Transferin ayin kaçında oldu Arge? ...Şuan pozitif :) 25 nisanı bekliyorum keselere bakmak için.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benimde esimde problem canim bak dogru dedin kesin uruloga yonlendirirler oda ekstra anam :) hayirlisiyla bi olsun su usaklarda dicem onlara ah ah ne pahalisiniz siz torpilli bebekler sizi :)Arkadaşım sen yedeğe biraz daha para hazırla ,düşünmediğin bir sürü masraf çıkabiliyor tedavi harici. Bizde de eşim de problem vardı. Urologa yönlendirdiler ona 1. muayene için 300 küsür,tedavi öncesi Son kontrol için 270 tl ödedik. Birde benim rahim filmimë baktığında semra hoca laparoskopi olman gerek kesinlikle dedi , 3000 küsür o tuttu Falan. . . Bide tedavi ye başladığında ,gerçi bilgilendirme yaparlar ama,laboratuar da emanet bırakılan ilaçlar var gonal-f ordan da temin edebilirsin eger varsa ,aklında bulunsun
Hadi hayırlısı olsun inşallah arkadaşım
Sen iki ay niye bekleyeceksin ki canım ?..
Tamam artik kesin karar verdim hande hanim o yokmus yarin yoksa onu soyledim ilk sonrada dedim neyse ilk gorusme tedavi bidaki ay o zaman onu isterim israrlaaa :)Kesinlikle katılıyorum sana hande hn hiç pişman olmayacaksın ben hande hanımı bilmiyordum bile ilk gittiğimde kahraman beye gittim sırf doç iyidir diye ilk görüşmede rahim filmi istemişti benim bir düşüğüm vardı diye kürtaj olmuştum bakmak istediler ondan sonraki ay tedavi başladım ikinci görüşmede mutlaka semra hanımında görmesini istedim oda baktı amh sonucuna göre doza karar verdiler ve başladım sonra beni hep hande hanıma verdiler takip için bunun kararını semra hanım veriyormuş ben dordum hemşireye benim doktor kahraman bey neden hande hn semra hn böyle istemiş dedi iyikide istemiş her zaman moralimi yüksek tuttu yumurtaların gelişimine bakmak için semra hn ve kahraman beyde baktı ama yine hande hnla yola devam ettim inşallah olumlu sonuç alırım gebelik olursada hande hn devam edelim inş gönül rahatlığı ile hande hn gidebilirsin ve bence pişman olamazsın
Transferin ayin kaçında oldu Arge? ...
Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla26 martta gerçekleştirildi transfer.04 nisanda ilk testi yaptırdım.6 nisanda da ikincisini..
Ekip işi hepsi bakıyor.İlk muayenemi Kahraman Bey yaptı.Dış takip oldum.En son Ayşe Hanım muayene etti..Yumurta toplama işlemini Ayşe Hanım yaptı.Transfer İşleminide Hande Hanım yaptı.Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
beklemek zorundayım bende istemiyorum ama ohss olma riski var bendeki tek sorun pko çok yumurta oluşan kişilerde oluyormuş risk var o yüzden dondurup iki regli döneminde sonra transfer yapılacakArkadaşım sen yedeğe biraz daha para hazırla ,düşünmediğin bir sürü masraf çıkabiliyor tedavi harici. Bizde de eşim de problem vardı. Urologa yönlendirdiler ona 1. muayene için 300 küsür,tedavi öncesi Son kontrol için 270 tl ödedik. Birde benim rahim filmimë baktığında semra hoca laparoskopi olman gerek kesinlikle dedi , 3000 küsür o tuttu Falan. . . Bide tedavi ye başladığında ,gerçi bilgilendirme yaparlar ama,laboratuar da emanet bırakılan ilaçlar var gonal-f ordan da temin edebilirsin eger varsa ,aklında bulunsun
canim sen sadece laparaskopimi olmustun memorialda, histereskopide oldunmu ayni anda..Arkadaşım sen yedeğe biraz daha para hazırla ,düşünmediğin bir sürü masraf çıkabiliyor tedavi harici. Bizde de eşim de problem vardı. Urologa yönlendirdiler ona 1. muayene için 300 küsür,tedavi öncesi Son kontrol için 270 tl ödedik. Birde benim rahim filmimë baktığında semra hoca laparoskopi olman gerek kesinlikle dedi , 3000 küsür o tuttu Falan. . . Bide tedavi ye başladığında ,gerçi bilgilendirme yaparlar ama,laboratuar da emanet bırakılan ilaçlar var gonal-f ordan da temin edebilirsin eger varsa ,aklında bulunsun
Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinleaylin hanım yokmuş banu hanım transferi yapacak saat 4te hastanede olcam dualarınıza ıhtıyacım var arkadaşlar
cok saol cnm transferim oldu suan dinlenıyorum hastanedeAllah yardımcınız olsun dualarımız sizinle
Hiç sorma canım çok pahalı bebiş olcak bu cimcimelerBenimde esimde problem canim bak dogru dedin kesin uruloga yonlendirirler oda ekstra anam :) hayirlisiyla bi olsun su usaklarda dicem onlara ah ah ne pahalisiniz siz torpilli bebekler sizi :)
Ayy benim de hersey yolunda gideydi 30 un da transfer olcakti26 martta gerçekleştirildi transfer.04 nisanda ilk testi yaptırdım.6 nisanda da ikincisini..
