• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım zaten senin yazını gördüm öyle mutlu oldum ki.. Eşi azosperm olanlar topiğine hiç gelmişmiydin?? Ben yaklaşık 4 senedir o topic.te konuşuyorum arkadaşlarla.. Ve daha yeni başladık tedaviye.. İyiki de öyle yapmışız yıpratmamışız çok şükür kendimizi.. Murad bey bir yorum yapmadı sadece micro.tese ile şansınız var dedi bize.. Kestirip atmadı.. 6 doz iğne verdi eşime.. Onları kullandık.. Hormonlar düzeldi biraz daha.. İnşallah senin gibi güzel günleri görmeyi Rabbim bana da nasip etsin canımm.. Tüm kalbimle hayırlısı ile istiyorumm...

Yok görmedim o topiği bi inceleyeyim.Murad Bey eşime %30 bulabilme ihtimalimiz var dedi şükür bulduda az konuşuyor ama süper bi doktor :)

Yok görmedim o topiği bi inceleyeyim.Murad Bey eşime %30 bulabilme ihtimalimiz var dedi şükür bulduda az konuşuyor ama süper bi doktor :)

canım bize bi oran vermedi sadece normalde %50 dir sizinde o kadar gibi konuştu.. Eşi azo olanlar topiği bana devredildi canım.. İlk sayfada hamile kalanlar tedavi görenler listesi var.. Oraya bir bakabilirisn.. Seni de yazalım oraya :)) Umut olursun arkadaşlara.. Sen bana özelden yaz kriterlere göre bilgilerini ben seni de eklerim o listeye.. İnşallah Murad bey bizim içinde hayırlıdır canımmm inşallah..

Canım rutin isteniyor sanırm rahim filmi.. Aynısını bana dedi Rahim filmi ile ilgili ki usg.de tertemizdi herşey.. Sıvıdan şüphelenmek neymiş yahu.. Panik yapma inşallah birşey çıkmayacaktır canım..
Adetlerim cok agrili yapisiklik falan olabilir dedi o siviyi bende anlamadim yumurtaliklarin kenarinda sanki suphelebdim dedi ya filmi cektireyim o sikinti degilde bu takildi iste kafama bisey olmasin nolur rahmimde tersmis o nasil sey anlamadim ilk kez duydum :KK20::KK64:

Adetlerim cok agrili yapisiklik falan olabilir dedi o siviyi bende anlamadim yumurtaliklarin kenarinda sanki suphelebdim dedi ya filmi cektireyim o sikinti degilde bu takildi iste kafama bisey olmasin nolur rahmimde tersmis o nasil sey anlamadim ilk kez duydum :KK20::KK64:

Bir şey olmaz inşallah.. İçini ferah tut.. Rahmin ters olması önemli değil o kadar demiş zaten canım.. Dur bakalım rahim filmini bi çektir.. Katetral denemesinde ağrın oldu mu? Bende olmuştu.. Adet sancısı gibi bi ağrı.. O da adet sancısı çekenlerde falan oluyormuş sanıırım..

Bir şey olmaz inşallah.. İçini ferah tut.. Rahmin ters olması önemli değil o kadar demiş zaten canım.. Dur bakalım rahim filmini bi çektir.. Katetral denemesinde ağrın oldu mu? Bende olmuştu.. Adet sancısı gibi bi ağrı.. O da adet sancısı çekenlerde falan oluyormuş sanıırım..
Insallah cnm cikmasin bisey nolur o an olmadi cok ama simdi boyle biseyler sokuluyor gibi vurup geciyor ya o adet sancilarimin altindan bisey cikicak diye hepppp korkmusumdur insallah korktugum gibi cikmaz iliski neden yasaklaniyor bizimkinin haftasonu hayalleri sudaaa :oops:

Kizlar folik asitede basla dedi doktor iki tane var biri FOLBIOL BIRIDE Folidoce hangisini kullanayim sizce

Kizlar folik asitede basla dedi doktor iki tane var biri FOLBIOL BIRIDE Folidoce hangisini kullanayim sizce

Ben folidoce kullanıyorum canım. Folibiol de çok yüksek folik miktarı o yüzden folidoce kullanıyorum.. Birde folic trio kullandım bundan önce..

