Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferi olanlar nasil geciyor gunleriniz gun yaklastikca ben biraz heyecan yapiyorum. Hastaneye gidip sonuc ogrenen varmi?

Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...

amın ınsallah:) nekdr guzel anlatmıssın... ıste aynı durumları yasıyorum bende cocuk cok ıstememe ramen ay baksana suna bu sevılmezmı dıyolarr yaa nasıl sevılmesın ama... olmuyo ısteee napıyım olmuyo dıyeee bagırasım gelıyo bazen ama yıne maskemı takıp cok tatlı boyle uzaktn sevmesı daha guzel dıyıp gulumsuyorum onunda vaktı gelır cnm fln dıyıp gecıstırıyorum eskıden dusunmuyoruz ıstemıyoruz dıyenlerı gercktn oyle sanardım artık kımseye ben de sormuyorum sormamda cunku kımın ne yasadıgını bılemeyız.. ınsan yasayınca anlıyomus.. ben erkek doktora zor durumda kalmadıkca gıdemem bırıncısı ben cok cekınıyorum ztn bayandan da cok cenınıyorumda erkek olursa hele ıyıce kasılckmısım gıbı gelıyo ıkıncısı ıse benım okumus akıllı kocam erkek doktor dıyıncee bayanlar bıttı mı dıyo cok enteresanlar yaa.. hanı dersın okumus bıyerlere gelmıs boyle gerı kafalılık mı kaldı aslnda hıc ama hıc oyle bırı de degıl ama gel gelelım kadın dogum doktoru olarak su doktor varmıs ıyımıs adı hasanmıs desem bosver dıyo....

Ahh canım benim yaa çok üzüldüm gerçekten sanki kendi başıma gelmiş gibi.geçmiş olsun Ne denir ki Allahın takdiri.Rabbim sana eşine sağlık güç kuvvet versin.

Diyecek kelime yok. Allah sabır versin. İnşallah acın tez zamanda hafiflesin.

Canım benim ok üzüldüm allah sabır versin ne diyeyim çok zor bi durum ama rabbim yazdiysa bon etmekten başka çare yok,offf offf

çok üzüldüm canım inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum çok zor allahım sabır versin

Eşin seni çok kiskandığı için erkek doktor istemiyordur canım :)oolsun bir sürü başarılı bayan doktorlarımiz da var Allahım tez zamanda bize evladimizi kucağımıza almayi nasip etsin hatta bu kadar hasretten sonra aynı anda iki bebiş nasip etsin inşallah :) :)

çok geçmiş olsun canımmm.....

kızlar crinone jel içimde birikmiş birikmiş siyahımsı şekilde büyük parça halinde geri geldi 12.haftadayım o ne zmn bırakılacak doktor bişi dememişti ama

bu doktor meselesinde eşim hiç karışmadı ben de "okumuş akıllı bir kadın" :) olarak yıllarca kadın doğumda hiç doktor ayırmadım. Hatta yıllar yıllar öncesi kadın kadın doğumcu bulmak çok zordu. Arayıp bulmaya çalışmıyordum. Zaten seneden seneye muayene olduğuma ta ki bu tüp bebek tedavilerine kadar. İlk doktorum bayan denk geldi. İki günde bir muayene, tam dört tüp bebek tedavisi üstüne bir doğum ve onun takibi öyle rahat ettim ki. Bir daha çok zorda kalmadıkça gitmem erkek doktora açıkçası. Her hali oluyor insanın hele adetli falan erkek doktora çok zor geliyor şimdi. Tıpta utanma olmaz ama daha rahatı varken ben tercihimi o yandan kullanıyorum artık.

:) okumus akıllı kadın he.. ya bakmayın esıme boyle dedıgıme bende daha hıc erkek doktora gıtmedım kı cok da utanırım bılıyorum ama bazen oyle bı an gelıyokı bırı anlatıyo anlatıyo soylr ıyı boyle ıyı su gıtmıs hamıle kalmıs bu gıtmıs hemen tedavısı sonuclanmıs heh dıyorum utana sıkıla gıdecem bukez hopp kocadan veto gelıyo en sevdıgım cumlesıde su vardır vardır bayanında ıyısı vardır gır kadınlar klubune bak o da vardır :)

amın cnm ınsallah:)

çok geçmiş olsun cnm... atlatması zor bi zamanındasın...allah sabrınıda verir inşallah...ama kendine zarar vermeden bir an önce toparlanman lazım...düşüne düşüne bir sonuç alamıyosun sadece kendine zararı var bide en yakınındakilere...o yüzden hayırlısı diyip bir an önce geride bırakıp ve silkelenmelisin...

Bak sen maymuna heyecan yaptırıyor anneye babaya :) bizim ki her ultrasonda açıyor bacakları yatıyor doktor en sonunda hiç utanmada yok bunda dedi Ama kızlar geç gösterir diye duymuştum kızı olan arkadaşlarım 5 aydan önce öğrenememiş hiç, sağlıklı olsun da canım heyecan yapsın miniş

Bizde iyiyiz çok şükür grip oldum yine 4-5 gün yattım iyileştim, fena salgın var dikkat edin sizde. 22 haftada ayrıntılı ultrasona giricem randevu aldık onun doktoru farklıymış memorial ataşehirden aldık randevuyu hayırlı haberler alırız inşallah. Senin kontrol ne zaman şimdi canım

Allah sağlık sıhhat versin ikisinede inşallah Çok tatlılardır 2 minik :) hiç cinsiyet tahmini yapıyor mu doktorun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…