kesinlikle görüşeceksin problem olmaz ben istedim görüştüm zaten sonra ilaç tedavisi yumurta takibi ben sona geldim onlar ayarlıyorlar randevuları bilgi mesajı geliyor hangi doktor olacağı tedaviye başladığında zaten iki günde bir çağırıyorlar kan verip ultransonla bakıyorlar yumurtayı sonra çıkıp gidiyorsun mesaj geliyor kullanacağın toz taki bir sonraki randevuya göre ben demedim illaki son gün semra hanımla görüşeyim diye onlar belirledi şuanlık hastane ile problem yaşamadı inş sonu güzel olur en sevdiğim şeyi beklemiyorsunBirkez dahi olsa görüşebilirim herhalde
sağol canım bilgi verdiğin için zaman yaklaştıkça çok fazlaca heyecan korku endişe hepsi var durum böyle olduğu için herşeyi önceden bilmek istiyorum eşimin tahlilide iyi çıksaydı bize moral olucaktı ama olmadı yinede pes etmiycem Allah herkezin gönlüne göre versin en sevdiğin şeyi beklemek onun için çaba sarf etmek çok güzel bişey Allah sonunda da sağlıklı hayırlı bir evlat kucağımıza almayı nasip etsinkesinlikle görüşeceksin problem olmaz ben istedim görüştüm zaten sonra ilaç tedavisi yumurta takibi ben sona geldim onlar ayarlıyorlar randevuları bilgi mesajı geliyor hangi doktor olacağı tedaviye başladığında zaten iki günde bir çağırıyorlar kan verip ultransonla bakıyorlar yumurtayı sonra çıkıp gidiyorsun mesaj geliyor kullanacağın toz taki bir sonraki randevuya göre ben demedim illaki son gün semra hanımla görüşeyim diye onlar belirledi şuanlık hastane ile problem yaşamadı inş sonu güzel olur en sevdiğim şeyi beklemiyorsun
Amin canım senin transferinde hayırlı olsun canım inşallah bebişin tutunur seninle kalırCnm rabbim ol dedigi zaman basla tedavine insallah esinin akrabasinada sifa versin rabbim bende 3aydir ugrasiyorum cuma trabsferim olcak ins hayirlisi bizim icin neyse o olsun
Çok sağol canım öyle tabi allahım ne zaman isterse o zaman fakat yinede üzülmemek elde değil allah hepimizin yardımcısı olsunOlsun üzülme onemli.olan dogru zamanda yapmak.belki de boylesi hayirli.ben birinci tedavimde acele etmistim cok hata yapmisim.oyle bir anima geldiki yumurtalar zor gelisti.
kesinlikle doğru söylüyorsun ama unutmayalımki herşey yüce rabbimden o ol dedikten sonra herşey olur kalbimini ferah tut eşinin sorunu inşallah gebe kalmana engel olmayacak yaradandan hiç durmadan isteyeceğiz bıkamadan usanmadan inşallah olacak tedavin çok iyigeçmesi dileğiyle daha sonraki durumlarıda paylaşırım yarın bakalım ne diyecekler benim için kısmet artıkkksağol canım bilgi verdiğin için zaman yaklaştıkça çok fazlaca heyecan korku endişe hepsi var durum böyle olduğu için herşeyi önceden bilmek istiyorum eşimin tahlilide iyi çıksaydı bize moral olucaktı ama olmadı yinede pes etmiycem Allah herkezin gönlüne göre versin en sevdiğin şeyi beklemek onun için çaba sarf etmek çok güzel bişey Allah sonunda da sağlıklı hayırlı bir evlat kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar bişey soracaktım.Tüp bebeğe başlayınca, ücret ödemesi başlanılan gün mü yapılıyor ne zaman yapılıyor net bilgi verirmsiniz
