Hayirliiiiii olsunnn skı sıkı tutunurrr mu diyim tutunurlar mi diyimm kac tne transferr edildii Insaallahhh guzell hberleeini alirizCanımmmmmmmmmmmm transferim yapıldı.. Hande hanım yaptıı transferimi.. Çoook mutluyum ama her hareketimde bir o kadar tedirginim.. Ne yapsam bilemiyorummmmmmmmmmmm :)
canım yaaa çok sevindim inşallahh güzel haberlerini alırım, kendine dikkat etCanımmmmmmmmmmmm transferim yapıldı.. Hande hanım yaptıı transferimi.. Çoook mutluyum ama her hareketimde bir o kadar tedirginim.. Ne yapsam bilemiyorummmmmmmmmmmm :)
ilk
canım yaaa çok sevindim inşallahh güzel haberlerini alırım, kendine dikkat et
ilk günler bol bol dinlen canım, gerekli bilgilendirmeyi zaten yspmışlardır,Canımmmmmmmmmmmm transferim yapıldı.. Hande hanım yaptıı transferimi.. Çoook mutluyum ama her hareketimde bir o kadar tedirginim.. Ne yapsam bilemiyorummmmmmmmmmmm :)
Ayyy hadi hayırlısı inşallah tutunur annesine:)) kaç embriyo koydular tatlım?? Yorma kendini stresten uzak dur yemene içmene dikkat et yeter canım. Yaşın kaçtı cnm ben 2 embriyo istyrm da ondan merak ettm:)Canımmmmmmmmmmmm transferim yapıldı.. Hande hanım yaptıı transferimi.. Çoook mutluyum ama her hareketimde bir o kadar tedirginim.. Ne yapsam bilemiyorummmmmmmmmmmm :)
canım senin kaçıncı denemenAyyy hadi hayırlısı inşallah tutunur annesine:)) kaç embriyo koydular tatlım?? Yorma kendini stresten uzak dur yemene içmene dikkat et yeter canım. Yaşın kaçtı cnm ben 2 embriyo istyrm da ondan merak ettm:)
Ben bu ay aşılama yaptıracaktım ama 3 kutu menogon a rağmen hiç büyümedi foliküllerim 9-10mm de kaldı. Pko var bende. Doktorum daha yormayalm vucudunu direkt tüp bebek dene dedi. Yani şu ana kadar ne aşılama ne tüp bebek olmadı canım. İnşallah çok uğraştırmadan hayırlısıyla gelir sıpalar:) siz ne durumdasınız tatlım? Tanışalım istiyorum ama aklımda tutamıyorum çok kişiyiz forumda:) inşallah hepimz güzel haberleri vericez birbirimze. Biz ağustos gbi başlıycaz tedaviye inşallaaah. Sizin kaçıncı deneme canım?canım senin kaçıncı denemen
Dr nur dokuzeylül cok seviyorum oju bana güven veriyor.medikal park göztepede yapıyoruz suan ikinci denemeyi.cok daha memnun kaldım memorailde sorun yasadım tek yumurtam olgun cıktı.medikal parkta nur hanim tek basıan karar verdi bede ona güvendim 28 tane embiritom toplandı 20 ssi döllendi.15 tanesi 5.güne ulastılar dondurulCanım hangi doktora gitmiştin çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kardeş geliyo demek bi de:) hadi inşallah. Şimdi hangi hastaneye gideceksin ben de araştırma aşamasındayım da ondan soruyorm
aynen canım, bazen aynı şeyleri tekrar soruyomuşum gibi geliyoBen bu ay aşılama yaptıracaktım ama 3 kutu menogon a rağmen hiç büyümedi foliküllerim 9-10mm de kaldı. Pko var bende. Doktorum daha yormayalm vucudunu direkt tüp bebek dene dedi. Yani şu ana kadar ne aşılama ne tüp bebek olmadı canım. İnşallah çok uğraştırmadan hayırlısıyla gelir sıpalar:) siz ne durumdasınız tatlım? Tanışalım istiyorum ama aklımda tutamıyorum çok kişiyiz forumda:) inşallah hepimz güzel haberleri vericez birbirimze. Biz ağustos gbi başlıycaz tedaviye inşallaaah. Sizin kaçıncı deneme canım?
