Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar deneyimli arkadaslardan bilgi rica ediyorum. Benim dun toplama oldu. Bugun labaratuari aradim.bana iki cekirdek olmasi gerekirken 3-4 cekirdek var dedi.bu da transfer onermiyoruz dedi. 3.gun arayin net bilgi verelim.olmassa genetige aliriz dedi. Karmasik bisey bilgisi olan varsa bana yazabilirmi inanin umudum gitti ya :KK43:

Sana bu konuda bilgi veremiycem ne yazık ki ama umudunu kaybetme. Rabbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin hepimize.

Kizlar merhaba. 18 nisanda ilk tup denememi yaptim 5.gun embriyosu 1 adet transfer edildi. Bugun 10.gunumdu test yaptim ve sonuc 2 cikti. 12.gun aslinda test yapmam gerekiyordu. Dr um iki gunde dondurulmus embriyonun degerinin yukselecegini pek sanmadigini soyledi. Yani demem o ki negatif. Çöktüm bugun resmen kendimden cok deli gibi benden iyi haber bekleyen insanlara ve eşime cok uzuldum. Cok moralsizim. Simdi ise memorial sislide deneme yapalim diyoruz fiyatlari nedir bilen var mi ilaclarla veya ilacsiz.

Kizlar merhaba. 18 nisanda ilk tup denememi yaptim 5.gun embriyosu 1 adet transfer edildi. Bugun 10.gunumdu test yaptim ve sonuc 2 cikti. 12.gun aslinda test yapmam gerekiyordu. Dr um iki gunde dondurulmus embriyonun degerinin yukselecegini pek sanmadigini soyledi. Yani demem o ki negatif. Çöktüm bugun resmen kendimden cok deli gibi benden iyi haber bekleyen insanlara ve eşime cok uzuldum. Cok moralsizim. Simdi ise memorial sislide deneme yapalim diyoruz fiyatlari nedir bilen var mi ilaclarla veya ilacsiz.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Üzülmemek elde değil ama daha ilk tedavin inşallah ikincide olumlu olacak. Ben de şişli memorial dülünüorm ama görüşmeye gittikten sonra kararımı vereceğim. Canım bu denemeni hangi merkezde yaptırmıstın?? Sorununz neydi peki?

Canım geçmiş olsun öncelikle. Üzülmemek elde değil ama daha ilk tedavin inşallah ikincide olumlu olacak. Ben de şişli memorial dülünüorm ama görüşmeye gittikten sonra kararımı vereceğim. Canım bu denemeni hangi merkezde yaptırmıstın?? Sorununz neydi peki?
Canim merkez degildi Bahceci umut tup bebek merkezinden ayrilan ulun ulug yapti tedavimi.Kendi muaynehanesi var islemleri liv hospitalde yapiyor. Bir arkadasima daha yapti ve arkadasim ilk denemede hamile kaldi ikizlere. Bana da iki embriyo koyalim dedi ama ben istemedim simdi cok pismanim. Dondurulmus yumurtamda kalmadi. Sorun ben de pko esimde de sayi azligi vardi canim. Kendimi bildim bileli adam akilli adet olmadim. Yani ikimizde de sorun var.

Canim merkez degildi Bahceci umut tup bebek merkezinden ayrilan ulun ulug yapti tedavimi.Kendi muaynehanesi var islemleri liv hospitalde yapiyor. Bir arkadasima daha yapti ve arkadasim ilk denemede hamile kaldi ikizlere. Bana da iki embriyo koyalim dedi ama ben istemedim simdi cok pismanim. Dondurulmus yumurtamda kalmadi. Sorun ben de pko esimde de sayi azligi vardi canim. Kendimi bildim bileli adam akilli adet olmadim. Yani ikimizde de sorun var.
Bizim durumumuz da aynı canım pko ve sperm azlığı. Keşke 2 tane koydursaymışsın ama olsun üzülme kısmet olsa olurdu 1 embriyo ile de. Bence memorial yda bahçecide yapmakta fayda var çünkü labaratuvar bu işte en önemli unsur. Hersey önmli tabi ilacın dozuna ladar ama bizim durumumzda sanırm iyi bir merkeze ihtiyaç var. Birlkte başlayalm tedavimze ve mutlu haberler verelm inşallah:) yaş kaç canım kaç yıllık evlisiniz? Ben hemen başlamak istyrm eşim ise ramazan sonrası diyo hayırlısı inşallah. Ne kadar tuttu tedavinz canım?