Insallah cnm cikmasin bisey nolur o an olmadi cok ama simdi boyle biseyler sokuluyor gibi vurup geciyor ya o adet sancilarimin altindan bisey cikicak diye hepppp korkmusumdur insallah korktugum gibi cikmaz iliski neden yasaklaniyor bizimkinin haftasonu hayalleri sudaaa :oops:

Onu bende anlamadım canım.. Tedavide önermediklerini biliyorum ama filmden önce neden öyle dedi bilmiyorumm :KK12:inşallah hamile kalırsın da sonra hayallerinize kavuşursunuz :oops:

Onu bende anlamadım canım.. Tedavide önermediklerini biliyorum ama filmden önce neden öyle dedi bilmiyorumm :KK12:inşallah hamile kalırsın da sonra hayallerinize kavuşursunuz :oops:
Aynen canim yeterki bisey cikmasin hayirlisiyla guzel sonuclar alalim bunlarda gecicekk insallah

Yarin ne var senin canim

Reglinin ikinci günü kan alınıyormuş canım.. Ne kanı alcaklar bilmiyorum ama öyle dediler.. Gidince öğrenicem bakalım.. Bide sanırım yumurtalarımı kontrol etcekler.. Kaç tane var falan diye..

Reglinin ikinci günü kan alınıyormuş canım.. Ne kanı alcaklar bilmiyorum ama öyle dediler.. Gidince öğrenicem bakalım.. Bide sanırım yumurtalarımı kontrol etcekler.. Kaç tane var falan diye..
Anladim canim hadi hayirlisi neyse o olsun guzel seyler duy insallah haberdar et

doktor salak mı:KK43:(martta kürtaj oldum..mayıs dakı adetınde transfer yaparız dedı..korkuorm ne zaman transfer olmalıyım:KK43:(

Canım amh değerinin çok yüksek olması da iyi değil..pco olanların yüksek çıkıyor diye biliyorum ama yinede en doğrusu dr un yaptığı yorum tabikide.

kizlar bu rahim filmi cok agrilimi korkuyorum ondanda ya nasil oluyor findikzadede bi hastane varmis uygunmus burda 1.500 dediler yaptrmm sizler nerde yaptrdiniz acaba

cnm onceki tedavinde doktorun rahmindeki tersligi soylememismiydi.. sivi tuplerde olan birsey cnn cunku tuplerdeki tikaniklik yapisiklik ve sivi olusumu embriyonun tutunmasini engelliyor o yuzden bastan tespit edilmesi tedaviden once cozumune bakilmasi en uygunu.. ins yoktur hicbirsey cnm..

kizlar bu rahim filmi cok agrilimi korkuyorum ondanda ya nasil oluyor findikzadede bi hastane varmis uygunmus burda 1.500 dediler yaptrmm sizler nerde yaptrdiniz acaba
findikzade radyomarda artik cekilmiyo cnm oradaki cevat bey echomar fulyaya gecmis oradada 450 tl ve iyi bir yer.. ayrica memorialdada cektirebilirsin.. hic agrili degil 5 dk bisey.. 1500 cok sacma bi rakam bu ne ya sanki histereskopi yapiyo:))

cnm onceki tedavinde doktorun rahmindeki tersligi soylememismiydi.. sivi tuplerde olan birsey cnn cunku tuplerdeki tikaniklik yapisiklik ve sivi olusumu embriyonun tutunmasini engelliyor o yuzden bastan tespit edilmesi tedaviden once cozumune bakilmasi en uygunu.. ins yoktur hicbirsey cnm..
Yok canim ilk tedavimde farkedilmedi sanirim ya o biraz korlemesine atis olmus dun doktor hic bi testsiz tedavimi olur erkekte hasta olsa kadinda incelenmeli esime spermiyogram testi bile yapilmadi yumurta toplama gunu alindi sadece ihmaller var yani tmm doktorumuz cok iyiydi cok pozitifti ama gozardi etmis bazi seyleri insallah kotu bisry cikmaz tek duam bu inan simdi kaynanamda tuttu dediki rahmi ters olanin normal yolla cocugu olmaz rahim tutmaz aksam zaten agla agla oldum zaten olmuyor normal yolla dimi icimi kurtlar kemiriyor

Back