalmadı dedi daha sedyedeyim morakl sıfır eve geldim ağladım ordamı hemen söylenir yani tabi tutmadıda
Aynıymışız canım bende de pko var, eşimin sperm değeri hem az hem morfoloji %3. Mikroenjeksiyon mu yaptılar acaba bilgin var mı tatlım. Umut oldun bana şişliye bir adım daha yaklaştım :) inşallah hepimiz muradımıza ereriz biranönceSisli memorial aylin hanimdi doktorum fakat ekip isi oldugu icin banu hanim yucel bey hepside muyane etti transferida banu hanim yapti sperm sayisi az esimin morfolojide %3 bende iki tedaviden sonra pcolu oldugumu ogrendim ilk iki tedavide bilmiyodum ohss oldum o yuzden tedavim ertelendi.ikinci adetten sonra transfer yapildi
İnsallah canim mikromu bilmiyorum sadece imsi dendi cok soru sormadim cok bilen cok yanilir dedi esim merak.ettiklerimi bile sordurmadiAynıymışız canım bende de pko var, eşimin sperm değeri hem az hem morfoloji %3. Mikroenjeksiyon mu yaptılar acaba bilgin var mı tatlım. Umut oldun bana şişliye bir adım daha yaklaştım :) inşallah hepimiz muradımıza ereriz biranönce
Hehe çok doğru demiş eşin :))) ben kafayı yemek üzereyim çok araştırıyorm inş yanılmam sonundaİnsallah canim mikromu bilmiyorum sadece imsi dendi cok soru sormadim cok bilen cok yanilir dedi esim merak.ettiklerimi bile sordurmadi
Genetik hastaligimiz vR cnm o yuzdn bunlar isteniyo bizdencanım bu set up pgt tarzı bişeymi ben hiç duymadım
Bahs
Bahsettigin raporu nasil aliyorsunki. Ayrica bagis kutusunda ilac kaliyomuki herkes aliyodur
1000 tl dusuyomus. O rapor icin ne gerekli ne kadar suruyo almak?
Ben de çok inanmadım. Şöyle söylediler telefonda rakam sorduğumda 1250tl ilaç parası dedi. Ben dışardan alsam dedim siz bilirsnz ama daha çok tutar dedi hem burda fazladan da gerekse biz veriyorz dedi. Demekki hemşireler alıyo ordan. Kendileri parayla almıyorlar bağışlardan bize veriyorlar belkide boşuna 1250 veriyoruzValla bana arkadas haber verdi ilac birakildi diye. Yarim saat sonra gittim. Verdik dediler.ben o ilac olayina pek inanmadim acikcasi. Belki de oraya gelen ilaci satiyorlar.
sorma transfer oldu tam cıkıyorum hemşire geldi hiç yumurta kalmadı dedi daha sedyedeyim morakl sıfır eve geldim ağladım ordamı hemen söylenir yani tabi tutmadıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?