Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar şeker hastasımısınız yada polikistik over mi var sizde yoksa herkese uygulanan bir prosedürmü glifor yardımcı olurmusunuz

Kendi adıma cvp vereyim :) ben ikiside değilim canım 'yumurta kalitesini' arttırdığın düşünüyor memorial gliforun o nedenle bütün hastalara veriyor.

Aradim aldim bile randevuyu hahayttt kacmaz :) hemen yarin gidicek esim cok sagol tatlim arastirmaktan kurtardin beni Allah isini rast getirsin ins

maşallah hızına yetişilmiyor bi hafta içinde herşeyi hallettin topiği takip etmenin faydasınıda gördün:)) geçen haftaki karamsarlığından da kurtuldun..
inşallah sonuda böyle hızla bebişli gelir cnm..

Hastane ve doktor konusunda evet cok hizliyimdir :) sagol cnm Allah razi olsun hepinizden hepinizin yardimi oldu tabi ne guzel iyiki variz biz :) insallah sonum guzel olsun Rabbim hepimizin sonu guzel olsun sonra firsat bulup konusamicaz buralarda bak gor sen

Aradim aldim bile randevuyu hahayttt kacmaz :) hemen yarin gidicek esim cok sagol tatlim arastirmaktan kurtardin beni Allah isini rast getirsin ins [/QUOT
rica ederim canım demek ben çok sevinmiştim bulduğuma yoksa çok pahalı özelde nereden aldın hangi hastane inşallah herşey yolunda gider hepimizin

Kendi adıma cvp vereyim :) ben ikiside değilim canım 'yumurta kalitesini' arttırdığın düşünüyor memorial gliforun o nedenle bütün hastalara veriyor.
ben iki tedavimde de kullanmadımm ama kaliteli yumurtam da yoktu fazlaa

rica ederim canım demek ben çok sevinmiştim bulduğuma yoksa çok pahalı özelde nereden aldın hangi hastane inşallah herşey yolunda gider hepimizin
Amin ins canim benim tekrar cok sagol halkalidan aldim kanuniden yarin saat 10 bucukta once hastaneyi aradim kac gune cikar dedim en erken biz yapiyoruz hemen gelin dediler hemen aldim randevuyu esimde diyo ne ara buldun hastaneyi aradin randevu aldin dedim benim kader arkadaslarim sagolsun :)

Evet en erken orda çıkıyor bende orda yaptım burç genetikten sonuçlar geldi inş herşey gönlünce olsun benden doktor istediğinde hemen hastanede aramıştım kanuni randevu için bana orda başkası bezmi alemde yaptım demişti ama en erken kanuni randevusunu almıştım ve çıkmıştı ortalama bir gün veriyorlar ama ben on gün geçince burç genetiği aramıştım çıktı iki gün içinde hastaneden alabilirsiniz demişti ve almıştım çok şükür birşey çıkmadı inşallah herşey gönlünce olsun seninde

Aynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali

Canım çok geç çıkıyor sonucu üni hastanelerinde.. 1 ayda falan.. bizim hem üni.den var hem özelden.. özelde 2 hafta da çıkıyor..

Guzel dileklerin icin cok sagol canim benim Allah razi olsun seninde herseyin diledigin gibi gecsin insallah hangi asamadasin suan tedavi goruyormusun

Guzel dileklerin icin cok sagol canim benim Allah razi olsun seninde herseyin diledigin gibi gecsin insallah hangi asamadasin suan tedavi goruyormusun
Amin canım ben ilk aşamayı atlattım gibi yumurtalar pazar günü toplandı dün aradağımda döllenme olmuştu bakalım yarın ne olacak cumaya kadar tam belli olacak 5.güne kadar inşallah gider çünkü benim transferim şimdi olmayacak bekleyeceğim ohss riski yüzünden ertelendi

canlarım amh sonucum çıkmış.. 3.58 diyor.. ref aralığı 0.2 ile 10.. Sonuç iyi gibi duruyor değil mi?

ben iki tedavimde de kullanmadımm ama kaliteli yumurtam da yoktu fazlaa

Yani canım bunlar kesinlikle kanıtlanmış ilaçlar değil fakat kullandırıyorlar diyebiliyorum, benimde yumurtalar kaliteliydi hep ama kullandım gider gitmez ilk bunu yazmıştı semra hanım tedaviye başlayana kadar kullan demişti, başladıktan sonrada hatta hamileliğin ilk 2 haftasında da devam ettim :)

Anladim cnm cok gecmis olsun 5 inci gunede gitsin hatta taa 9 aya kadar gitsin seninle bebislerin Allahim yardimcin olsun ne tuhaf dimi onlar simdi orda senin kanin canin parcan tutunmaya calisiyorlar ben cok aglamistim onlari birakip giderken hastanede ilk aradiklarindada aglamistim :)

Rahim filmi için AC tok fark ediyor mu kizlar
Yok canim ac tok istedigin gibi git korkma tamam mi hic acimiyor ben o int yazilanlari okudum korktum hemsire diyo sen unut onlari :) bakirkoy radyotom iyi bir yer 400 tl doktor sana filminide gosterip anlatiyor soyle boyle diye islem sirasindada sohbet ediyor zaten 3 dk anlamiyosun bile Allah yardimcin olsun

BİLMİYORUM CNM DOKTOR KARAR VERMİOMU ONA BİZ Mİ İSTİYORUZ YOKSA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…