- 15 Nisan 2015
- 81
- 43
- 3
- 48
Evet adetin ikinci gunu muayene sonunda ekip olarak karar veriliyorTedaviye baslayinca soyluyor. Rapor burada gecerli degilki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adetin ikinci gunu muayene sonunda ekip olarak karar veriliyorTedaviye baslayinca soyluyor. Rapor burada gecerli degilki.
yok gonal f yazarsa unıversıte hastanesınden rapor çıkarılarak alınabılıyor sadece yuzde 30 luk kısmını verıyorsun eczaneyeTedaviye baslayinca soyluyor. Rapor burada gecerli degilki.
Ben oyle muayene olduğu ksnamsmda olmuştu zaten ben heyecandan o anın tadını ciksramam ki bu arada yaptiran arkadaşlar yanliz olmam sıkıntı ysratmaz dimi
Günaydın teşekkür ederim canim ben de sehir disindan geliyorum 1 haftadir buradaym umarim sonucun guzeldir allah herkesin kalbinie gore versinCanım bende senin gibi tüm aşamalarda yalnızdım(opu hariç tabi)..hatta daha sonra laparoskopi oldum onda bile yalnızdım üstelik şehirdışından geliyorum istanbula :)sen düşün..hiç heyecan yapma hastane personeli gerektiği yerde yardımcı oluyor zaten..
Canım hangi doktora gitmiştin çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kardeş geliyo demek bi de:) hadi inşallah. Şimdi hangi hastaneye gideceksin ben de araştırma aşamasındayım da ondan soruyormMerhaba kızlar bende2011 aralık ayında tanıstım memorialde 2012 şubat ayında müjdeli haberi aldım.eylül ayında kızımı kucagıma aldım.şimdi yine aynı doktor darklı bir hastanede bebişimin veya bebişlerimin transferini beklıyorum.hepınıze bol sans
Günaydın teşekkür ederim canim ben de sehir disindan geliyorum 1 haftadir buradaym umarim sonucun guzeldir allah herkesin kalbinie gore versin
Evet 300 gonal f 9 kutuda menogon kullandirdilar. Ve tedavim 14 gun surmustu.
canım senin transferin bugündü dimi merak ettim, inşallah güzel haberler alırızCanım hayırlı olsunn transferin Allah yüzünü güldürsün inşallah tutsun bebeişin.. Hiç dert etme tek de gitsen yalnız deil bebişinle döneceksin Allahın izni ile... Bu ne kadar şahane birşey.. Bence sen ona odaklan.. Strese girme canım.. Hayırlısı olsun inşallah..
Çokkkkkk merak ediyorummmm
Canım haberler nasıl embriyolardan..
İnsallah sonda cok guzel olur rabbim.bu sefer sevindirir canim herkesi hepimizimerhaba kızlar şimdilik herşey yolunda gibi bende beklemedeyim henüz.. embriyolara 5. gün pgt si yapılacak yarın sabah.. ona göre sorun çıkmazsa yarın akşam geç saatte veya çarşamba sabah erkenden transfer yapılacak..
İnsallah sonda cok guzel olur rabbim.bu sefer sevindirir canim herkesi hepimizi
Canim bnde swhir disindan gliyorum bende 1 hftaya yakin buralardaym.randevu ne zamanGünaydın teşekkür ederim canim ben de sehir disindan geliyorum 1 haftadir buradaym umarim sonucun guzeldir allah herkesin kalbinie gore versin
Yok canim ya hic bisey hissetmiyorum buda beni korkutuyor sadece bel agrim var
merhaba kızlar şimdilik herşey yolunda gibi bende beklemedeyim henüz.. embriyolara 5. gün pgt si yapılacak yarın sabah.. ona göre sorun çıkmazsa yarın akşam geç saatte veya çarşamba sabah erkenden transfer yapılacak..
Kizlarrr yarin on gorusme olacak ve buyuk ihtimal regli olacam tedaviye hmn baslarlarmi ertelensinn istemiyorummm(
Insaallah cnm ya duaa edinEger bir sorun yoksa hemen baslarlar.
canım senin transferin bugündü dimi merak ettim, inşallah güzel haberler alırız![]()