Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben uyuya kaldigim icin gec geldim ya herkes gitmistir diye düşündüm o sebeple kimseye bakmadim valla. Bu arada senin sonuçlar ne canim

Ben uyuya kaldigim icin gec geldim ya herkes gitmistir diye düşündüm o sebeple kimseye bakmadim valla. Bu arada senin sonuçlar ne canim

Canım şuan herşey yolunda.. yumoşlar 17 17 buçuk 14 13 diye gidiyorlar.. Bizim sorunumuz zaten erkek infertilitesi.. Eşim azospermi canım.. M.teseye girecek inşallah bulunursa bende opu.ya gireceğim.. Rabbimden hayırlısı olur inşallah gönlümüze göre verir..

Aklimdan da geçti kiz valla. Ben de lacivert pantolon kazak giyindim saclarim uzun kahverengiydi. Esimle birlikteydik.Gelince kan verip sicak biseyler ictim.cunku bu havada kisa kollu kazak giyinmistim dondum valla. :)

Evet eşin aldı dimi kahve makinasından.. Gördüm sizi :) Orta tarafta mı beklediniz..

ben o saatte çıkmıştım canım.. zaten içime doğdu hiçbirinizin orada olmadığı çünkü kimse merakla etrafa bakmıyordu ben hariç:))
ben yarında oradayım..
ya benim de kimseyi goremeden tedavim biti orda cok istiyordum tanismayi ensucum nasil gidiyor kontrollerin umarim hersey iyi gelisiyor

ya benim de kimseyi goremeden tedavim biti orda cok istiyordum tanismayi ensucum nasil gidiyor kontrollerin umarim hersey iyi gelisiyor

evet cnm seninle karşılaşamadık denk düşemedik bende çok isterdim.. döndünmü cnm evine geri..
sağol benim fena değil, kontrollere gidiyorum şimdilik umarım transfer aşamasına gelebilirim..

evet cnm seninle karşılaşamadık denk düşemedik bende çok isterdim.. döndünmü cnm evine geri..
sağol benim fena değil, kontrollere gidiyorum şimdilik umarım transfer aşamasına gelebilirim..
canim yok evime donmedim henuz cuma gunune aldik biletleri hayirlisiyla canim geleceksin tabi transfere indsllah sende az ugrasmadin bu yolda yuce rabbim bu tedavinde bebegine kavustursun ins.

insallah hep iyi ilerler hersey canim benim bugun benim transferimin ikinci gunu sapsal gibiyim otursam mi yatsammi kalksammi ne yapacagimi sasirdim kafayi yiyecem galiba
inşallah sende iyi haberler vereceksin bize ben cık yatmadım yatamadım daha doğrusu canım rabbim ol derse oluyo transfer gu nu akşam trafiğinde metrobusle döndüm eve o tıkış tıkışlıkta gerisini sen düşün

kismetimizde ne varsa yasanacak canim biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi yuce yaradana kalmis

Tedavin hayirli olsun canm olumsuz deyince nasil yani. Ben de ikinci muayneme gittim.3 yumurta var biri 12.5 diger ikisi 8.5 dedi. Diger ikisi de gelisirse iyi
Eğerki bir dr hastasına bu kadar denemeniz olmuş sonuç alamamışsınız burda da olmazsa işiniz zor derse nasıl bir moralle başlarsın bizim gibi hastalara bu tür bir yaklaşım hoş değil

Inanamiyorum yaa gercektenmi ? Valla benim de kafam karismisti transferden sonra evde mi otursam calissammi diye. Benim de işe gidişim metrobusle.. evde de sikilacagim. Yoksa bir kac saatligine ise gitsemmi bilemedim. Evde heralde daha cok strese girerim yok tuttumu yok oldumu falan diye :)

Eğerki bir dr hastasına bu kadar denemeniz olmuş sonuç alamamışsınız burda da olmazsa işiniz zor derse nasıl bir moralle başlarsın bizim gibi hastalara bu tür bir yaklaşım hoş değil

Bence kendilerine guvenlerini anlatmislar.yani biz yapariz hesabi :)) biz de yapamazsak isiniz zor gibi.. aslinda iyi bir ifade degil ama. Ben kendim icin öyle dusunuyorum.memorialda da iyi sonuc alamazsam tekrar denemeyi hic istemiyorum. Umudum biter sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…