• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pahali ki ne pahali bunlarin hesabi dogduklarinda yanaklarinda kocaman opucukker ve isiriklar olucak hele bi olsunlarda hayirlisiyla dunya para tutsunlar umrumda degil onlar gelsin sagsalim hayirlarla yeter ki :) yalniz gelsinler diyorum cogul oldu ikiz istiyorum diye hep bebeklerimdir gidiyor bende hayirlisiyla Rabbim sen muratlarimizi eyle:KK50::KK19::KK49:
cnm senin yasin kucuk oldugu icin bebisin tutunma olasiligi cok yuksek yumurta kaliten iyidir.. ins burda ilk denemende bebislerin tutunur..

cnm senin yasin kucuk oldugu icin bebisin tutunma olasiligi cok yuksek yumurta kaliten iyidir.. ins burda ilk denemende bebislerin tutunur..
Ikinci denemem canim eylulde bi negatifim var evet kucugum 23 henuz biseyim yok hamd olsun insallah bu kez tutar tutunur bebislerim Rabbim hepimizin yuzune baksin insallah

Benimde esimde problem canim bak dogru dedin kesin uruloga yonlendirirler oda ekstra anam :) hayirlisiyla bi olsun su usaklarda dicem onlara ah ah ne pahalisiniz siz torpilli bebekler sizi :)

Benim de eşimde varikosel var bizi üroloğa yönlendirmediler,sadece isterseniz üroloğumuzla bir görüşme yapabilirsiniz dediler.hatta ben 23 ocakta görüşmeye gitmiştim.Yumurta durumun bu ay iyi tedaviye başlayabiliriz dediler.Ben de biraz düşünmem lazım dedim. bu ay başlayacağım inşallah. Çok ciddi sorun varsa üroloğa yönlendirirler sanırım.

Benim de eşimde varikosel var bizi üroloğa yönlendirmediler,sadece isterseniz üroloğumuzla bir görüşme yapabilirsiniz dediler.hatta ben 23 ocakta görüşmeye gitmiştim.Yumurta durumun bu ay iyi tedaviye başlayabiliriz dediler.Ben de biraz düşünmem lazım dedim. bu ay başlayacağım inşallah. Çok ciddi sorun varsa üroloğa yönlendirirler sanırım.
Cok ciddi sorun yok cok sukur ilk tedavide esim igne kullandi doktorumuz isimizi garantiye alalim dedi 1.5 ay falan kullandi sonra basladik bugun gidiyoruz kahraman beye dua edin hayirli seyler duysun kulaklarim bi aksilik cikicak diye odum kopuyor kendimi hazirladim odakladim resmen mayisa :) hayirlisi ins Rabbim sen yardim et hepimize

Cok ciddi sorun yok cok sukur ilk tedavide esim igne kullandi doktorumuz isimizi garantiye alalim dedi 1.5 ay falan kullandi sonra basladik bugun gidiyoruz kahraman beye dua edin hayirli seyler duysun kulaklarim bi aksilik cikicak diye odum kopuyor kendimi hazirladim odakladim resmen mayisa :) hayirlisi ins Rabbim sen yardim et hepimize

Allah gönlüne göre versin inşallah pozitif düşün pozitif olsun :)

Arkadaşlar amh degerim 7,27 çıkmış testte... memorial referans değeri 0,5-7,30 Normal gibi görünüyor ama internette biraz araştırdım yuksek deger sayiliyo yani sorunlu gibi...anlamadım kafam karıştı...

arkadaşlar kimse cevap yazmamış ama...semra hanım muayene ederken iki taraflı pisio dedi...pco oluyosa bu değer o yüzden böyle olabilirmi yoksa yine de normalmi...internetteki amh değeri ile ilgili sitelerde en yüksek normal kabul edilen 6.48 ise memorialın referans değeri biraz yüksek tutulmamışmı...benim bu değerle ohss olma durumum nedir...bu durumda olan varmı...Bi ucundan tutun bi yardımcı olun ama ya...