Bizim durumumuz da aynı canım pko ve sperm azlığı. Keşke 2 tane koydursaymışsın ama olsun üzülme kısmet olsa olurdu 1 embriyo ile de. Bence memorial yda bahçecide yapmakta fayda var çünkü labaratuvar bu işte en önemli unsur. Hersey önmli tabi ilacın dozuna ladar ama bizim durumumzda sanırm iyi bir merkeze ihtiyaç var. Birlkte başlayalm tedavimze ve mutlu haberler verelm inşallah:) yaş kaç canım kaç yıllık evlisiniz? Ben hemen başlamak istyrm eşim ise ramazan sonrası diyo hayırlısı inşallah. Ne kadar tuttu tedavinz canım?
Aynen canim dedigin gibi tutsa bitane de tutardi. Valla baslayalim birlikte ama esin dogru soyluyor ramazan sonrasi guzel olur;) biraz vucudumuz toparlansin benim yumurtalar 20.gunde toplandi okadar uzun surdu yani dinlenmeye ihtiyacim var hem psikoloji olarakda arada biraz zaman olsun ayni stresleri su an kaldiramiycam. 6 yillik evliyiz simdiye kadar niye tedavi olmadik onu da bilmiyorum. Tedavi toplamda 5 bin tuttu. Ilaclar haric tabi. Bu arada bagli oldugum sigorta ilaclarin bayagi bi tutarini karsiladi tup bebeginde 3 bin tl sini. Yani ben 3500 tl falan odemis oldum. Ama simdi oyle olmiycak tabi herseyi biz odiycez ilaclari biliyosun dunya para. Ben okuyamadim senin durumunu canim sende mi 1 defa denedin de tutmadi mi ne oldu yas kac bu arada?

diğeri daha da kötüymüş canım. iptal etmeme sebepleri, 5.güne gelirşirse genetiğe gonderip iyiyse transfer yapmak.yani sakat çocuk doğma riskini ortadan kaldırmak. zaten iyi değilse 4.gün gelişimi duruyormuş.3.gün durum az çok belli oluyormuş.bakalım yarın arayacağım. benim için bol dua edin kızlar.hepinizin bir duası belki de empriyolarımın sağlığına kavuşmasına sebep olur :))

Canım sonuç ne olursa olsun senin hakkında hayırlısı olacaktır..ne desek üzüntünü hafifletmez seni çok iyi anlıyorum dualarımız seninle. .

Aynen canim dedigin gibi tutsa bitane de tutardi. Valla baslayalim birlikte ama esin dogru soyluyor ramazan sonrasi guzel olur:KK66: biraz vucudumuz toparlansin benim yumurtalar 20.gunde toplandi okadar uzun surdu yani dinlenmeye ihtiyacim var hem psikoloji olarakda arada biraz zaman olsun ayni stresleri su an kaldiramiycam. 6 yillik evliyiz simdiye kadar niye tedavi olmadik onu da bilmiyorum. Tedavi toplamda 5 bin tuttu. Ilaclar haric tabi. Bu arada bagli oldugum sigorta ilaclarin bayagi bi tutarini karsiladi tup bebeginde 3 bin tl sini. Yani ben 3500 tl falan odemis oldum. Ama simdi oyle olmiycak tabi herseyi biz odiycez ilaclari biliyosun dunya para. Ben okuyamadim senin durumunu canim sende mi 1 defa denedin de tutmadi mi ne oldu yas kac bu arada?
Hehe çok tatlısın neden yapmadık bilmiyorum dedin ya:)) ben de aynı durumu hissediorm bazen. Neden boş boş durmuşum da şimdi sıkıştırdm diorm. Canım sana bi tavsiyem olacak, sağlık sigortasından yararlanıyormuşsun ve hersey dahil 3500 tl tutmuş bu harika bi rakam. Ben senin yerinde olsam ulun beyle 2 embriyo transferini bikere daha denerdim. Çünkü belki şişlide olsan da ilki tutmayabilirdi. Bu fiyatı bulmuşsun canım 1 kez daha denemende fayda var. Ben eminim ki tutacaktır da. Çok büyük sorunlarnz yok çünkü. Bahçeci veya şişlide minimum 7500tL vericez zaten. Benim hakkım olsaydı ulun beyle 3 kez denemeden merkez değiştirmezdim. Karar senin tabiii inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi vericez birbrimze ben inanıyorum. Bu arada ben aşılama yaptrcaktm ama iğneler etki etmedi yumurtalarım gelişmedi iptal oldu. Ne tüp ne aşılama olmadım henüz yaş da 28. Senin yaş kaç canım? Bakalım nereyi tercih edeceğiz. Ulun beyi de düşünebilirm hiç belli olmaz ismini çok duydum ama kafam karmakarışık. Güzel bi söz söyledi forumdan bi arkadaş. Hangi merkez seni bebişine kavuşturacaksa ayakların seni oraya götürsün ❤️

