kızlar şeker hastasımısınız yada polikistik over mi var sizde yoksa herkese uygulanan bir prosedürmü glifor yardımcı olurmusunuz
Aradim aldim bile randevuyu hahayttt kacmaz :) hemen yarin gidicek esim cok sagol tatlim arastirmaktan kurtardin beni Allah isini rast getirsin ins
Cetrodite 0,25 mg birde tablet şeklinde iki ilaç birde ağrı kesici bende anlamadım bekliyorum yarın yine arayacağım bakalım ne alemde embriyolarımNe iğnesi verdiler ki ?... niçin mis o iğne ?..
Hastane ve doktor konusunda evet cok hizliyimdir :) sagol cnm Allah razi olsun hepinizden hepinizin yardimi oldu tabi ne guzel iyiki variz biz :) insallah sonum guzel olsun Rabbim hepimizin sonu guzel olsun sonra firsat bulup konusamicaz buralarda bak gor senmaşallah hızına yetişilmiyor bi hafta içinde herşeyi hallettin topiği takip etmenin faydasınıda gördün:)) geçen haftaki karamsarlığından da kurtuldun..
inşallah sonuda böyle hızla bebişli gelir cnm..
rica ederim canım demek ben çok sevinmiştim bulduğuma yoksa çok pahalı özelde nereden aldın hangi hastane inşallah herşey yolunda gider hepimizinAradim aldim bile randevuyu hahayttt kacmaz :) hemen yarin gidicek esim cok sagol tatlim arastirmaktan kurtardin beni Allah isini rast getirsin ins[/QUOT
ben iki tedavimde de kullanmadımm ama kaliteli yumurtam da yoktu fazlaaKendi adıma cvp vereyim :) ben ikiside değilim canım 'yumurta kalitesini' arttırdığın düşünüyor memorial gliforun o nedenle bütün hastalara veriyor.
Amin ins canim benim tekrar cok sagol halkalidan aldim kanuniden yarin saat 10 bucukta once hastaneyi aradim kac gune cikar dedim en erken biz yapiyoruz hemen gelin dediler hemen aldim randevuyu esimde diyo ne ara buldun hastaneyi aradin randevu aldin dedim benim kader arkadaslarim sagolsun :)rica ederim canım demek ben çok sevinmiştim bulduğuma yoksa çok pahalı özelde nereden aldın hangi hastane inşallah herşey yolunda gider hepimizin
Evet en erken orda çıkıyor bende orda yaptım burç genetikten sonuçlar geldi inş herşey gönlünce olsun benden doktor istediğinde hemen hastanede aramıştım kanuni randevu için bana orda başkası bezmi alemde yaptım demişti ama en erken kanuni randevusunu almıştım ve çıkmıştı ortalama bir gün veriyorlar ama ben on gün geçince burç genetiği aramıştım çıktı iki gün içinde hastaneden alabilirsiniz demişti ve almıştım çok şükür birşey çıkmadı inşallah herşey gönlünce olsun senindeAmin ins canim benim tekrar cok sagol halkalidan aldim kanuniden yarin saat 10 bucukta once hastaneyi aradim kac gune cikar dedim en erken biz yapiyoruz hemen gelin dediler hemen aldim randevuyu esimde diyo ne ara buldun hastaneyi aradin randevu aldin dedim benim kader arkadaslarim sagolsun :)
Aynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali
Valla hala olmadım adet. hastaneyi aradım ta kanama başlasın öyle randevu alın dediler.. artık tedavide karşılaşırız inşallah kızlar..
Guzel dileklerin icin cok sagol canim benim Allah razi olsun seninde herseyin diledigin gibi gecsin insallah hangi asamadasin suan tedavi goruyormusunEvet en erken orda çıkıyor bende orda yaptım burç genetikten sonuçlar geldi inş herşey gönlünce olsun benden doktor istediğinde hemen hastanede aramıştım kanuni randevu için bana orda başkası bezmi alemde yaptım demişti ama en erken kanuni randevusunu almıştım ve çıkmıştı ortalama bir gün veriyorlar ama ben on gün geçince burç genetiği aramıştım çıktı iki gün içinde hastaneden alabilirsiniz demişti ve almıştım çok şükür birşey çıkmadı inşallah herşey gönlünce olsun seninde
Amin canım ben ilk aşamayı atlattım gibi yumurtalar pazar günü toplandı dün aradağımda döllenme olmuştu bakalım yarın ne olacak cumaya kadar tam belli olacak 5.güne kadar inşallah gider çünkü benim transferim şimdi olmayacak bekleyeceğim ohss riski yüzünden ertelendiGuzel dileklerin icin cok sagol canim benim Allah razi olsun seninde herseyin diledigin gibi gecsin insallah hangi asamadasin suan tedavi goruyormusun
Hayır canım farketmiyor ben tok karnına gitmiştim onlardan böyle bir seçenek gelmediRahim filmi için AC tok fark ediyor mu kizlar
Sağ ol canimHayır canım farketmiyor ben tok karnına gitmiştim onlardan böyle bir seçenek gelmedi
ben iki tedavimde de kullanmadımm ama kaliteli yumurtam da yoktu fazlaa
Anladim cnm cok gecmis olsun 5 inci gunede gitsin hatta taa 9 aya kadar gitsin seninle bebislerin Allahim yardimcin olsun ne tuhaf dimi onlar simdi orda senin kanin canin parcan tutunmaya calisiyorlar ben cok aglamistim onlari birakip giderken hastanede ilk aradiklarindada aglamistim :)Amin canım ben ilk aşamayı atlattım gibi yumurtalar pazar günü toplandı dün aradağımda döllenme olmuştu bakalım yarın ne olacak cumaya kadar tam belli olacak 5.güne kadar inşallah gider çünkü benim transferim şimdi olmayacak bekleyeceğim ohss riski yüzünden ertelendi
Yok canim ac tok istedigin gibi git korkma tamam mi hic acimiyor ben o int yazilanlari okudum korktum hemsire diyo sen unut onlari :) bakirkoy radyotom iyi bir yer 400 tl doktor sana filminide gosterip anlatiyor soyle boyle diye islem sirasindada sohbet ediyor zaten 3 dk anlamiyosun bile Allah yardimcin olsunRahim filmi için AC tok fark ediyor mu kizlar
BİLMİYORUM CNM DOKTOR KARAR VERMİOMU ONA BİZ Mİ İSTİYORUZ YOKSAamh testi ile yumurta rezervini ve her ay toplanabilecek ortalama yumurta sayını az çok anlayabiliyorsun cnm.. amh zamanla orantılı olarak düşüyor yani her yıl daha düşmüş bi sonuç görebilirsin.. 1-2 yılda bir yaptırmakta fayda var.. yumurta rezerv sıkıntın varsa ve tüp tedavisi görüyorsan mutlaka bu testi yaptırman gerekliki kendi durumunu takip edebilesin.. çoğu laboratuvar hatalı yapıyor memorialda yada iyi bi yerde yaptırmanda fayda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?