Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben adetımı oldumm bende aynen subat basıydı ordan hatırladım senı burda yazmıstı dondurulcak dıye bende oyle dondurulmus beklıorum heycanla

Tatlım özelde yaptırmaya gerek yok 181 den randevu al tıbbi genetik diye ona anlatiyorsun durumu bi kaç düşük var diye pıhtılaşma ve genetik istiyorsun eşinle birlikte gidersen daha iyi olur orada Kromozomlarda bir şey var mı diye öğrenirsiniz genetik 1 ay da pıhti testi 2 ay da çıkıyo ben zeynep kamil Hastanesi ne gittim sanırım kartal devlet hastanesi daha kısa sürede veriyor, kandan bakılıyor çok basit

banu hoca diye biri varmıydı ben hatırlamıyorum yeni gelmiş olabilir mi acaba
Evet canım yeni gelmiş galiba. Bende duymamıştim

Banu hoca daha önce medipoldeydi oraya yeni gecti. Iki arkadasimin tedavisini yapti.ikisi de mayista dogum yapacak.birinjn ikizi olacak. Sadece bana banu hocanin biraz bu böyle dedigini detaya girip anlatmadigini soylemislerdi..

Ayy ne güzel haber böyle. maşallah. Evet pek konuşkan değil , hatta ayse hocadan sonra çok suskun geldi. . . sorarsan cevap veren bir doktor

Arkadaşlar takibimi ayşe hoca yapıyor,yumurta toplamaya da ayşe hocayı istemeyi düşünüyorum ne dersiniz ?..

pozıtıf alan arkaadaşlar transferınızı kım yaptı memorıalde, transferde doktor cok onemlı mı yaaa ben onemsemıorum ama :)

Arkadaşlar takibimi ayşe hoca yapıyor,yumurta toplamaya da ayşe hocayı istemeyi düşünüyorum ne dersiniz ?..

Toplama doktor seçilmiyor o gün kimdiyse o yapıyor transfer için seçebilirsiniz ama o da Cumartesi pazar istediğin doktor olmayabiliyor

Yumurta toplama isleminden sonra e2degerinin.yuksek ckkiyo ve karin boslugunda su topluyor yumurta cok.olunca risk artiyomus her bir yumurtaya igne fazla hassaslasiyomus yumurtalik bende sonradan ogrendim cnm
Gerçekten ilk defa burda öğreniyorum bunları ve burda sizlerle bir şeyler paylaşmamda burda üye olmam da ne kadar doğru bir karar verdigimi anlıyorum canım yardımcı oldugunuz için teşekkür ediyorum

pozıtıf alan arkaadaşlar transferınızı kım yaptı memorıalde, transferde doktor cok onemlı mı yaaa ben onemsemıorum ama :)
Merhaba benimkini Aylin hanım yapmıştı bana iki seçenek arasındandan seçtirmişlerdi kendi programları oluyor hayırlı olsun

Günaydın arkadaşlar bugün büyük gün şimdi embrilog ile gorustum 3 tane 4.gun 1.kalite embriyo varmış bugün mu yarın mi semra hn ile görüşüp haber verecekler, risk alıp almamak için sanirim

merhaba arkadaşlar
bir kaç yıldır bu topikte paylaşım yapıyorum...uzun zamandır sadece mesajları okuyorum...sanırım süreçten yoruldum ve sıkıldım...hikayemi defalarca yazdım...ama sizinle paylaşmak adına kısaca bir özet yapayım...
2005 yılında evlendim...şu an 38 yaşındayım...2011 yılı şubat ayına kadar çocuğun olmaması için bir sebep yok diyen bir çok doktorla görüştüm...
şubat ayında istenen hsg filmle yarım rahimli olduğumu öğrendim ve tüp bebeğe yönlendirilmemle süreç başladı...
Bahçeci umutta ulun beyle 1.denemede dondurulmuş embriyo ile 1 adet embriyo transfer edildi. sonuç pozitifti....9+0 da bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı...2.deneme dondurulmuş iki embriyo ama embriyoların durumunun iyi olmadığını kendiside biliyordu...sonuç negatif...gayet güzel hazırlanarak gebelik şansını arttıracak her türlü ilaç, gebelik aşısı v.s ile 3.deneme sonuç negatif.... 4. deneme Acıbadem tayfun bağış sulu ultrasonlar tahliller herşeyler yapıldı 13 embriyo oluştu 6 tanesi 5.güne kadar gitti 2 tanesi transfer edildi sonuç teste bile gerek kalmadı 10 mayıs 2014 test günü heyecanıyla uyandım hastaneye gidicektik test vericektik noldu sabah bir baktımki adet olmuşum...insanın başından aşağı kaynar sular nasıl dökülür onu da bir kez daha anlamış olduk...
ebelere mi gitmedik en iyi hastaneleremi gitmedik neler neler...daha başıma neler gelicek bakalım...
Geçen hafta tekrar tayfun bağışla görüşmeye gittik...TH1-TH2 testi yapalım eşimede spermleri eledikleri bir testmi varmış ne varmış onu yaptırmasını söyledi...tamam dedik çıktık...2 gün sonra eşim pozitif sonuç alan bir arkadaşının tavsiyesiyle
medipol semra kahramanı bir araştıralım dedi... daha öncede ismini duymuştum...Mart ayı dolu olduğu için 3 nisan 2015 e randevu alabildik...yeni bir süreç daha başlıyor bizim için...Hikayem özetle bu arkadaşlar...Anlatım bozukluğu olduysa kusuruma bakmayın artık...

Son düzenleme:

canım hepimiz aynı sıkıntılı yollardan geçiyoruz. bende acıbademden buraya gelenlerdenim. umarım bu sefer herşey yolunda gider ve kuzularımıza kavuşuruz.

Seçiliyor ben Ayşe hanımı seçmiştim, önce yücel bey diye telefon geldi bana hiç tanımadığım bir doktordu ben Hande anım yapacak sanıyordum telefonda şok oldum o kim ya diye Toplama işlemini sadece 2 doktor yapıyormuş Ayşe hanım ve yücel bey öyle dedi telefondaki hamın bana ozaman Ayşe hanımı istiyorum dedim hemen ayarladılar neyse ki :) sen daha önce söyle tabi Ayşe hanımı tercih ettiğini

Merhaba canım hepimizin hikayeleri benzer fakat bu topikte bu hikayelerin mutlu sona ulaştıklarına sıkça tanık oluyoruz, tedavisine başlayıpta pozitif sonuç almaya çok az arkadaşımız var onlar da tekrar tedavi aşamasındalar ve sıralarını bekliyorlar. Sende onlardan biri olacaksın inşallah ve bu sefer hikayen mutlu sonla bitecek :) hayırlı olsun şimdiden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…