merhaba arkadaşlar
bir kaç yıldır bu topikte paylaşım yapıyorum...uzun zamandır sadece mesajları okuyorum...sanırım süreçten yoruldum ve sıkıldım...hikayemi defalarca yazdım...ama sizinle paylaşmak adına kısaca bir özet yapayım...
2005 yılında evlendim...şu an 38 yaşındayım...2011 yılı şubat ayına kadar çocuğun olmaması için bir sebep yok diyen bir çok doktorla görüştüm...
şubat ayında istenen hsg filmle yarım rahimli olduğumu öğrendim ve tüp bebeğe yönlendirilmemle süreç başladı...
Bahçeci umutta ulun beyle 1.denemede dondurulmuş embriyo ile 1 adet embriyo transfer edildi. sonuç pozitifti....9+0 da bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı...2.deneme dondurulmuş iki embriyo ama embriyoların durumunun iyi olmadığını kendiside biliyordu...sonuç negatif...gayet güzel hazırlanarak gebelik şansını arttıracak her türlü ilaç, gebelik aşısı v.s ile 3.deneme sonuç negatif.... 4. deneme Acıbadem tayfun bağış sulu ultrasonlar tahliller herşeyler yapıldı 13 embriyo oluştu 6 tanesi 5.güne kadar gitti 2 tanesi transfer edildi sonuç teste bile gerek kalmadı 10 mayıs 2014 test günü heyecanıyla uyandım hastaneye gidicektik test vericektik noldu sabah bir baktımki adet olmuşum...insanın başından aşağı kaynar sular nasıl dökülür onu da bir kez daha anlamış olduk...
ebelere mi gitmedik en iyi hastaneleremi gitmedik neler neler...daha başıma neler gelicek bakalım...
Geçen hafta tekrar tayfun bağışla görüşmeye gittik...TH1-TH2 testi yapalım eşimede spermleri eledikleri bir testmi varmış ne varmış onu yaptırmasını söyledi...tamam dedik çıktık...2 gün sonra eşim pozitif sonuç alan bir arkadaşının tavsiyesiyle
medipol semra kahramanı bir araştıralım dedi... daha öncede ismini duymuştum...Mart ayı dolu olduğu için 3 nisan 2015 e randevu alabildik...yeni bir süreç daha başlıyor bizim için...Hikayem özetle bu arkadaşlar...Anlatım bozukluğu olduysa kusuruma bakmayın artık...
merhaba arkadaşlar kk nü dolaşırken memorıal topiğini gördüm paylaşımlarınızın bir kısmını okumaya çalıştım ne güzel hep pozitif sonuçlar paylaşılmış yüce rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tedavi sürecindeki arkadaşlara pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah, benim memorıalde 2 denemem var ikisinde de 2 şer embriyo transfer edildi 1.si negatif 2.si ise pozitif ama 6 haftalık düşük oldu ama şunu rahatlıkla diyebilirim ki hastane çok iyi bir sistemle çalışıyor doktorlar hepsi çok iyi allah izin verirse nisanın ilk haftasında tekrar tedaviye başlayacaz sanırım burda bazı arkadaşlarla aynı tarihe denk gelecez allah hepimize sağlıklı pozitif sonuçlar nasip etsin
merhaba arkadaşlar
bir kaç yıldır bu topikte paylaşım yapıyorum...uzun zamandır sadece mesajları okuyorum...sanırım süreçten yoruldum ve sıkıldım...hikayemi defalarca yazdım...ama sizinle paylaşmak adına kısaca bir özet yapayım...
2005 yılında evlendim...şu an 38 yaşındayım...2011 yılı şubat ayına kadar çocuğun olmaması için bir sebep yok diyen bir çok doktorla görüştüm...
şubat ayında istenen hsg filmle yarım rahimli olduğumu öğrendim ve tüp bebeğe yönlendirilmemle süreç başladı...
Bahçeci umutta ulun beyle 1.denemede dondurulmuş embriyo ile 1 adet embriyo transfer edildi. sonuç pozitifti....9+0 da bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı...2.deneme dondurulmuş iki embriyo ama embriyoların durumunun iyi olmadığını kendiside biliyordu...sonuç negatif...gayet güzel hazırlanarak gebelik şansını arttıracak her türlü ilaç, gebelik aşısı v.s ile 3.deneme sonuç negatif.... 4. deneme Acıbadem tayfun bağış sulu ultrasonlar tahliller herşeyler yapıldı 13 embriyo oluştu 6 tanesi 5.güne kadar gitti 2 tanesi transfer edildi sonuç teste bile gerek kalmadı 10 mayıs 2014 test günü heyecanıyla uyandım hastaneye gidicektik test vericektik noldu sabah bir baktımki adet olmuşum...insanın başından aşağı kaynar sular nasıl dökülür onu da bir kez daha anlamış olduk...
ebelere mi gitmedik en iyi hastaneleremi gitmedik neler neler...daha başıma neler gelicek bakalım...