Bu arada ben annemin doktoruna gidiyorum muaynehanesine. Aşılama olmaz aslında ama deniyelm diye turturdu kadın. Al işte okdr para döktüm ilaçlar işe yaramadı muayene ücreti de cabası. Neyse anladı da artık tüp bebeğe yönlendirdi beni :) bakalım hayırlısı ile ilkinde tutsun inşallaaaaah❤️:KK56:

Hehe çok tatlısın neden yapmadık bilmiyorum dedin ya:)) ben de aynı durumu hissediorm bazen. Neden boş boş durmuşum da şimdi sıkıştırdm diorm. Canım sana bi tavsiyem olacak, sağlık sigortasından yararlanıyormuşsun ve hersey dahil 3500 tl tutmuş bu harika bi rakam. Ben senin yerinde olsam ulun beyle 2 embriyo transferini bikere daha denerdim. Çünkü belki şişlide olsan da ilki tutmayabilirdi. Bu fiyatı bulmuşsun canım 1 kez daha denemende fayda var. Ben eminim ki tutacaktır da. Çok büyük sorunlarnz yok çünkü. Bahçeci veya şişlide minimum 7500tL vericez zaten. Benim hakkım olsaydı ulun beyle 3 kez denemeden merkez değiştirmezdim. Karar senin tabiii inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi vericez birbrimze ben inanıyorum. Bu arada ben aşılama yaptrcaktm ama iğneler etki etmedi yumurtalarım gelişmedi iptal oldu. Ne tüp ne aşılama olmadım henüz yaş da 28. Senin yaş kaç canım? Bakalım nereyi tercih edeceğiz. Ulun beyi de düşünebilirm hiç belli olmaz ismini çok duydum ama kafam karmakarışık. Güzel bi söz söyledi forumdan bi arkadaş. Hangi merkez seni bebişine kavuşturacaksa ayakların seni oraya götürsün ❤️
Benim yas 32 kuzum. Ulun bey cok iyi bir dr. Guleryuzlu sevecen ekibide oyle cok basarilarini da gordum ve duydum. Dusunebilirsin bence. Memoriali evime yakin diye istiyorum aslinda ulun beye gidip gelmek cok yordu beni bide yumurta buyumesi 20 gunu bulunca iyice bunaldim. Bakalim kismet belki yine orda denerim su an bunlari dusunmek istemiyorum zaten moralim cok bozuk. Benim uzuldugum negatif sonuc degil brnim tek uzuldugum gume giden embriyolarim. 17 yumurta toplandi 14 u olgundu. 10 tanesi dollendi ve 3.gune 10 tanesi de gitti. Ama 5. Gune kadar goturmek istediler ki 5.gune cok az embriyo dayanabilirmis. Ve benim 4 tane embriyom ulasabildi 5.gune. transfer asamasinda hepsini cozduler ben dusundumki bu olmazsa digerlerinden 2 tane koydururum. Ama kalan 3 tane de yasamadi 6.gune. 6.gune yasamasi cok zormus zaten. Yani sadece embriyolarima uzuluyorum. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah canim senin de istediin gibi olsun hersey insallah.

Benim yas 32 kuzum. Ulun bey cok iyi bir dr. Guleryuzlu sevecen ekibide oyle cok basarilarini da gordum ve duydum. Dusunebilirsin bence. Memoriali evime yakin diye istiyorum aslinda ulun beye gidip gelmek cok yordu beni bide yumurta buyumesi 20 gunu bulunca iyice bunaldim. Bakalim kismet belki yine orda denerim su an bunlari dusunmek istemiyorum zaten moralim cok bozuk. Benim uzuldugum negatif sonuc degil brnim tek uzuldugum gume giden embriyolarim. 17 yumurta toplandi 14 u olgundu. 10 tanesi dollendi ve 3.gune 10 tanesi de gitti. Ama 5. Gune kadar goturmek istediler ki 5.gune cok az embriyo dayanabilirmis. Ve benim 4 tane embriyom ulasabildi 5.gune. transfer asamasinda hepsini cozduler ben dusundumki bu olmazsa digerlerinden 2 tane koydururum. Ama kalan 3 tane de yasamadi 6.gune. 6.gune yasamasi cok zormus zaten. Yani sadece embriyolarima uzuluyorum. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah canim senin de istediin gibi olsun hersey insallah.

