Amin canim Allah seninde yardimcin olsun yaninda olsun insallah guzel gitsin hersey haberdar et bizleriHanımlar yarın tek yumurta ile opu ya gidiyorum dua edin dolu çıksın ve benim olsunallah hepimizin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin tedaviye başlayan ve başlayacak olan herkese
Amin canim insallah hepimiz burda bebeklerimizin tekmelerini konusalim aylar sonra ne zaman basliyorsun ben mayis basi ins testleri hazirlama asamasindayim :)Bu ay başlıycak olan hatta başlamış olan çok kişi var herhalde nasipse bende onlardan biri olucam yakın zamanda allah tan dileğim hepimizin yüzünü güldürsün eli boş döndürmesin sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı nasip etsin
canlarım amh sonucum çıkmış.. 3.58 diyor.. ref aralığı 0.2 ile 10.. Sonuç iyi gibi duruyor değil mi?
Anladim cnm cok gecmis olsun 5 inci gunede gitsin hatta taa 9 aya kadar gitsin seninle bebislerin Allahim yardimcin olsun ne tuhaf dimi onlar simdi orda senin kanin canin parcan tutunmaya calisiyorlar ben cok aglamistim onlari birakip giderken hastanede ilk aradiklarindada aglamistim :)
SEMRA HANIM NASIL BİRİ İLK TEDAVİDE SONUC ALAN VARMI KIZLAR
kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem miSemra hanim cok iyi birisi herseyi acikliyor dialogu süper. Benim esim her doktoru begenmez ama semra hanim icin basbakan gibi kadin dedi :)))))
Bu ay başlıycak olan hatta başlamış olan çok kişi var herhalde nasipse bende onlardan biri olucam yakın zamanda allah tan dileğim hepimizin yüzünü güldürsün eli boş döndürmesin sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı nasip etsin
Hanımlar yarın tek yumurta ile opu ya gidiyorum dua edin dolu çıksın ve benim olsunallah hepimizin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin tedaviye başlayan ve başlayacak olan herkese
kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi(korkuorm
cnm ben de kürtajdan sonra 4 adetimde tedaviye başladım nur hanm öle demişti ama dondurulmuş yoktu benimkızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi(korkuorm
kızlar bıse sorcam..ben ilk tüp bebek düşükle sonçlandı..kürtaj oldum..doktor 3.cü adetinde dondurulmuşu transfer edebiliriz dedi..sizce doğrumu beklesem mi(korkuorm
Bende dondurulmus tedavi oldu 2. Adette basladik transferim yapildi cnmmm ,zaten ilk adetin 5 6 gun sonra olursun ,2. Adette 35.gunde yaklasik transfer zamanu 2 ayi buluor yaniiya ben cumaya kadar ölüp ölüp dirileceğim herhalde embriyolar şuan bir tanesi geride geliyormuş diğerleri iyimiş ya off zaten transfer olamayak inş.5 gün olan cumaya kadar devam eder kaliteleride iyi olur sonra bekleme acaba kaç regli dönemini bekleyeceğim tam olarak onuda bilmiyorum muayene sırasında iki ay demişti doktor ama bununla ilgili ciddi bir bilgi kimse vermedi şuan sadece cumayı bekliyorum o kadar
ya ben cumaya kadar ölüp ölüp dirileceğim herhalde embriyolar şuan bir tanesi geride geliyormuş diğerleri iyimiş ya off zaten transfer olamayak inş.5 gün olan cumaya kadar devam eder kaliteleride iyi olur sonra bekleme acaba kaç regli dönemini bekleyeceğim tam olarak onuda bilmiyorum muayene sırasında iki ay demişti doktor ama bununla ilgili ciddi bir bilgi kimse vermedi şuan sadece cumayı bekliyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?