- 2 Mart 2015
- 140
- 75
- 43
- 44
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah ama sonuç ne olursa olsun yıkılmak pes etmek yok unutma canım inşallah vaktinde bizim bebislerimiz de gelecek :)Çok teşekkür ederim Amin insaAllah cevap verdiğin için teşekkür ederim günlük hayatıma devam ediyorum ama ister istemez aklım hep orda
ayy çok sevindim doktor hakkında olumlu şeyler duymak güzel sen hangi ayda tedaviye başlıyacaksın belki aynı zamanlarda ikimizinkide bakarsın aynı zamanda bebişlerle ilgili topiklerde yazışırız hayali bile güzelCanım bende ilk randevumu kahraman bey ile görüştüm gerçekten çok pozitif ve güven veren bir doktor hayırlı olur inşallah canım bende tedaviye yeni baslıcam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)
Inşallah canım inşallah burda bebişlerimiz icin yazışırız Allah nasip ederse nisan ayında baslıcam tedaviye canım sen ne zaman basliyosun umarım denk geliriz :)ayy çok sevindim doktor hakkında olumlu şeyler duymak güzel sen hangi ayda tedaviye başlıyacaksın belki aynı zamanlarda ikimizinkide bakarsın aynı zamanda bebişlerle ilgili topiklerde yazışırız hayali bile güzel
Evet inşallah Allah dualarımız kabul eder hayırlısı
Maasallah cnm allah devamini getirsin darisi basimiza insallahKızlar Merhaba bugün transfer sonrası 8. Gün ben dayanamayıp test yaptırdım sonuç 112.7 pozitif çıktı
Arkadaslar donmus tedavisi ne kadar suruyo bilginiz varmi
Kızlar Merhaba bugün transfer sonrası 8. Gün ben dayanamayıp test yaptırdım sonuç 112.7 pozitif çıktı
Kızlar Merhaba bugün transfer sonrası 8. Gün ben dayanamayıp test yaptırdım sonuç 112.7 pozitif çıktı
cevapın için çok teşekkür ederim az önce tlf arayıp randevu istedim semra hanımdan ancak 3 nisan boşmuş 2 doktor oluyormuş ayşe hanımı istedim ama malsef onun 3 nisanda randevuları doluymuş bende senin dediğin gibi yaptım doktora takılmadım kahraman beyden randevu verdiler memorail ilk gidişim ama bahçecide 6 tüp denemem var hemde çok kötü tecrubelerim var inşallah memorial le kötü tecrubelerim son bulur
İnşallah canım olumlu olur. Sperm çıkmazsa diye korkuyorum
maşallahh canımm çok güzel bi değerr ve ikizz olma ihtimali çok yüksekk..
sekizinci günde zaten değer yükselmeye başlıyor, seninkisi harikaa
kat kat artmasını dilerim..
Bu da ikizci başıTatlım Allah sana versin o ikizi inşallah tepip tepip dursunlar göbüşünü :)
:)) mlk10 da tuttu cnm.. ikizmii ayy ben bu yaştan sonraa istemem cnm yaa.. sağlıklı olsun bi tane olsun yeter bana..
ablamın premature ikizleri var ne çektik..
Maasallah cnm allah devamini getirsin darisi basimiza insallah
Tatatataaa olmuşsun tam şimdi :)))) Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin...
maşallahh canımm çok güzel bi değerr ve ikizz olma ihtimali çok yüksekk..
sekizinci günde zaten değer yükselmeye başlıyor, seninkisi harikaa
kat kat artmasını dilerim..
maşallah canım 8. gün için sonucun çok güzel benim 8. gün 21 çıkmıştı :) Allah tamamına erdirsin katlanarak gitsin inşallah ay çok sevindim bir mezun daha verdik darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Diye diye ikiz ettin kızıZaten artık ikiz isteyenleri sana havale edeceğiz Gönlünde ne varsa allah onu versin canım
Sahi nerelerde bizim ikiz annemiz, özlemde yok meydanda :)
Merhabalar bu ay planlanan tedavim bir süreliğine ertelendi hayırlısı buymuş deyip bunuda sineye çekmekten başka çare yok
Merhabalar bu ay planlanan tedavim bir süreliğine ertelendi hayırlısı buymuş deyip bunuda sineye çekmekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?