Her biri zor işmis.yok yumurta buyudumu yok kalitelimiydi yok sayisi azdi.dollendimi gelistimi.tututndumu. hepsi zor beklemek daha da zor. Hangi yoldan gidersek gidelim sonucu onemli. Benim ilk tedavimde 2 tane toplandi.3.gun transfer yapildi tutmadi.simdi de empriyo sorunuymus.caresi ne onu da bilmiyoruz. Ya bu cocuk icinden vazgecmemiz lazim. Ya da yorulana kadar mücadele. Gercekten sizleri cok iyi anliyorum. Insan yipraniyor. Uzuluyor.dilerim rabbim hepimize cok aratmadan cocuk verir. :(

Beklenen gün geldi çattı her anı hem yorucu hemde güzeldi yarın opu işlemim yapılacak ve sonrası önce Allah'a sonrada doktorlara kaldı dualarınızı bizden esirgemeyin

Her biri zor işmis.yok yumurta buyudumu yok kalitelimiydi yok sayisi azdi.dollendimi gelistimi.tututndumu. hepsi zor beklemek daha da zor. Hangi yoldan gidersek gidelim sonucu onemli. Benim ilk tedavimde 2 tane toplandi.3.gun transfer yapildi tutmadi.simdi de empriyo sorunuymus.caresi ne onu da bilmiyoruz. Ya bu cocuk icinden vazgecmemiz lazim. Ya da yorulana kadar mücadele. Gercekten sizleri cok iyi anliyorum. Insan yipraniyor. Uzuluyor.dilerim rabbim hepimize cok aratmadan cocuk verir. :KK43:
Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun canim?
Her biri zor işmis.yok yumurta buyudumu yok kalitelimiydi yok sayisi azdi.dollendimi gelistimi.tututndumu. hepsi zor beklemek daha da zor. Hangi yoldan gidersek gidelim sonucu onemli. Benim ilk tedavimde 2 tane toplandi.3.gun transfer yapildi tutmadi.simdi de empriyo sorunuymus.caresi ne onu da bilmiyoruz. Ya bu cocuk icinden vazgecmemiz lazim. Ya da yorulana kadar mücadele. Gercekten sizleri cok iyi anliyorum. Insan yipraniyor. Uzuluyor.dilerim rabbim hepimize cok aratmadan cocuk verir. :KK43:
Amin. Peki su an ne yapmayi dusunuyosun canim?

Beklenen gün geldi çattı her anı hem yorucu hemde güzeldi yarın opu işlemim yapılacak ve sonrası önce Allah'a sonrada doktorlara kaldı dualarınızı bizden esirgemeyin

Dualarımız seninle canım ama aslında daha yolun başındasın.bunun gelişimi transferi tutunması var :)

Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun canim?

Amin. Peki su an ne yapmayi dusunuyosun canim?

hastaneyle görüştüm. biri gelişimi yavaşmış.Diğerinin de normal gelişiyormuş.fakat 2 grade yani 2.kaliteymiş. fragmantasyon varmış yani. 5.güne gelişmesini bekleyeceğim gelişirse de genelik teste gidecek temiz çıkarsa transfer yapılır.valla sonucu alana kadar stresim sürecek malesef :((( tabi o güne gelirsek

Hayırlısı olsun canım yumurtan kalmamış olduğuna üzülüyorsun ama belkide böylesi daha iyi olmuştur üzülme daha ilk denemen kafanı dinle biraz sonra hazır olduğunda yine başlarsın. Şanslısın kii bir kerede birçok yumurtan toplanmış. İkincide olacak buna inan üzülme hiç geleceği yokmuş bebişin bu ay. Ulun beyin muaynehanesi kadıköy bağdat cad miş bize yakın yani düşünebilirim

deleverge deleverge ayrıca yaşımız henüz genç 35 den önce şansımız çok inşallah olumsuz denemelerden sonra pes etmessek kavuşacağız bebişlerimize. İçime doğuyor ikiz olacak sanki ikimizin de:) belki sen 2 enbriyo istemedin diye olmadı, ikincide ikisi de tutacak Allah böyle buyurmuş belkide:) 2-3 denemeden sonra bile vazgeçmemek gerekiomuş. Henüz ben yaptırmadığım için davulun sesi ızaktan hoş gelio olabilir. Bende de pko var aslında menogona cevap vermesi gerekiodu ama hiç gelişme olmadı inci gibi duruyodu foliküllerim. E2 ölçtürdük 47 çıktı doktor ondan gelişmemiş östrojen az baya dedi. Ne biliym sıkıldm git gel den aşılama yerine keşke tüp bebek deneseydim diorm şimdi boşuna zaman kaybı git gel 2000 i buldu ilaç ve muayene. Sonuçta yapılmadı da aşılama. Neyse artık ramazan sonu başlarız inşallaah ❤️

Back