Geçen hafta tekrar tayfun bağışla görüşmeye gittik...TH1-TH2 testi yapalım eşimede spermleri eledikleri bir testmi varmış ne varmış onu yaptırmasını söyledi...tamam dedik çıktık...2 gün sonra eşim pozitif sonuç alan bir arkadaşının tavsiyesiyle
medipol semra kahramanı bir araştıralım dedi... daha öncede ismini duymuştum...Mart ayı dolu olduğu için 3 nisan 2015 e randevu alabildik...yeni bir süreç daha başlıyor bizim için...Hikayem özetle bu arkadaşlar...Anlatım bozukluğu olduysa kusuruma bakmayın artık...
ayy seni görmek ne güzel yaa inşallah canım hepimiz için mutlu son olurcanımsınn, buradanda merhaba hayatım.. inşallah bu sefer herşey gönlünce gelişecek..
hoş geldin cnm, benimde geçmiş tedavilerim arasında umut tüp süleyman beyde 4 tane denemem var.. saçmalıklarla dolu..
umutun çok hastası var memoriala geçen.. çoğuda pozitifi yakalıyor..
oldukça yıpranmışsın sanırım, ulun senide murat berksoya gönderdimi cnm..
doğru karar vermişsin memorial çok profesyonel bi laboratuvar ve ekibe sahip.. inşallah bu son denemen olur.. bebişine kavuşursun..
senin adına çok sevindim canım....allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... inşallah bizde en yakın zamanda...daha fazla yıpranmadan...acımadan...Benimde umut tup bebekte 3 denemem oldu, 1 denemede başka bir klinikte oldu, çok şukur burada olumlu sonuç aldık, inşallah sizinde yuzunuz güler en yakın zamanda.
inşallah cnm....olur öyle :) gelir geçer tadını çıkar önce sonra çıkarsın son melankolilerin bunlar bence :)
Çok geçmiş olsun canım her zorluğun arkasından güzel müjdeli haberler gelir hep inşallah seninde bizim için de öyle olur umudunu kaybetme
evet aynen canım....benide gönderdi murat berksoy a ve çok ısrar etti....ha gereklimiydi...bence kesinlikle değildi....murat berksoy boş....
inşallah canım çok saol...umarım doğru karardır ve umarım bu tedaviyi maddi manevi en iyi şekilde atlatırım...kavuşurum inşallah yavrucağzıma...buradaki herkesle beraber gönlümüzce olsun herşey...
Canım iyi haberlerini alırız inş. Kendine iyi bakBenim transfer yarın arkadaşlar sabah arayacaklarmis şu saatte gelin diye inşallah bi aksilik olmaz 3 tane var şu anda gününde ilerleyen semra hoca yarına bekleyelim demiş ama o yok tabii transfer hande hn tarafından yapılacak hakkima hayırlısı napıyım denk gelmeyince
Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım bende nisanın ilk haftası tedaviye baslıcam benim 2 tedavin fakat memorial de ilk tedavim olacak allahım hepimize anne olma mutluluğunu yaşatsın inşallahmerhaba arkadaşlar kk nü dolaşırken memorıal topiğini gördüm paylaşımlarınızın bir kısmını okumaya çalıştım ne güzel hep pozitif sonuçlar paylaşılmış yüce rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tedavi sürecindeki arkadaşlara pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah, benim memorıalde 2 denemem var ikisinde de 2 şer embriyo transfer edildi 1.si negatif 2.si ise pozitif ama 6 haftalık düşük oldu ama şunu rahatlıkla diyebilirim ki hastane çok iyi bir sistemle çalışıyor doktorlar hepsi çok iyi allah izin verirse nisanın ilk haftasında tekrar tedaviye başlayacaz sanırım burda bazı arkadaşlarla aynı tarihe denk gelecez allah hepimize sağlıklı pozitif sonuçlar nasip etsin
Canım iman hepimiz aynı durumdayız dışarıdan gelen olumsuz sözlere kulaklarimizi tikamaliyiz biz ne istediğimizi biliyoruz bence bizi ancak biz anlarız sen sıkma canını ben inanıyorum en kisa zamanda rabbim bizleride sevindirecek ve burdan bebek haberlerimizi vericez birbirimize tıpkı suan hamile kalan arkadaşlarımız gibi bizde yeni tedaviye başlayan arkadaşlarımıza moral olucaz inan bana Allahın izniyle inşallahumudumu kaybetmicem allahın izniyle hepimiz için en iyi şekilde sonuçlanmasını diliyorum...her ne kadar çevremdekiler bırak artık olmuyor zorlama artık desede yapamıyorum zaten amin ...bırakamıyorum...bebeğim olma fikri bile heyecanlandırıyor...Sonuna kadar gitmek istiyorum...bazı zamanlarda acaba gerçekten çok mu zorluyorum diyorum...ki tam o zamanlarımdayım şu an... hepiniz bana kucak açtınız teşekkür ederim güzel dileklerinize...hep birlikte rabbim duysun sesimizi...
