Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde esimde problem canim bak dogru dedin kesin uruloga yonlendirirler oda ekstra anam :) hayirlisiyla bi olsun su usaklarda dicem onlara ah ah ne pahalisiniz siz torpilli bebekler sizi :)

Tamam artik kesin karar verdim hande hanim o yokmus yarin yoksa onu soyledim ilk sonrada dedim neyse ilk gorusme tedavi bidaki ay o zaman onu isterim israrlaaa :)

Canım merhaba.. Bende kahraman beyde muayene olmuştum ama bazı aksilikler oldu.. Şimdi Hande hanım ile görüşmek istiyorum.. Bir iki gün sonra tedavim başlayacak ve inanılmaz kararsızım.. Süreç nasıl geçti biraz bilgi verir misin çok endişeliyim.. Benim de eşim ilk tese.sini olacak nisanın 25 inde.. Çok heyecanlıyım hem de korkuyorumm..

beklemek zorundayım bende istemiyorum ama ohss olma riski var bendeki tek sorun pko çok yumurta oluşan kişilerde oluyormuş risk var o yüzden dondurup iki regli döneminde sonra transfer yapılacak

canim sen sadece laparaskopimi olmustun memorialda, histereskopide oldunmu ayni anda..

Benimde esimde problem canim bak dogru dedin kesin uruloga yonlendirirler oda ekstra anam :) hayirlisiyla bi olsun su usaklarda dicem onlara ah ah ne pahalisiniz siz torpilli bebekler sizi :)
Hiç sorma canım çok pahalı bebiş olcak bu cimcimeler
26 martta gerçekleştirildi transfer.04 nisanda ilk testi yaptırdım.6 nisanda da ikincisini..
Ayy benim de hersey yolunda gideydi 30 un da transfer olcakti
beklemek zorundayım bende istemiyorum ama ohss olma riski var bendeki tek sorun pko çok yumurta oluşan kişilerde oluyormuş risk var o yüzden dondurup iki regli döneminde sonra transfer yapılacak
Benimde de ohss riskinden dolayı transferim 2 ay sonraya ertelendi. transferim olmamasına üzüldüm ama neyse ki elh. kaliteli embriyolar oluştu. . . ama artık takdir allah'in. . .

Merhaba bende çok korkuyordum ve fazlasıyla endişeliydim.Allaha şükür her şey yolunda gitti.Sormak istediğin neler merak ettiklerin ona göre cevaplayayım...

ben pazar gününde sonra belli olacak embiyolarım kalitelimi değilmi artık kısmet birde birşey soracağım bana çatlama iğnesi olarak semra hn lucrin vermiş akşam bunu yapıp pazar opu olacak tedavi başlamadan aldırdıklar ovitrelle vurmayacağım

icine sinmeyen birsey olursa gecersin baska doktora cnm hic tedirgin olma.. hepimizin elektrigi farkli doktorda tutuyo.. onemli olan senin huzurun..

Lucrin de mi çatlatma iğne si?... bana da Ovitrelle verdiler. İkisinin bir farkı var mı ki Acep? ..

Lucrin de mi çatlatma iğne si?... bana da Ovitrelle verdiler. İkisinin bir farkı var mı ki Acep? ..
Yok canim sikinti yapma bende ovitrelle yapmistim ilk tedavimde catladilar :) fark yoktur heralde aralarinda sanmiyorum yani :)

Pahali ki ne pahali bunlarin hesabi dogduklarinda yanaklarinda kocaman opucukker ve isiriklar olucak hele bi olsunlarda hayirlisiyla dunya para tutsunlar umrumda degil onlar gelsin sagsalim hayirlarla yeter ki :) yalniz gelsinler diyorum cogul oldu ikiz istiyorum diye hep bebeklerimdir gidiyor bende hayirlisiyla Rabbim sen muratlarimizi eyle

yanlış bilmiyorsam ohss riskine karişik ilacın değişmiştir okumuştum başka topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…