İnşaallah güzel haberler alırsınkesinlikle doğru söylüyorsun ama unutmayalımki herşey yüce rabbimden o ol dedikten sonra herşey olur kalbimini ferah tut eşinin sorunu inşallah gebe kalmana engel olmayacak yaradandan hiç durmadan isteyeceğiz bıkamadan usanmadan inşallah olacak tedavin çok iyigeçmesi dileğiyle daha sonraki durumlarıda paylaşırım yarın bakalım ne diyecekler benim için kısmet artıkkk
Sperm var ama bir öncekinde 9 milyon çıkan ilaçları kullandiktan sonra 2 milyon oldu hadi sayıyı geç morfoloji kötü oldu eşimde bütün ilaçları bırakma kararı aldı hiçbîr şey içmiycem dîyo tabi keçiboynuzuna devam doğal olan herzaman daha iyidir diye düşünüyorum
Hepinize Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamak istiyordum fakat eşimin bir yakınının ciddi rahatsızlığı nedeniyle eşim yurt dışına çıkmak zorunda kaldı ve sanırım 15 gün sonra bende gidicem ve bu nedenle tedavim bu ay ertelendi belki önümüzdeki ay bile olamayacakhersey allahtan demekki diyorum bu ay nasibiyle yokmuş lütfen dua edin bende bir an önce tedavime baslayabileyim inanın ben hepinize dua ediyorum hepinize bol şans diliyorum inşallah tedavileriniz güzel sonuçlanır ve bende bir an önce başlarım ve Bebeğimi kucağıma alırım
Ne zamandır korkudan ölüp ölüp dirildiğim hsg'yi bugün çektirdim. Hiç de bana anlatıldığı gibi korkunç bişi değilmiş, bi kaç dk. adet ağrısı gibi bi ağrı oluyo sonra hemen geçiyo, yani aynen anlattığınız gibi. Bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ediyorumÇok şükür bi basamak daha çıktık bi aksilik çıkmazsa artık ay sonunda tüp bebeğe başlayabilirizzzz
eğer ki murad beyde gerekli görürse tabi ki tese işlemi yapılsın isterim benim demek istediğim ilaçların neden bu kadar çok düşürdüğü hiç böyle kötü bir testle karşılaşmadık ama eşim beni hep uyardı bu tahlili yaptırmayalım gider ayak bizi üzmesin dedi ama ben o kadar emindim ki iyi bir sonuçla karşılaşacağımıza ama olmadı beni üzen bu keşke eşimi dinleseymişimBen olsam teseyi kestirip atmam. Benim eşimde hep sperm vardı ama hep azdı. Bir 5bin çıkar bir 50bin bir 1.2 milyon çıkar. Sayıdan öte canlılık ve hareketlilik mühimmiş.
Canlılık durumunda testisteki spermler daha canlı olabiliyormuş. Ben 4 tedavi geçirdim memorialde. Bunların hepsinde eşimde sperm vardı ama canlılık ve hareket çok düşüktü, morfoloji zaten 0. İlk tedavimde mikrotese çıktısı spermler ile hamile kaldım ve 7 yaşında bir oğlum var. 2. ve 3. tedavimde normal yolla almayı tercih ettiler ama negatif aldık. 4. tedavide yine mikrotese denendi ve çok şükür tekrar hamileyim. Yani teseyle iki hamilelik yaşadım. İlla azosperm durumunda değil ihtiyaç olduğunda sperm olsa bile tercih edebiliyorlar.
Proxeed ve klomen bizde de öyle çok bir işe yaramadı maalesef, sayı, haraketlilik öyle çok fazla değişim göstermedi ama ben içten içe spermlerin kalitesini dölleme yeteneğini arttırdığına inanıyorum.