Benimde transferimi hande hanım yaptı, semra hanımı istemiştim ama o gün ameliyat olduğu için o yapmadı, hande hanımında eli ugurlu geldi çok şukur, darısı sizin başınıza inşallah rabbim nasip eder
Prensesim ne guzel bugun randevun var bebisinle...Hayirlisiyla pozitif sonuçlanır inşallah cnm... kendine iyi bak...
Günaydın arkadaşlar, büyük gün geldi çattı 15 gündür igne ydi geldi gitti cm ler rahim kalınlığı sonra basladi yumoslar hücreler sayıldı ve geldik biz bugüne hayırlısı ile alıp geleceğim bebislerimi zor bir gün aynı zamanda çok güzel içimde tuhaf bir his hava çok güzel sabah erken saatlerinde başlayan dualarla gidiyorum.Bundan sonra başlayacağım kendimi tutmaya calissamda belirti aramaya sık tuvalet ziyaretleri göğüs uçları büyüdumu koyulastimi kasikta batma lar var mı idrar testi yapsam mi vs ne zor sınavdan geçiyoruz ve bu benim 4 . transferim olucak inşallah son olur.Allahtan hepimiz için yardım diliyorum sabır diliyorum inşallah çabuk geçer şu 10 gün ve yüzüm güler,ben gelene kadar sevgiyle kalın hepinizi çok seviyorum, duygusallastim biraz, kusura bakmayin...
Bu arada önerileri olan varsa yazsın bana yat,kalk söyle yap, bunu ye fln
teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun inşallah mutluluktan uçarak ayrılırsın ordan allah hepimizin yardımcısı olsunTedavin şimdiden hayırlı olsun canım bende nisanın ilk haftası tedaviye baslıcam benim 2 tedavin fakat memorial de ilk tedavim olacak allahım hepimize anne olma mutluluğunu yaşatsın inşallah
Günaydın arkadaşlar, büyük gün geldi çattı 15 gündür igne ydi geldi gitti cm ler rahim kalınlığı sonra basladi yumoslar hücreler sayıldı ve geldik biz bugüne hayırlısı ile alıp geleceğim bebislerimi zor bir gün aynı zamanda çok güzel içimde tuhaf bir his hava çok güzel sabah erken saatlerinde başlayan dualarla gidiyorum.Bundan sonra başlayacağım kendimi tutmaya calissamda belirti aramaya sık tuvalet ziyaretleri göğüs uçları büyüdumu koyulastimi kasikta batma lar var mı idrar testi yapsam mi vs ne zor sınavdan geçiyoruz ve bu benim 4 . transferim olucak inşallah son olur.Allahtan hepimiz için yardım diliyorum sabır diliyorum inşallah çabuk geçer şu 10 gün ve yüzüm güler,ben gelene kadar sevgiyle kalın hepinizi çok seviyorum, duygusallastim biraz, kusura bakmayin...
Bugün senin için bayram gibi bi gün olmalı sevincini ve endişelerini burdaki herkez gibi bende yaşadım transferden sonra bir kaçgün geçince insan doğal olarak belirti arıyor sen tecrübelide birisin hiç bunlara takılma gönlünü ferah tut ben son transferim de hep yattım annem yemeğimi bile tepsiyle önüme getirdi sadece tuvalete kalkıyodum tek sıkıntı o dönemde kabızlık sorunu yaşamaktı onun içinde bol su iç sıvı gıdalar al inşaAllah bu heyecanlı bekleyişin sonunda o güzel haberi senden de duyarızGünaydın arkadaşlar, büyük gün geldi çattı 15 gündür igne ydi geldi gitti cm ler rahim kalınlığı sonra basladi yumoslar hücreler sayıldı ve geldik biz bugüne hayırlısı ile alıp geleceğim bebislerimi zor bir gün aynı zamanda çok güzel içimde tuhaf bir his hava çok güzel sabah erken saatlerinde başlayan dualarla gidiyorum.Bundan sonra başlayacağım kendimi tutmaya calissamda belirti aramaya sık tuvalet ziyaretleri göğüs uçları büyüdumu koyulastimi kasikta batma lar var mı idrar testi yapsam mi vs ne zor sınavdan geçiyoruz ve bu benim 4 . transferim olucak inşallah son olur.Allahtan hepimiz için yardım diliyorum sabır diliyorum inşallah çabuk geçer şu 10 gün ve yüzüm güler,ben gelene kadar sevgiyle kalın hepinizi çok seviyorum, duygusallastim biraz, kusura bakmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?