Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım okudum burdan cevabımı çok uzuldum bu sefer olur inşallah

herşey nasip ben tek transfer istemiştim ama zatn 2 embriyomuz vardı bir tane de dondurmak ne kadar anlamlı bilemiodukk aylin hanım da 2.denemen 2yi hak ediyosun dedi öle transfer anında oldu bitti yoksa eşim embriyolog faln bire karar vermiştik:)eşim odaya çıkarken öğrendi 2 transfer olduğunu :)nasip herşeyy daha ne olur biter onu da bilemeyiz

Bizim de imsi tekniği kullanılaçakmis ,ayşe hocaya söyledim o da zaten sizin için biz onu işaretlemişiz rahat ol dedi. Ama eşim den Sperm alındıktan sonra Sperm doldurulmasına karar verildi,üroloji doktoru murat hoca her zaman Sperm lerin de bu kalitede ve sayı yakalanamaya bilir demiş. Dondurma için 800 tl almışlar. Devlet dondurma işlemi yapılacak sa genetik testi zorunlu tutuyor mus onun için de 300-400 tl alıniyormus ,bilgi paylaşımı yapmak istedim

Bizim 5. Denememız olmasına rağmen semra hoca 1 embriyo transfer edileceğini söyledi benim sağlığım açısından, ama merkez olarak tek embriyo transferlerinde ki başarılarının iyi olduğunu söylediler. Bakalim hayırlısı. . .acaba benim de son anda 2 transfer e Karar verirler mi ki

Öyle tabi allah sağlık versin hepsine inşallah beraber buyuyecek iki kardeş inşallah kardeşlik güzel şey hem de arkadaş gibi olacaklar

5 yıllık dondurmamı 800 dediler cnm kaç tüp dondurdular..

Sağlığın açısındansa değiştirmezler sanırım en doğrusuna karar verirler diye düşünüyorum bizde duşunuyoruz işte:)

5 yıllık dondurmamı 800 dediler cnm kaç tüp dondurdular..

Yok canım yıllık . . . Bizim eşimin Sperm sayısında ve kalitësinde sıkıntı olduğundan hazır sayı artmış ken ilerde de lazım olur donduralim demiş doktor ,bizde doktorlara tabiyiz kabul ettik

Yok canım yıllık . . . Bizim eşimin Sperm sayısında ve kalitësinde sıkıntı olduğundan hazır sayı artmış ken ilerde de lazım olur donduralim demiş doktor ,bizde doktorlara tabiyiz kabul ettik

çok iyi bizde 5 yıllık donduracağız 1200 gibi bi rakam vermişlerdi.. bu ay değerleri iyi çıkarsa donduracağız.

Arkadaslar transferimin 9.gunu yarin gebelik testi vericem fakat hafif kanama var progestron igne. Vuruldum panik yapmalimiyim....
Canım inşallah güzel haberler alırsın yarın kaynamaya gelince okuduğum kadariyla 9.gunden sonra eğer kanama azsa tabi yerleşme kanaması diye birseylerden bahsediyordu arkadaşlar istersen doktorunu ara yinede inşallah bebişin tutunmustur inşallah

Tesekkur ederim yazdiklarinizi okuyunca rahatliyorum. Allahim hepimizin umitlerini bosa cikarmaz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…