Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki bu rapor kimlere verilir mesela bizim gibi morfolojisi 0 olan kisilere direk verilir mi yoksa baska kosullarda mi gerekli mesela 3 sene gibi..

Off allahim ne guzel anlatmissin ins.bizim icin de burasi umut olur.bebislerin saglikla dogar inşallah cnm

çok sevindim canım, inşallah güzel gider herşey, embriyo sayın güzel maşallah,seninde kalan embriyoları dondururlar , 5. gün transfer olur hayırlısıyla

İnşallah öyle olur diye düşünüyoruz canımm.. Kalırsa embriyolarımız donduracağız inşallah :)

Canım benim embriyolarımın . günü bugün.. Şuan iyi gidiyorlar çok şükür.. P.tesi büyük ihtimalle transferim olacak :)

Hadiii ne guzel haber cnm bu yaa. 6.gun oluyor degilmi. Super tatlim. Ben bizde birinci kalite sperm yok diye dert ediyordum. Sizin durumu görünce umudum artti

Canım inşallah pozitif sonuç alacaksınn haber ver mutlaka. Dikkat et kendine birazcık bu bikaç gün. Allah nasip eder inşallah bebişin tutunur annesine

Hadiii ne guzel haber cnm bu yaa. 6.gun oluyor degilmi. Super tatlim. Ben bizde birinci kalite sperm yok diye dert ediyordum. Sizin durumu görünce umudum artti
Canım hiç üzülme dayanıyor embriyolarımız Rabbimin izni ile.. 4 tüp sperm var iyisi kötüsü vardı.. En iilerini kullandılar... İnşallah bebişler dayansın biraz daha yarın göbeğimde olacaklar inanamıyorum halaa :)))) Sen hiç o kadar düşünme Allaha bırak en güzelini verir inşallah :)

Canım inşallah pozitif sonuç alacaksınn haber ver mutlaka. Dikkat et kendine birazcık bu bikaç gün. Allah nasip eder inşallah bebişin tutunur annesine
canım inşallah,
inşallah canım ya, dinlenerek geçirmeye çalışıyorum, zaman geçmiyo sanki bekleyince sen karar verdinmi , istanbulda mı oturuyosun yakınsan öngörüşmeye git diyecektim

canım inşallah,

inşallah canım ya, dinlenerek geçirmeye çalışıyorum, zaman geçmiyo sanki bekleyince sen karar verdinmi , istanbulda mı oturuyosun yakınsan öngörüşmeye git diyecektim
Evet canım benim ilk denemem 28 yaşındayım istanbuldayım. Ama ben 2 tane transfer istiyordum şansımı artırmak adına. Ön görüşmede soracağım bunları bakalm. Bahçeci ile şişli arasındayım hayırlısı. İnşallah güzel haberler ver bize tatlım heycanla bekliyorumm :)

Bende istiyorum canım benimde ilk denemem 28 yaşındayım... 2 transfer istiyorum ama kabul edecekler mi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…