- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
Canım 49 yumurta 19 olgun 17 tane şuan döllenmiş cumaya kadar kaçtane kalacak şuan bilmiyorum 5.güne kadar gideceklermiş ozaman belli olacak
Ayy maaşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 49 yumurta 19 olgun 17 tane şuan döllenmiş cumaya kadar kaçtane kalacak şuan bilmiyorum 5.güne kadar gideceklermiş ozaman belli olacak
Önce bakırköyde bende rahim filmi çektirdim sıvı verince bir ağrı oluyor sonra geçiyor çok birşey değil sanki adet sancısı gibi dünkü operasyondan bahsedeyim içinize su serpilsin yüzün gülsün umudunuz olsun bol bol benden dün 49 yumurta toplamışlar 19 tanesi olgun ve şuan aldığım habere göre 17 tane döllenmiş 5.güne kadar kaçtane kalacak cuma belli olacak yarın hariç cumaya kadar hergün arayabilirmişim şuanlık çok iyiyim ohss riskiyle şuan karşılaşmadım hatta yarın işe gitmek istiyorum ama transfer için bekleyeceğim dualarınızı bekliyorum 5.güne kadar giden embriyolarım olsun diye sonra donduracaklar herzaman burdaki insanlar aklımda ve dualarımdasınız
Ohh geçmiş olsun canımmmmmmm Çok şükürKizlarrrr geldim cok rahat gecti azcik bi agrim oldu o kadar 10 saniye boyle keskin bi agri hoppp bitti dedi doktor :) sonucccc super sivi pit diye ilerledi Allahim sana sukurler olsun
Evet canım tabiki şeçme sansı var ben en son kontrolümden önce semra hn kahraman bey bakmıştı biz çıkarken otoparktan karşılaştık konuştuk ertesi gün semra hn hande hanımla görüşmemi istemişti bana hande hn dün nasıl geçtiğini sordu ben de çok zordu iki doktor tarafından muayene edilmek dedim seçme şansın var demişti kime gitmek istiyorsan onu seçersin dedi ve ben seni özellikle görmek istedi ve opu ben yapacağım dedi bende mutlusu yoktu bak gittiğinde bana katılacaksın söylediklerime unutma burdada yazarsın çok pozitif ve soyadı gibi güleç bir insan çok istiyorum transferimdede onun olmasın tedavi aşaması boyunca hem doktor hemde psikolog gibiydi şimdi üzülüyorum transfere kadar göremeyeceğim inş gebelik olursa karar verdik onunla devam ederiz inşalllah
mesaj olarak atilior ara soyle hastaneyeArkadaslar bugun arasam ulasablir miyim gitmeden onceki istenilen tahlilleri soylerlermi uzaktan gitcez gitmeden once yapilan tahlilleri yapip gitmeyi dusinuyorz
Kizlarrrr geldim cok rahat gecti azcik bi agrim oldu o kadar 10 saniye boyle keskin bi agri hoppp bitti dedi doktor :) sonucccc super sivi pit diye ilerledi Allahim sana sukurler olsun
benim de kan değerim 9 a düşmüşş endişelendimmm
Hemoglobin sanırım.. Kansızlık oluşuyor böyle olunca anemi yani.. Ama tedavi ediyorlar kan ilaçları veriyorlar..anlamadım canım nasıl yani ne demek kan değerinin 9 a düşmesi..
Hemoglobin sanırım.. Kansızlık oluşuyor böyle olunca anemi yani.. Ama tedavi ediyorlar kan ilaçları veriyorlar..
:) ilaç kullanıodum 1 aydır ama onu ikiye çıkardılar bakalım inşallah ii olurhımm iyi barii direk kan değerim düşmüş yazmışya şaşırdım:))
evet düzene sokarlar cnm onu..
Tşk ederim canım inşallah devamı gelir cuma gününe kadar inş problem olmaz hayırlısıyla iyi düşünüyorumki iyi olsunAyyyy çok sevindim ya... Ne güzel bi haber bu.. İnşallah transferinde olumlu geçsin canım benim.. Rabbim bize de bu günleri nasip etsin inşallahh
Hande hanım biricik doktorum o bana inandı 5 yumurta sonra 10 artık ertesi gün benim için yine saydı 14 dedi ve artık saymalım dedi ve sonuç 19 yumurta gnolf 100 ıu başladım sadece ikigün 125 doza çıkardılar ve şuan dinleneceğım herhalde onlar belirleyecek transferi ama iki ay demişti hande hanım benim gözümde süper bir doktor hep moralim düştüğünde benim moralimi yükseltti allah ondan razı olsunBende Hande hanım ile laboratuvarda Hakan bey ile konuşurken karşılaştım.. Hatta o zaman onun Hande hn olduğunu bilmiyordum.. Bana güç vermeye çalıştı umudunuzu yitirmeyin dedi.. Tahlillerime baktı sorun yok dedi.. Böyle tatlı tatlı konuştu bizimle.. İnşallah istediğiniz olur dedi. Sonra kahraman bey ile karşılaştık ilk muayene.. Offff hiç bahsetmek bile gelmiyor içimden..
merhaba cnm.. memorialda sgk gecmiyor ama asilama ilaclarin icin aldigin raporun fotokopisini muhasebeye sunarsan 1000 tl tedaviden indirim yapiyorlar.. igneleride hastanenin yanindaki eczaneden %20-30 arasi indirimli alabiliyorsun.. kalacak yer olarak ogretmen evlerinde kalabilirsiniz yakin olan yerler var..selam kızlar. bende şişli memorialda tüp bebeğe başlıycam. önce ön görüşmeye gideceğiz haftaya. daha önce aşılama yaptırdık faruk buyruya tutmadı. aşılamada gonal f kullandım acaba tüp bebekte farklı bi iğne mı kullanıyoruz. gonal f i raporla almıştım. tüp bebekte de rapor çıkarabılıoz mu eşim memur. bi de kaç gün sürer tüp bebek. biz antepden gidecez istanbula malum kalacak yer felan sorun oluyo yardımcı olur musunuz ?
Ooo maşallah senin epey olmuş. . . İnşallah Kaliteleri de sayıları kadar güzel ve iyi olur arkadaşım senin doktorun kimdi bu arada ?..Canım 49 yumurta 19 olgun 17 tane şuan döllenmiş cumaya kadar kaçtane kalacak şuan bilmiyorum 5.güne kadar gideceklermiş ozaman belli olacak
İnşallah canım bende onu çok istiyorum kaliteli olsunlar ben kahraman beyle başladım ama onun yaptığı birşey yoktu doz ayarlaması falan filanları zaten semra hanım yapıyor ama asıl benimle ilgilenen tedavi boyunca hande hanımdı kontrollerim hep ondaydıOoo maşallah senin epey olmuş. . . İnşallah Kaliteleri de sayıları kadar güzel ve iyi olur arkadaşım senin doktorun kimdi bu arada ?..