Aaa hadi bende oraya gidicektim yarin cevat beyin oldugu yerden mi alayim randevuyu yani kesin orda dimi yarin cektirmem lazim 9 uncu gunumfindikzade radyomarda artik cekilmiyo cnm oradaki cevat bey echomar fulyaya gecmis oradada 450 tl ve iyi bir yer.. ayrica memorialdada cektirebilirsin.. hic agrili degil 5 dk bisey.. 1500 cok sacma bi rakam bu ne ya sanki histereskopi yapiyo:))
Yok canim ilk tedavimde farkedilmedi sanirim ya o biraz korlemesine atis olmus dun doktor hic bi testsiz tedavimi olur erkekte hasta olsa kadinda incelenmeli esime spermiyogram testi bile yapilmadi yumurta toplama gunu alindi sadece ihmaller var yani tmm doktorumuz cok iyiydi cok pozitifti ama gozardi etmis bazi seyleri insallah kotu bisry cikmaz tek duam bu inan simdi kaynanamda tuttu dediki rahmi ters olanin normal yolla cocugu olmaz rahim tutmaz aksam zaten agla agla oldum zaten olmuyor normal yolla dimi icimi kurtlar kemiriyor
Aaa hadi bende oraya gidicektim yarin cevat beyin oldugu yerden mi alayim randevuyu yani kesin orda dimi yarin cektirmem lazim 9 uncu gunum
Bakirkoy daha yakin oraya alicam randevuyu yada randevusuz gitsem ulasamiyorum suan bi aksilik cikmamasi lazim yarin bunu halletmm lazim bide fiyatini biliyormusun canim yaara canım echormar şişliyi oraya geçti biliyorum ben.. radyomar fındıkzadeyi aradım ben çekim yok artık dediler..
echomarda çektiremezsen radyomar bakırköyde çektirirsin.. orasıda olmazsa fulya açık emar diye bir yer var orasıda çok iyi.. ihmal etme..
Arkadaslar bugun arasam ulasablir miyim gitmeden onceki istenilen tahlilleri soylerlermi uzaktan gitcez gitmeden once yapilan tahlilleri yapip gitmeyi dusinuyorz
Bencede canim yine ona giderim burda ist olsa diyordum ama resmen bastan savma yapilmis cok uzuldum acikcasi herneyse biz onumuze bakicaz bundan sonrakiler iyi olsun kahraman beyide pek sevemedim acikcasi hande hanimla devam edicem yoluma basladigimdaboşver k.valdeni canım zaten eşinde sorun var siz tüp bebeğe yönelmişsiniz normal yolla çocuk sahibi olmak için beklemiyorsunuzki.. rahmi ters olan ve çocuğu olan çok bayan var cnm hatta çoğu bayan bunun farkında bile olmadan yaşıyormuş.. iyi ve pozitif olupta hiçbişey yapmadan yıllarca oylayan okadar çok doktor varki iyiki kurtulmuşsunuz..
Arkadaslar bugun arasam ulasablir miyim gitmeden onceki istenilen tahlilleri soylerlermi uzaktan gitcez gitmeden once yapilan tahlilleri yapip gitmeyi dusinuyorz
Hmm cok tesekkur ederm canim . Bu tahlilleei yptirip gitsek dha iyi olur orada gidip gelmek zor olacak. Bide benim dpgal yoldan ccuklarim oluyor hamile klmamda sorun yok yni rahim filmi isterlermiEki Görüntüle 1490657 canim benden ilk gorusme icin bu testleri istediler
Onu tahlillerini baktirirken sor bence canim ne desem yalan olur simdi benimde esimden kaynakli problem ama benden istedi onlar akillarinda soru isareti kalmadan baslamak istiyorlar en dogrusuda bu benceHmm cok tesekkur ederm canim . Bu tahlilleei yptirip gitsek dha iyi olur orada gidip gelmek zor olacak. Bide benim dpgal yoldan ccuklarim oluyor hamile klmamda sorun yok yni rahim filmi isterlermi
Bakirkoy daha yakin oraya alicam randevuyu yada randevusuz gitsem ulasamiyorum suan bi aksilik cikmamasi lazim yarin bunu halletmm lazim bide fiyatini biliyormusun canim ya
Evet kizlar gorusmeyi yaptik muayenede oldum Kahraman beye rahim filmi istedi ne olur ne olmaz isimizi saglama alalim dedi bide muayeneden sonra sividan supheleniyorum dedi ayrica rahmimde tersmis bunun hic bi zarari yok dedi ama siviya takildim benpazartrsi sali cektiricem iliskiyi yasakladi o gune kadar neden onu anlamadim bazi yerlerde yasaklamamislar offf icim sikildi yaaa o filmi cektirene kadar catlarim simdi korkuyorum ya aksi bisey cikarsaa
Canım rutin isteniyor sanırm rahim filmi.. Aynısını bana dedi Rahim filmi ile ilgili ki usg.de tertemizdi herşey.. Sıvıdan şüphelenmek neymiş yahu.. Panik yapma inşallah birşey çıkmayacaktır canım..
hadii ya cok korkuyorum rahim filmindennOnu tahlillerini baktirirken sor bence canim ne desem yalan olur simdi benimde esimden kaynakli problem ama benden istedi onlar akillarinda soru isareti kalmadan baslamak istiyorlar en dogrusuda bu bence
Benim de birinci tedavimde sividan suphelendiler, tam yumurtatoplama gunu.. ama sonra sivi kaybolmus. Yani bir sorun cikmadi.. sıkıntı olmaz sanirim
Slm kızlar bu sabah opu vardı sabah karnım patlayacak kadar şişmişti ama şuan çok iyiyim gayet rahat geçti hande hn canım doktorum moral kaynağım şu an beklemedeyim yarın öğreneceğim döllenmeyi sonrada kaçıncı güne kadar oldu embriyolarım çünkü transfer şuanlık iptal ertelendi ohss riski yüzünden inş kısa sürer herşey yolunda gider
Benim de birinci tedavimde sividan suphelendiler, tam yumurtatoplama gunu.. ama sonra sivi kaybolmus. Yani bir sorun cikmadi.. sıkıntı olmaz sanirim
Geçmiş olsun canım.. İnşallah herşey yolunda gider..
Canım teşekkür ederim inşallah senin tedavin çok güzel geçsin banu hanımıda bilirim medipolden orda onunla diyoloğum iyi değildi ama iyi ve tecrübeli bir doktor ben onda yumurtama takibi yapmıştım bu ay sende gebelik bekliyorum demişti ve o ay gebe kalmıştım düşükle sonuçlandı ama tahmin etmişti gebeliği önceki hastanede çok hastaya bakmak yüzünden yeterince ilgilenmiyordu ama emin burda daha iyidir rabbim yardımcın olsunKızlar bende gittim bugün.. Banu hn baktı yumurtalara.. 14 yumurtam varmış.. Gonal-f e başladık.. Çok tatlılardı ilgililerdi.. Özellikle neşe hemşire nasıl tatlı biri öyle yaa.. Bu arada Rahim filmi falan da istemedi Banu hanım.. Rahim iyi şuan herşey iyi gözüküyor dedi.. Amh testim çıktıktan sonra da tekrar devam edecekler sanırım dozları değiştirecekler..Şimdilik iyi dedi herşey Banu hanım.. İnşallah hiç bir sorun çıkmaz karşımıza... Allahım hepimize yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?