Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım, darısı isteyen herkesin başına inşallah

görüş bi canım , zaten artılarını eksilerini söylüyolar,hayırlısı inşallah

Bende istiyorum canım benimde ilk denemem 28 yaşındayım... 2 transfer istiyorum ama kabul edecekler mi bakalım..
İstanbuldamısın canım? Gördüğüm kadarıyla bizim durumumzda olan biçok kişiye 2 embryo transferi yapılabilmiş. Neye göre olur olmaz diyorlar hiç bilmiyorum. Birlikte başlarız belki de tedaviye cnm sen ne yapıyorsn şimdi görüşme mi yapıosun hemen başlıyacakmusın? Nereyi düşünüosun

Bende istiyorum canım benimde ilk denemem 28 yaşındayım... 2 transfer istiyorum ama kabul edecekler mi bakalım..
hiç olumsuz düşünme canımm, benim arkadaşımın kaliteli tek emriyosu oldu o tranfer edildi , şimdi maşallah çok tatlı bi kızçesi var, tek embriyoda şans düşük değil belkide daha bile iyi

hiç olumsuz düşünme canımm, benim arkadaşımın kaliteli tek emriyosu oldu o tranfer edildi , şimdi maşallah çok tatlı bi kızçesi var, tek embriyoda şans düşük değil belkide daha bile iyi

Canımm az önce görüştüm 10 embriyo gelişime devam ediyormuş.. 1 tanesi kötü kaliteymiş 3 tanesi orta kalite 6 tanesi iyi kalite olarak devam ediyormuş.. Sanırım semra hn veya hande hn girecekmiş transferime.. Çok heyecanlandımmm :):) Yarın arayıp söyleyeceklermiş kaçta su içmeye başlayacağımı falan..

Peki bu rapor kimlere verilir mesela bizim gibi morfolojisi 0 olan kisilere direk verilir mi yoksa baska kosullarda mi gerekli mesela 3 sene gibi..
3 yil evli olmak sarti var. Erkekte sperm sayi sorunu olnasi lazim. Sperm sayisi 5 milyon alti olmali.morfoloji icin de verebilirler sanirim. Iki tarafta sorun olmasi sarti var. Tek taraftaysa da sperm sayidi 5 milyon üstü ise asilama raporu veriyorlar

Kizlar opum oldu. 4 yumurta görülmüştü. 2 yumurta toplandi. Ilk tedavimin aynisi oldu :)) insallah sonucu farkli olur. Buradaki benim gibi durumda olan arkadaslarin tedavi sonucundan dolayi umudum var.

çok sevindim canım, transferden 2 saat önce başlatıyolar suya, 8 bardak dediler ben okadar içemedim, transferde 4-5 saat önce arıyolar, seni çok iyi anlıyorum canım bende çok heyecanlanmıştım

Kizlar opum oldu. 4 yumurta görülmüştü. 2 yumurta toplandi. Ilk tedavimin aynisi oldu :)) insallah sonucu farkli olur. Buradaki benim gibi durumda olan arkadaslarin tedavi sonucundan dolayi umudum var.
Hadi inşallah sonuç olumlu olacak canım:) hep pozitif düşünelim hepimiz mutlu haberler verelim inşAllah. Transfer ne zaman olacak canım dualarımdasınız hepiniz çifter çifter haberler alalım

Hadi inşallah sonuç olumlu olacak canım:) hep pozitif düşünelim hepimiz mutlu haberler verelim inşAllah. Transfer ne zaman olacak canım dualarımdasınız hepiniz çifter çifter haberler alalım

Transfer belli degil cnm keske 5 gune kadar gelisse gecen tedavim başka yerdeydi. Yine 4 görüldü 2 yumurta toplandi. Fakat iki gunluk empriyoydu. Semra hanim bana cok ilac vermisler yumurtanin kalitesi bozulmus demisti.burada az ilac verdiler umarim. Kalitesi iyidir iyi gelisir

canım gonal f kaç ml kullandın

çok sevindim canım, transferden 2 saat önce başlatıyolar suya, 8 bardak dediler ben okadar içemedim, transferde 4-5 saat önce arıyolar, seni çok iyi anlıyorum canım bende çok heyecanlanmıştım

Sen transfer sonrasi beklemedemisin ?

Hayırlıı olun canımmmm.. Hadi güzel haberler ver artık inşallah

Bakalımmm yarın bir olsun neler olacak.. Çok heyecanlıyım ne yaparım neler hissederim bilmiyorum.. Çok zor bir durumla savaştık biz.. Hiç sperm bulanamayabilirdi.. 3.5 yıldır hayalini kurduğum şeyleri yaaşdımmm.. Sonuna geliyoruz artık.. Rabbimm en iyisini bilir.. Gönlümüze göre versin inşallah

Allah gönlüne göre versin canım ben de seninle aynı heyecanı hissettim yazdıklarından. Emeklerin boşa çıkmaz inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)

inşallah canım güzel haberler alırız, en kolay kısmı yarınki

Kızlar merhaba..2013 yılında eşimin varikoselinden dolayı, denememize ve sperm olmasına rağmen çocuk sahibi olamadık.Sonra varikosel ameliyatına karar verdik ve eşim ameliyat oldu.6ay sonraya anca sayı artar dedikleri için bekledik ve sonucu bi aldıkkı 7milyon olan sperm 0 olmuştu.Dr muz böyle bir şeyin %1 ihtimal olduğunu ve hemen tüp bebek denememizi söyledi.Uzunca bir arayıştan sonra şişli memorial da karar verdik.2014 nisan ayında tedaviye başladım, bende hiçbir sorun yoktu,eşimede mikro tese yapıldı ve kaliteli spermler alındı.4 tane en iyi kalite 3 tane ikinci kalite embriyo oldu.İkinci kalite olan embriyolar gelişmedi.Yaklaşık 20 gün sürdü tedavi.Ve 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi.Transferden sonra o kadar mutlu oluyosunuzki,hemen anne gibi hissetmeye başlıyosunuz.Maalesef transferden sonra beşinci gününde şiddetli kanamam oldu,düşmemesi için iğnelerde oldum ama negatif oldu.Dr um müstecep beydi,neden tutmadığını tam açıklayamadı bile ,tutma şansı yüksek olan hastamsınız ama olmadı dedi.Kanama başlayınca o kadar çok üzüldümki ,sonra dedim bu uzun bi süreç iyi olacaksınki diğer tedavilere başlayabilesin, kendimi teselli ettim.Şimdi geri kalanları transfer ettirecez temmuzda Allahın izniyle,hayırlısıyla inşallah bu sefer bende kavuşurum bebeğime..Benden size tavsiye; transferde acırmı acımazmı, şu ilaç nie onda az bende cok gibi düşünceleri silin kafanızdan,pozitif düşünün,rahat olun. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…