Sagolasin cnm yarin gidemeyiz dukkanda yogunuz cumartesi bi goruselimde sonra adetime kadar halledicez ins rahim filmine gerek yokmus dusuk olmayinca dediler boylemi oluyor erkek infertilitesi sorunumuz bende hamd olsun bisey yok yinede yaptir derler mi onu acaba cekiniyorum bu kez kurcalarlar beni gibi ikinci denememiz
canim neye gerek duyuluyorsa varsin istesinler onemli olan iyi sonuc alabilmek bendede sorun yoktu ama yine ilk uygulamada rahim filmi istediler bi sey cikmadi zaten ama en azindan icin rahat oluyor

bizdede erkek inft var ama üroloğa yönlendirmediler cnm sanırım azospermleri daha çok yönlendiriyorlar..

Merhaba bende çok korkuyordum ve fazlasıyla endişeliydim.Allaha şükür her şey yolunda gitti.Sormak istediğin neler merak ettiklerin ona göre cevaplayayım...
Canım mesela ben rahim filmi çektirmedim bana bunu engel yapmazlar herhalde başlayabilmem için deil mi? Tahlillerim yapıldı bugün ilk yapılması gerekenler.. Rubella, hıv tam kan sayımı vs.. Amh yapıldı.. Banu hanıma gideceğim yarın.. Regl.min 2. günü oluyor.. Bundan sonra neler yapılacak bilmiyorum.. Rahim filmi yok diye başlamaktan vazgeçerler mi yoksa tedaviye başlasam sonrasında çektirebiliyor muyum? 1 ay izin alıp başka bir ilden geldim İstanbul.a.. Ve bu ay başlamayız diye bir engelle karşılaşırsam yıkılacağım.. Bu yüzden çok endişeliyim..

icine sinmeyen birsey olursa gecersin baska doktora cnm hic tedirgin olma.. hepimizin elektrigi farkli doktorda tutuyo.. onemli olan senin huzurun..

Çok doğru söylüyorsun canım.. Öyle endişeli oluyormuş ki insan.. Sperm bulunacak bulunmayacak telaşı derken kendime hiç kafa yormadığımı farkettim.. Şimdi ise ne yapacağımı şaşırıyorum.. Yarın reglimin ikinci günü ve kan alınacakmış sanırım.. Ama neye bakacaklar bilmiyorum..Başlayabilir miyiz başlayamaz mıyız tedaviye diye bakacaklar sanırım.. Ama bu ay başlamamız lazım eşimle izinlerimizi çok zor ayarladık.. Rabbim yardım etsin hepimize inşallah..

Canım mesela ben rahim filmi çektirmedim bana bunu engel yapmazlar herhalde başlayabilmem için deil mi? Tahlillerim yapıldı bugün ilk yapılması gerekenler.. Rubella, hıv tam kan sayımı vs.. Amh yapıldı.. Banu hanıma gideceğim yarın.. Regl.min 2. günü oluyor.. Bundan sonra neler yapılacak bilmiyorum.. Rahim filmi yok diye başlamaktan vazgeçerler mi yoksa tedaviye başlasam sonrasında çektirebiliyor muyum? 1 ay izin alıp başka bir ilden geldim İstanbul.a.. Ve bu ay başlamayız diye bir engelle karşılaşırsam yıkılacağım.. Bu yüzden çok endişeliyim..

Rahim filmi bende çektirmedim.Bizim sorunumuz eşimdeydi Kahraman Bey'de çokta gerek yok dedi.Muayeneden sonra sıkıntı olmaz dedi.Yaklaşık İki güne bir Dr'a gözüküp tahlil vericeksin.İğne ve ilaç tedavisine başlatıyorlar.Tozlar değişiyor gün geçtikçe...

Rahim filmi bende çektirmedim.Bizim sorunumuz eşimdeydi Kahraman Bey'de çokta gerek yok dedi.Muayeneden sonra sıkıntı olmaz dedi.Yaklaşık İki güne bir Dr'a gözüküp tahlil vericeksin.İğne ve ilaç tedavisine başlatıyorlar.Tozlar değişiyor gün geçtikçe...

