Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben oyle muayene olduğu ksnamsmda olmuştu zaten ben heyecandan o anın tadını ciksramam ki bu arada yaptiran arkadaşlar yanliz olmam sıkıntı ysratmaz dimi

Canım bende senin gibi tüm aşamalarda yalnızdım(opu hariç tabi)..hatta daha sonra laparoskopi oldum onda bile yalnızdım üstelik şehirdışından geliyorum istanbula :)sen düşün..hiç heyecan yapma hastane personeli gerektiği yerde yardımcı oluyor zaten..

Günaydın teşekkür ederim canim ben de sehir disindan geliyorum 1 haftadir buradaym umarim sonucun guzeldir allah herkesin kalbinie gore versin

Merhaba kızlar bende2011 aralık ayında tanıstım memorialde 2012 şubat ayında müjdeli haberi aldım.eylül ayında kızımı kucagıma aldım.şimdi yine aynı doktor darklı bir hastanede bebişimin veya bebişlerimin transferini beklıyorum.hepınıze bol sans

Canım hangi doktora gitmiştin çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kardeş geliyo demek bi de:) hadi inşallah. Şimdi hangi hastaneye gideceksin ben de araştırma aşamasındayım da ondan soruyorm

Günaydın teşekkür ederim canim ben de sehir disindan geliyorum 1 haftadir buradaym umarim sonucun guzeldir allah herkesin kalbinie gore versin

Amin canım inşben daha sonuç alamadım şimdilik sizleri takip ediyorum.güzel haberlerinizle teselli buluyorum.hadi bakalım sende mutlu haberlerini ver bize :)

Evet 300 gonal f 9 kutuda menogon kullandirdilar. Ve tedavim 14 gun surmustu.
canım senin transferin bugündü dimi merak ettim, inşallah güzel haberler alırız

İnsallah sonda cok guzel olur rabbim.bu sefer sevindirir canim herkesi hepimizi

Kizlarrr yarin on gorusme olacak ve buyuk ihtimal regli olacam tedaviye hmn baslarlarmi ertelensinn istemiyorummm (

Canımmm ya 5.güne koşturuyorlar demek..hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar size bişey sorcam size ilacı kaç kutu yazdı size hanği ilacı yazdı nekadar ücret ödediniz bna bilği verirmisiniz?yumurta gelişim iyi düşük dozdan başlarız dedi doktor sordum ama tedaviye başlıyınca sölerim dedi ama ben rapor çıkarmak istiyorum ilacı indirimli alırım en azından maddi yönden çok zor oluo bizim için?

canım senin transferin bugündü dimi merak ettim, inşallah güzel haberler alırız

Canımmmmmmmmmmmm transferim yapıldı.. Hande hanım yaptıı transferimi.. Çoook mutluyum ama her hareketimde bir o kadar tedirginim.. Ne yapsam bilemiyorummmmmmmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…