Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bence takılma bu konuya canım, önemli olan senin doktordan memnun kalman.Hem sen henüz tedaviye başlamadın. ben de ilk gittiğimde yücel bey le görüştüm muayene oldum.Fakat birdahakine değiştirmeyi düşünüyorum.Aslında o da iyi bir doktor ama tercihim orada uzun süredir çalışan doktorlardan biri olacak. Sen nisanın kaçında tedaviye başlayacaksın ?

Kahraman doktorda iyi bi doktor bencer bende ilk gorusmedee kahraman beylr gorusmustumm, sonrasinda tedavide kahraman dr,aylin dr,semra hanim opuyuda ayse hanim yapmistii hepside cok iyii bide ekip isi oldugu icinn tek doktora gore takilmayinn ... opumuz da cok rahat gectii ,cok sukuur simdi transfer icin 1 nisanda hastanedeyim semra hanimi istedik ama bakalimm ,semra hanim olmasa da bi bayan olsa da olur rahat edebilmem icin

Benim doktorumda yucel beydi ben çok memnun kaldım . Butun kafama takılanlara güzel açıklayıcı cevaplar verdi. Hiç sıkıntı yaşamadım tedavi suresince, tecrubeli kadın doğum uzmanı,
pozitif ve çok iyi de biri.
zaten ilaçlara Semra hn vs hep beraber karar veriyorlar . Tabi yinede sen bilirsin , bilgi amaçlı yazdım sadece. dun son kez gittik hastaye ikinci kontrolumuzu orda yaptık .test sonuçlarımda iyiymiş. Sadece toxosplazma enfeksiyonunda bağışıklığım olmamış oda kedi kopekle aram olmadığından ,, uzak durmam lazım hamileliğim boyunca da. Siz de dikkat edin bence .

Canım toxoplazma gıdalardan da geçebiliyor.çiğ sucuk salam sosis,etli çiğköfte gibi şeyleri iyice pişirmeden yeme aman dikkat.etleri de iyice pişirmek lazım

Benim icin onemli.olan zaten sorduklarima cevap alabilmek. Oyleyse onunla baslayabilirim :)

İyi günler hanımlar bi aya 2kez ayse hanim ve Semra hanımla görüştük rahim filmi 2yil önce çektirmiştir yine istediler onu cektirdik tekrar amh istediler ilk amh 0.2 ydi simdi dehşet düşmüş ve 0.02 olmuş sizlerin amh sini okurken dedim kızlara ibret oluyum ben pes etmiyorum onlar hic pes etmesinler.durumum oldukça vahim henüz 28yasindayim ve yumurtaların bitmek üzere 2tane olsun benim olsun DİE dua ediyoruz haftaya yine gidicez regl olmamı bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun...

Lh yuksek çıkıyor ve yumurtaların erken çatlaması yüzünden tedavi yarim kalıyor yaklaşık 1yildir hep boyle inşallah burada farklı şeyler yaparlar ve tedavimiz olumlu sonuçlanır.önce allah a inanıyorum sonra da Memorial bize iyi gelecek DİE umuyoruz.kızlar erken yumurta catlamsini engellemek için yaptığınız birşey var mi

OHSSSS DAN TRANSFERİİİİ ERTELENENLERRRR YADA ERTELENMEYİP TRANSFERİ OLANLARRRRRR..............

Kızlarrrrr ya ohss şüphesi ile Aylin hoca muayene etti hatta transferin 2 ay ertelenebilir yumurtalıklarda su var dedi ama kan tahlilinden sonra netleştireceğiz kararımızı dediiiii.... 2 saat sonra aradılarrrr kan tahlili sonrası Aylin hoca transfer yapılabilir demiş... bilemedimmm ki, ya gebelik oluşur da şikayetlerimmm artarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ohss durumu olanların transfer yapıdıktan sonra gebelik oluştugu durumlardaa neler neler yaşamışlarrrrrrr, acaba ben o seviyede değilim mi ki bilemedim ki, yumurtalıklarda su toplama olmasına rağmen kan değeri iyi çıkarsa risk azalmış mı oluyorrrrrr yaniiiiiii.....

Benim tedavim alman hastanesinde oldu,transferim memorialde ve su an 8 aylik hamileyim,doktorum melih aygun ve cok memnun kaldim herseyden

sizin fsh kaç benim fsh 12 çıkmış biraz endişelendim acaba amh da düşük çıkarmı diye henüz amh testimi yaptırmadım yaptığımda da hiç bakmak istemiyorum 15 gün sonra nasipse tedaviye başlıycaz birde bunun beni etkilemesini hiç istemiyorum

Canım sanırım 5 yada 6 nisan gibi gidicem ilk adetim de sen ne zaman başlıyacaksın

Hayırlı olsun canım inşallah herşey iyi olur ve tedavinden pozitif sonuç alırsın benimde amh 0.3 çıktı umarım kaliteli yumurta ve embriyolara sahip oluruz ne diyim Allahtan umut kesilmez

Transferin şimdiden hayırlı olsun canım kahraman bey ile ilgili içimi rahatlattın teşekkür ederim :)

Canım toxoplazma gıdalardan da geçebiliyor.çiğ sucuk salam sosis,etli çiğköfte gibi şeyleri iyice pişirmeden yeme aman dikkat.etleri de iyice pişirmek lazım
Hiç yemiyorum canım o yüzden çiğ köfte falan diğer etlere de dikkat ediyorum az pişmiş sevmem zaten

Canım sanırım 5 yada 6 nisan gibi gidicem ilk adetim de sen ne zaman başlıyacaksın
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun bende seninle aynı tarihte ordayım allah kısmet ederse canım ilk denemen mi olacak orda benim 2 denemem var sonuncusu bir buçuk aylık düşükle sonuçlandı

Canim FSH en yuksek 18cikti.amh isterlerdi istemediler mi?ya bende yaptırmak hic istememiştim ama maalesef kaçınılmaz sonrabbim yuzumuzu guldursun insallah

Kızlar merhaba. kasım ayında tüp bebek denemem oldu memorilda malesef negatif sonuçlandı. 3 tane embriyom vardı onları dondurduk. Dondurulmuş embriyolarla tekrar deniycem tüp bebek. lakin fiyat olarak bilginiz varmı.750 lira ödemiştik dondurmak için. ayrıyetten nekadar ücret ödenecek, bilgisi olan varmı acaba? 2.donmuş embriyo deneyen?

Bi bilgim yok cnm ama 750 lira dondurma parasimi buze 1350 fiyat dediler kac yillik do.durma diye anlaztiniz peki

Bi bilgim yok cnm ama 750 lira dondurma parasimi buze 1350 fiyat dediler kac yillik do.durma diye anlaztiniz peki

1 yıllık dondurma yaptık. 5 yıl için direttiler ama zaten 3 tane embriyom vardı gerek görmedim o yüzden. transfer sonrası 5.000 tl dediler ama idrak edemedim. dondurmadan önce testler ıvır zıvır zaten okadar alnıyor. dondurulmuşda okadar alınmamalı diye düşündüm. belkide ben anlamadım.arayıp soracağım ama aranızda yaptıran varmı diye ilk sizlerden öğrenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…