Ohh nasıl rahatladım tşk ederim canımm.. Demekki sorun etmeyecekler.. Kahraman bey bana da sonradan başımıza bir şey çıkmasın demişti o yüzden rahim filmi istemişti.. Belki o da sadece aklımızda kalmaması için söylemiştir.. Bizde de sorun eşimde canım.. Benim eşim azoospermi ne yazıkki.. Rabbime dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok..

Ohh nasıl rahatladım tşk ederim canımm.. Demekki sorun etmeyecekler.. Kahraman bey bana da sonradan başımıza bir şey çıkmasın demişti o yüzden rahim filmi istemişti.. Belki o da sadece aklımızda kalmaması için söylemiştir.. Bizde de sorun eşimde canım.. Benim eşim azoospermi ne yazıkki.. Rabbime dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok..

Umudunu kaybetme benim eşimde azosiperm.3 sene önce Antalyada mikro tese oldu sonuç sıfır çıktı.Kasım ayında İst. tekrar oldu ve şükürler olsun azda olsa sperm bulundu.Mart ayında transferim yapıldı ve şuan hamileyim Allah izin verirse kesede de bebekleri görürüz.Darısı senin başına Allah hayırlısını versin hepimize...

Umudunu kaybetme benim eşimde azosiperm.3 sene önce Antalyada mikro tese oldu sonuç sıfır çıktı.Kasım ayında İst. tekrar oldu ve şükürler olsun azda olsa sperm bulundu.Mart ayında transferim yapıldı ve şuan hamileyim Allah izin verirse kesede de bebekleri görürüz.Darısı senin başına Allah hayırlısını versin hepimize...

Canım zaten senin yazını gördüm öyle mutlu oldum ki.. Eşi azosperm olanlar topiğine hiç gelmişmiydin?? Ben yaklaşık 4 senedir o topic.te konuşuyorum arkadaşlarla.. Ve daha yeni başladık tedaviye.. İyiki de öyle yapmışız yıpratmamışız çok şükür kendimizi.. Murad bey bir yorum yapmadı sadece micro.tese ile şansınız var dedi bize.. Kestirip atmadı.. 6 doz iğne verdi eşime.. Onları kullandık.. Hormonlar düzeldi biraz daha.. İnşallah senin gibi güzel günleri görmeyi Rabbim bana da nasip etsin canımm.. Tüm kalbimle hayırlısı ile istiyorumm...

Evet kizlar gorusmeyi yaptik muayenede oldum Kahraman beye rahim filmi istedi ne olur ne olmaz isimizi saglama alalim dedi bide muayeneden sonra sividan supheleniyorum dedi ayrica rahmimde tersmis bunun hic bi zarari yok dedi ama siviya takildim ben :KK43: pazartrsi sali cektiricem iliskiyi yasakladi o gune kadar neden onu anlamadim bazi yerlerde yasaklamamislar offf icim sikildi yaaa o filmi cektirene kadar catlarim simdi korkuyorum ya aksi bisey cikarsaa :KK43:

Bizim durumda ayni kızlar. Esimde sorun var. Mayıs sonra ongorusme için gideceğim İstanbula,yazın yaptırmayı düşünüyoruz isimizden dolayı. Takiptesiniz ;)

Evet kizlar gorusmeyi yaptik muayenede oldum Kahraman beye rahim filmi istedi ne olur ne olmaz isimizi saglama alalim dedi bide muayeneden sonra sividan supheleniyorum dedi ayrica rahmimde tersmis bunun hic bi zarari yok dedi ama siviya takildim ben :KK43: pazartrsi sali cektiricem iliskiyi yasakladi o gune kadar neden onu anlamadim bazi yerlerde yasaklamamislar offf icim sikildi yaaa o filmi cektirene kadar catlarim simdi korkuyorum ya aksi bisey cikarsaa :KK43:

Canım rutin isteniyor sanırm rahim filmi.. Aynısını bana dedi Rahim filmi ile ilgili ki usg.de tertemizdi herşey.. Sıvıdan şüphelenmek neymiş yahu.. Panik yapma inşallah birşey çıkmayacaktır canım..

Back