Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım gayet ilgili biri.. Güler yüzlü annem de hemşire benim.. O da yanımdaydı.. Ve hocayı gerçekten değerli buldu.. yumurtaları sayarken ben çok gergindim kaç çıkacak acaba çok çıkar ohss olurum az çıkar naparım diye.. Ama tebessümü beni çok rahatlattı.. Birde konuşurken tatlı dilli gerçekten.. Ben sevdimm.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canımm...

Cok gecmis olsun canim opudan sonra evet sanki gaz doluymus gibi oluyor boyle tuhaf bir karin agrisi :) en zoru gecmis hadi bakalim sonuda guzelliklerle dolu olsun

Cok gecmis olsun canim opudan sonra evet sanki gaz doluymus gibi oluyor boyle tuhaf bir karin agrisi :) en zoru gecmis hadi bakalim sonuda guzelliklerle dolu olsun
Teşekkür ederim ohss olmamak için şu an bekliyorum inşallah yarın güzel sonuçlar gelir inş döllenme olur 5 güne kadar gidebilirler ama zor bir süreç rabbim kolaylık versin inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Kesinlikle bende diyorum iyi bir doktor gayet tecrübeli şuan bulunduğu yerde olduğu için bu kadar güleryüzlü çünkü olmak zorunda mesleği bilgi ve tecrübesi için hiçbir şey diyemem işinde çok iyi bir doktor ama önceki çalıştığı hastaneden dolayı bu kadar ilgili ve hastalarla diyolog iyi değildi beni çok üzmüştü bir ramazan ayında ben onu allaha havale ettim rabbim ona soracak çok ağlamıştı günlerce çok üzülmüştüm

Sıvı öyle kaybolan birşey değil canım..ya gördükleri sıvı değildi yada tedaviye devam etmek için böyle yaptılar

Valla bana söyledikleri sivi gorunuyor transfer gunu duruma gore bakicaz dediler hatta o gun sorduk nedir durum diye sıkıntı yok dediler. Aynen canim tedaviye devam etmek icin yapmis olabilirler. Birinci denemem baska yerde oldugu icin negatif hangi yaptiklarini saysam bilemiyorum :)

Olsun canim hayirlisi olsun da. Valla ne guzel burada hep soyluyorsunuz moral kaynagim diye doktorlar icin.ben ilk tedavimde baska hastanede hic bir doktordan pozitif bisey alamamistim.

Olsun canim hayirlisi olsun da. Valla ne guzel burada hep soyluyorsunuz moral kaynagim diye doktorlar icin.ben ilk tedavimde baska hastanede hic bir doktordan pozitif bisey alamamistim.
Canım gerçekten doktor çok önemli moralini yüksek tutuyor sende ona inanıyorsun moral yüksekliğide tedavideki başarıyı artırıyor şimdi tedavimi için birşey söylemiyorum inşallah güzel sonuçlar alınca burdan söyleyeceğim opu sonrasını embriyolarımın durumu ile ilgili

Banu hanim da elbet iyidir. Medipol de gercekten doktor sayisi az. Benim ablam da yenidogan bölümunde calisiyor.az elemana cok is yukluyorlar. Banu hanimla tedavisi olan arkadaşlar mayista dogum yapacaklar. Olsun icin rahat olsun doktora da isindiysan sorun yok cnm

Canım seni çok iyi anlıyorum.. Benimde kahraman hoca ile igili sorunum oldu.. Ve neredeyse tedaviden vazgeçmiştim.. Çok üzüldüm gerçekten o kadar üzülmene.. Allaha havale ederek en güzelini yapmışsın.. Çünkü Rabbim bizden kat be kat fazla cezalandırıyor eğer günahı suçu varsa.. Muhakak ki daha uygun cezayı veriyor hepimizden.. Biz noksanız o herşeyi en iyi bilen ve yaratan.. Ondan iyi kim bilecek herkesi.. Sen en iyisini yapmışsın canım.. Biz aciziz bilemeyiz ama O bilir..

bende Suleyman Tosunu Allaha havale ettim cnm.. yillarimi yalan dolanlari ile harcadi tum tedavilerimi hatali yapmis bunlari anladigimda gunlerce cok agladim cok uzuldum 4 yilimi harcadi. gecmisteki hic bi doktoruma beddua asla etmiyorum hepsi cok iyi insanlardi durustlerdi sadece Suleyman bunlardan degil ona kizginligim hic bitmeyecek.. kazandigi paralari yemek nasip olmasin..Allahim onu bildigi gibi yapsin..

Son düzenleme:
İlk randevumu kahraman beye almıştım onunla başladım ama onunla üç kez görüştüm ikisindede semra hn geldi sonrasında hep hande hn verdiler iyikide ona vermişler o kadar tatlı bir doktor olamaz bana inandı bende inandın ona ve şuanda herşey yolunda gitti ilk gördüğünde ohss riski yüzünde erteleneceğini bile söylemişti tek şansım onun benim karşıma çıkması sonda bir önceki randevuda kahraman bey semra hn girmişlerdi 5 tane yumurtanın olduğunu söylemişti ertesi gün onda randevum vardı ben böyle söyleyince tek tek saydı bak kaçtane vardı diye ilaçı bir gün daha uzattı arkadan gelenlerinde büyemesi için ve dediği gibi oldu herşey güzel oldu bakalım yarın kaç tanesinin dölleneceğini öğreneceğim inş daha güzel haber alıp transfer günümü beklerim

Bu kahraman beyi pek seven yok sanirim :) bende aynen hicccc isinamadim insan azcik guler ya yok yok onunla olmaz yapamam ben:) moral lazim bize destek ilgi

İki hafta sonra da ben cektirecem :-(
Ben yarin bi test edeyim onaylayim moral olur sanada :) guzel gecer insallah bakma guldugume acayip korkuyorum :) yuduf yusuf derler ya oyle valla anam bu bebisler bi gelsinler hayirkisiylada degsin su sikintilara Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…