Evett canm geciktirme.adetkiyken yapılıyorsa benim yarin yaptirmam lazim onları
Tmm cnm teskkurler nasilsin buarada neler yaptin insallah her sey iyodir sevgiler
arkadaşlar benim dün transferim oldu, 40 dk sonra falan taburcu olabilirsin dediler çıktık, 2 saat mi yatılıyodu bilemedim
Kızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah
çok sevindim canım, inşallah güzel gider herşey, embriyo sayın güzel maşallah,seninde kalan embriyoları dondururlar , 5. gün transfer olur hayırlısıyla
Canım benim embriyolarımın . günü bugün.. Şuan iyi gidiyorlar çok şükür.. P.tesi büyük ihtimalle transferim olacak :)
Hayirlisi cnmYarin opu var 4 yumurta görünüyor. . Henuz bir gelisme yok :)
Canım 2 tane için kriter neymiş ??inşallah canım, benim ilk denemem 32 yaşındayım tek embriyo transferi yapıldı, iki tane istemistim ama kriterlere uymadım, bide pko olduğu için riskli dediler
Canım inşallah pozitif sonuç alacaksınn haber ver mutlaka. Dikkat et kendine birazcık bu bikaç gün. Allah nasip eder inşallah bebişin tutunur annesinepko olarak çok araştırmadım ama uzun 4 yıl tedavi gördüm sonuç alamadım,pko olduğum için aşırı uyarılma oldu embriyolar dondurulmuştu.dün transfer oldu bakalım artık kısmet, semra hanım ve ekibinden çok memnunum
ekstra masraflarınız oldu mu peki bir de rapor biz de alablirmiyiz 3.5yıllık evliyiz eşim morfolojısı sıfır spermı 66mılyon...
Canım hiç üzülme dayanıyor embriyolarımız Rabbimin izni ile.. 4 tüp sperm var iyisi kötüsü vardı.. En iilerini kullandılar... İnşallah bebişler dayansın biraz daha yarın göbeğimde olacaklar inanamıyorum halaa :)))) Sen hiç o kadar düşünme Allaha bırak en güzelini verir inşallah :)Hadiii ne guzel haber cnm bu yaa. 6.gun oluyor degilmi. Super tatlim. Ben bizde birinci kalite sperm yok diye dert ediyordum. Sizin durumu görünce umudum artti
saol canım inşallah, seninde opun hayırlı olsunTransferin hayirlu olsun cnm bebis haberini bekliyoruz
inşallah canım, dondurulcaksa yarın belli olurİnşallah öyle olur diye düşünüyoruz canımm.. Kalırsa embriyolarımız donduracağız inşallah :)
canım 35 altı ve ilk iki denemense tek transfermiş, hayırlısı canımCanım 2 tane için kriter neymiş ??
canım inşallah,Canım inşallah pozitif sonuç alacaksınn haber ver mutlaka. Dikkat et kendine birazcık bu bikaç gün. Allah nasip eder inşallah bebişin tutunur annesine
inşallah canım ya, dinlenerek geçirmeye çalışıyorum, zaman geçmiyo sanki bekleyince sen karar verdinmi , istanbulda mı oturuyosun yakınsan öngörüşmeye git diyecektimCanım inşallah pozitif sonuç alacaksınn haber ver mutlaka. Dikkat et kendine birazcık bu bikaç gün. Allah nasip eder inşallah bebişin tutunur annesine
Evet canım benim ilk denemem 28 yaşındayım istanbuldayım. Ama ben 2 tane transfer istiyordumcanım inşallah,
inşallah canım ya, dinlenerek geçirmeye çalışıyorum, zaman geçmiyo sanki bekleyince sen karar verdinmi , istanbulda mı oturuyosun yakınsan öngörüşmeye git diyecektim
Evet canım benim ilk denemem 28 yaşındayım istanbuldayım. Ama ben 2 tane transfer istiyordumşansımı artırmak adına. Ön görüşmede soracağım bunları bakalm. Bahçeci ile şişli arasındayım hayırlısı. İnşallah güzel haberler ver bize tatlım heycanla bekliyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?