Benimde de ohss riskinden dolayı transferim 2 ay sonraya ertelendi. transferim olmamasına üzüldüm ama neyse ki elh. kaliteli embriyolar oluştu. . . ama artık takdir allah'in. . .beklemek zorundayım bende istemiyorum ama ohss olma riski var bendeki tek sorun pko çok yumurta oluşan kişilerde oluyormuş risk var o yüzden dondurup iki regli döneminde sonra transfer yapılacak
Evet canım sadece laparoskopi dedi semra hoca benim için . . .canim sen sadece laparaskopimi olmustun memorialda, histereskopide oldunmu ayni anda..
Canım merhaba.. Bende kahraman beyde muayene olmuştum ama bazı aksilikler oldu.. Şimdi Hande hanım ile görüşmek istiyorum.. Bir iki gün sonra tedavim başlayacak ve inanılmaz kararsızım.. Süreç nasıl geçti biraz bilgi verir misin çok endişeliyim.. Benim de eşim ilk tese.sini olacak nisanın 25 inde.. Çok heyecanlıyım hem de korkuyorumm..
ben pazar gününde sonra belli olacak embiyolarım kalitelimi değilmi artık kısmet birde birşey soracağım bana çatlama iğnesi olarak semra hn lucrin vermiş akşam bunu yapıp pazar opu olacak tedavi başlamadan aldırdıklar ovitrelle vurmayacağımHiç sorma canım çok pahalı bebiş olcak bu cimcimeler
Ayy benim de hersey yolunda gideydi 30 un da transfer olcakti
Benimde de ohss riskinden dolayı transferim 2 ay sonraya ertelendi. transferim olmamasına üzüldüm ama neyse ki elh. kaliteli embriyolar oluştu. . . ama artık takdir allah'in. . .
hayirli olsun cnm sonu bebisli olsunn...cok saol cnm transferim oldu suan dinlenıyorum hastanede
icine sinmeyen birsey olursa gecersin baska doktora cnm hic tedirgin olma.. hepimizin elektrigi farkli doktorda tutuyo.. onemli olan senin huzurun..Canım merhaba.. Bende kahraman beyde muayene olmuştum ama bazı aksilikler oldu.. Şimdi Hande hanım ile görüşmek istiyorum.. Bir iki gün sonra tedavim başlayacak ve inanılmaz kararsızım.. Süreç nasıl geçti biraz bilgi verir misin çok endişeliyim.. Benim de eşim ilk tese.sini olacak nisanın 25 inde.. Çok heyecanlıyım hem de korkuyorumm..
ben pazar gününde sonra belli olacak embiyolarım kalitelimi değilmi artık kısmet birde birşey soracağım bana çatlama iğnesi olarak semra hn lucrin vermiş akşam bunu yapıp pazar opu olacak tedavi başlamadan aldırdıklar ovitrelle vurmayacağım
Yok canim sikinti yapma bende ovitrelle yapmistim ilk tedavimde catladilar :) fark yoktur heralde aralarinda sanmiyorum yani :)Lucrin de mi çatlatma iğne si?... bana da Ovitrelle verdiler. İkisinin bir farkı var mı ki Acep? ..
Pahali ki ne pahali bunlarin hesabi dogduklarinda yanaklarinda kocaman opucukker ve isiriklar olucak hele bi olsunlarda hayirlisiyla dunya para tutsunlar umrumda degil onlar gelsin sagsalim hayirlarla yeter ki :) yalniz gelsinler diyorum cogul oldu ikiz istiyorum diye hep bebeklerimdir gidiyor bende hayirlisiyla Rabbim sen muratlarimizi eyleHiç sorma canım çok pahalı bebiş olcak bu cimcimeler
Ayy benim de hersey yolunda gideydi 30 un da transfer olcakti
Benimde de ohss riskinden dolayı transferim 2 ay sonraya ertelendi. transferim olmamasına üzüldüm ama neyse ki elh. kaliteli embriyolar oluştu. . . ama artık takdir allah'in. . .
yanlış bilmiyorsam ohss riskine karişik ilacın değişmiştir okumuştum başka topikteben pazar gününde sonra belli olacak embiyolarım kalitelimi değilmi artık kısmet birde birşey soracağım bana çatlama iğnesi olarak semra hn lucrin vermiş akşam bunu yapıp pazar opu olacak tedavi başlamadan aldırdıklar ovitrelle vurmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?