ay bende seni tanimayi cok istiyorum tatlim gittiginde haberleselim olurmuinşallah canım:)) ben seni hemen tanırımkii
çok öptümm
eğer ki murad beyde gerekli görürse tabi ki tese işlemi yapılsın isterim benim demek istediğim ilaçların neden bu kadar çok düşürdüğü hiç böyle kötü bir testle karşılaşmadık ama eşim beni hep uyardı bu tahlili yaptırmayalım gider ayak bizi üzmesin dedi ama ben o kadar emindim ki iyi bir sonuçla karşılaşacağımıza ama olmadı beni üzen bu keşke eşimi dinleseymişim
çok sağol canım doğru söylüyosun çok nazlılar elbette vardır bir hayrı ne olursa olsun pozitif düşünmek zorundayım eşim bu ara çok stresli bir dönem için deydi belkide bunun etkisi vardır bende stres yapmayalım diye tamamen kendimi kaybetmişim ve daha çok strese sokmuşum hatta eşimi yemesinden içmesine konuşmasına kadar herşeyine karışıyodum ki aman bişey olmasın diye taki düne kadar şimdiden sonra hiçbirşey düşünmemeye çalışıcam hayatı akışına bırakmak gerek bende öyle yapıcamŞu tedaviler süresince şu spermlerin nazından çektiğimizi hiçbir şeyden çekmiyoruz. Aynen umutla yapılan kaç sperm testinden boynumuz bükük moralimiz bozuk hale geldik ben de bilmiyorum. İlaçlar değil belki stres yaptı belki başka bir şey oldu onu da tam bilmiyoruz ki. Eşim ilk klomen kullanmaya başladığında sayı önce arttı biz de çok sevindik. Sonra düştü. Ben çok değişken olabildiğini duymuştum. Sıfırlanmadığı sürece umut var. Pozitif düşünün. Bak 9 milyon var diyorsun bizim bebeler 5bin içinden geldiler :) Herşey de bir hayır vardır bunun arkasında da hayır görmeye çalışmak lazım.
çok sağol canım doğru söylüyosun çok nazlılar elbette vardır bir hayrı ne olursa olsun pozitif düşünmek zorundayım eşim bu ara çok stresli bir dönem için deydi belkide bunun etkisi vardır bende stres yapmayalım diye tamamen kendimi kaybetmişim ve daha çok strese sokmuşum hatta eşimi yemesinden içmesine konuşmasına kadar herşeyine karışıyodum ki aman bişey olmasın diye taki düne kadar şimdiden sonra hiçbirşey düşünmemeye çalışıcam hayatı akışına bırakmak gerek bende öyle yapıcam
rahim filmini nerede çektirdin canım..
ay bende seni tanimayi cok istiyorum tatlim gittiginde haberleselim olurmu
cok tesekkur ederim wduygucum evet yine yollara dustuk bir umut dedik yarin ilk kontrolum var hayirlisi diyorumSizin ve dileyenlerin hepsinin, hepimizin, herkesin dilekleri sağlıkla, gerçek olsun :) Tedavileri olanların su gibi aksın günleri, güzel sonuç alsın.
B bebeklerve yeniden başladın sanırım çoooooook sevindim. Çok mutlu oldum, daha da mutlu olalım sonucunda :)
ensu canım Dr. Cevat Fındıkzade'den ayrılmıştı. Mesaj ile de yazdım sana Şişli'ye gelmiş ekibiyle...
Çok öpüyorum, herkese güzel tedaviler diliyorum.
Sizin ve dileyenlerin hepsinin, hepimizin, herkesin dilekleri sağlıkla, gerçek olsun :) Tedavileri olanların su gibi aksın günleri, güzel sonuç alsın.
B bebeklerve yeniden başladın sanırım çoooooook sevindim. Çok mutlu oldum, daha da mutlu olalım sonucunda :)
ensu canım Dr. Cevat Fındıkzade'den ayrılmıştı. Mesaj ile de yazdım sana Şişli'ye gelmiş ekibiyle...
Çok öpüyorum, herkese güzel tedaviler diliyorum.
Senin rahim filmiyle ilgili mesajın neredeydi diye aratırken buraya yazdığını gördüm daldım içeriye :)
Ara ara buraya göz atayım yine yeniden yola çıkarsam öncelik vereceğim merkezlerden biliyorsun :))))
:)))) Tüplerin açılmasıyla doğala talime devam ama sağım solum belli olmaz malum :)
Hazırlıklı ve bilgili olmakta fayda var :) Geri kalmayalım yeni tetkik, teşhis, tedavi şekillerinden.
Hadi umarım, öncelikle sizlerin güzel haberlerinizi alırız sonra sıraya gireriz :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?