Ayyy hadi hayırlısı inşallah tutunur annesine:)) kaç embriyo koydular tatlım?? Yorma kendini stresten uzak dur yemene içmene dikkat et yeter canım. Yaşın kaçtı cnm ben 2 embriyo istyrm da ondan merak ettm:)
Aa evet canım transferini bekliyodun hadi inşallahhhaynen canım, bazen aynı şeyleri tekrar soruyomuşum gibi geliyoinşallah çok bekletmezler bizi ufaklıklar, bende de pko var, bende de aşırı uyarılma oluyo, dondurulmuş transferim oldu 4 gün önce bekliyorum
Hmm benimde 28 yaşım hayırlısı tabii artık o kadar başarılılar ki tutacaksa 1 de 2 de tutuyor riskli olmaması açısından doğrısunu yapmışlardır. Ben de üstelemeyeceğim asla. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım benimTek embriyo transferi yaptılar canım.. Yapmadılar 2 embriyo 28 yaşındyım diye.. Hayırlısı olsun Rabbimden çok da işlerine karışıp ısrar etmek istemedim kabul ettim canm.. Allahım hayırlısını versin diye
İnşallah korktuğun gibi bi durum olmaz canım. Hiç anlamadım ama sanırım döllenen hücrenin bölünmesi gerekenden fazla bir bölünme olmuş. İlk defa duydum sadece tahmin yapıyorum. Ama kötü bi durum değil sanırm şimdilik ilerleyişine bakacaklardır. İnşallah olumlu olur herşey. Bizi habersiz bırakma tatlımKizlar deneyimli arkadaslardan bilgi rica ediyorum. Benim dun toplama oldu. Bugun labaratuari aradim.bana iki cekirdek olmasi gerekirken 3-4 cekirdek var dedi.bu da transfer onermiyoruz dedi. 3.gun arayin net bilgi verelim.olmassa genetige aliriz dedi. Karmasik bisey bilgisi olan varsa bana yazabilirmi inanin umudum gitti ya
inşallah canım hepimiz için hayırlısı, 10 gün sonra dediler, pazar günü belli olcak,Aa evet canım transferini bekliyodun hadi inşallahhhGüzel haberlerini bekliorızcanım. 12. Gün mü yapacaksın testini? 1 hafta var desene çok heyecanlı. Allahım bize de o günleri göstersin inşallah. Bende de pko var ama menogona cevap vermedi dozu 1 kullandı doktorum ohss den korkuyo ondan tüpe yönlendirdi hemen
Tek embriyo transferi yaptılar canım.. Yapmadılar 2 embriyo 28 yaşındyım diye.. Hayırlısı olsun Rabbimden çok da işlerine karışıp ısrar etmek istemedim kabul ettim canm.. Allahım hayırlısını versin diye
kızlar size bişey sorcam size ilacı kaç kutu yazdı size hanği ilacı yazdı nekadar ücret ödediniz bna bilği verirmisiniz?yumurta gelişim iyi düşük dozdan başlarız dedi doktor sordum ama tedaviye başlıyınca sölerim dedi ama ben rapor çıkarmak istiyorum ilacı indirimli alırım en azından maddi yönden çok zor oluo bizim için?
Kizlar deneyimli arkadaslardan bilgi rica ediyorum. Benim dun toplama oldu. Bugun labaratuari aradim.bana iki cekirdek olmasi gerekirken 3-4 cekirdek var dedi.bu da transfer onermiyoruz dedi. 3.gun arayin net bilgi verelim.olmassa genetige aliriz dedi. Karmasik bisey bilgisi olan varsa bana yazabilirmi inanin umudum gitti ya
benim yas 35banada tek embriyo onerdi aylin hanim ve tek transfer oldu sukur tuttuda rabbim seninkinide sana bagislar insallahTek embriyo transferi yaptılar canım.. Yapmadılar 2 embriyo 28 yaşındyım diye.. Hayırlısı olsun Rabbimden çok da işlerine karışıp ısrar etmek istemedim kabul ettim canm.. Allahım hayırlısını versin diye
Yedirenk79 canım iki embriyonun ikiside mi aynı durumdaymış..çok da anladığımız bir konu değil ama embriyoların günü gününe olması gereken normal bir görüntüsü oluyor onunla uyumlu olmasını istiyorlar..ama üzülme bak genetik bakalım demişler olmayacak olsa iptal ederlerdi değil mi
merhaba kızlar şimdilik herşey yolunda gibi bende beklemedeyim henüz.. embriyolara 5. gün pgt si yapılacak yarın sabah.. ona göre sorun çıkmazsa yarın akşam geç saatte veya çarşamba sabah erkenden transfer yapılacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?