Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

5750. Raporun varsa 1000 tl düşüyorlarmış. İlaclar 1000-1500 arası bir rakam tutuyor

5750. Raporun varsa 1000 tl düşüyorlarmış. İlaclar 1000-1500 arası bir rakam tutuyor
Teşekkür ediyorum selin cvp verdigin icin raporum yok ben daha önce başka bir tüp bebek merkezinde yaptırdım fakat olmadı rapor nasıl alınıyor acaba hiç bir bilgim yok bu konularda senin durumun nedir arkadaşım var mı gebelik :)

Bu ikili testin aslında çok büyük anlamı yokmuş yüksek risk çıkanlar bile sağlıklı bebek dünyaya getirebiliyor hatta risk duşuk olupta down senduromlu çocuğu olan bir tanıdıgımızda var. Genede umarım risk çıkmaz
Ben 1 kg aldım ama göbek benimde çıktı progestronda yapıyo olabilir diye düşünüyorum bu hafta bırakınca anlıycam farkı. ben bu haftadan sonra usg ye daha az girmek istiyorum ses dalgaları bebeği rahasız ediyormuş çok iyi değil dedi doktor sürekli girmek gerçi bazılarıda zararsız diyor ama genede belli olmaz yurt dışında bukadar sık girilmiyormuş. Cnm senin cinsiyet 13 haftada mı belli olmuştu?? Bakalım bu hafta yorum yapacak mı bana

Benim raporla hiç işim olmadı. Bu yüzden bilemiyorum. Şu an tedavim devam ediyor

Bizim bıdık sağ gösterip sol vurdu canım, bugün ultrasonda pipiyi gördük :) kesin olarak erkek dedi doktor 16. hafta artık :) mikroenjeksiyon da genellikle erkek oluyor zaten dedi, bakalım senin ki ne çıkacak

Zaten ikili test bitiyor 3lü o bitiyor 4lü hepsininde yapılış nedeni aynı, allah hayırlısını versin bütün bebişlere sağlık sıhhat versin canım. Ben alttan bakmak zararlı diye biliyordum ultrason dalgaları ile ilgili olumsuz bi yorum okumadım ama olabilir tabi, 3 hafta sonra gideceğim ayrıntılı ultrasona girecekmişim 19. haftada. çok kilo aldım ben o nedenle diyetisyene yönlendirdi ama benim doktorumda tüp bebek ilaçlarına bağlıyor vücut daha atamamıştır diyor yinede diyetisyen görsün dedi :)

Kızlar merhaba. Ben ilk denemeyi Beylikdüzü Medicana'da yaptırdım hem evime hem işime yakın diye.
2.ye Memorial'de devam etmek istiyorum ancak çalıştığım için Şişli biraz uzak kalıyor. Medicana'da gün aşırı yumurta kontrölüne gidiyordum. Memorial'e giden arkadaşlara sormak istediğim; burada prosedür nasıl işliyor? Gün aşırı mı çağırıyorlar orada da?

evet cnm gun asiri cagiriyolar en azindan ben oyle gittim ama guzel.bir tarafi metrobusten inince hemen hasraneye gidiyosun oyuzden trafik subu derdi olmuyo bende calisiyorum sabah erken saate randevu alip gittim hep

Ayy inanmıyorum zaten başta yanılma çok oluyor, bende kız bebeklere çok severim ama içime erkek doğuyor tek sağlıklı olsunda bizim için farketmez, ogluşun hayırlı olsun canım.
Kilo aldıgımız hormonlara bağlı olabilir gerçi iştah açıksa ondanda olabilir bende bazen çabuk açıkıyorum bazen olmuyor bi yeme isteği var hep biraz frenliyorum. 3 kilo normal aslında 15. Haftada genede çok almamakta fayda var tabi.

Duruma göre değişiyor sanırım gitme sıklıgı, benim gün aşırı değildi arada 3 er gün gitmedigimde oldu

Cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. mikroenjeksiyonun farki ne tam olarak ve senin problem neydi de mikroenjeksiyon yapildi?

Ben de ilk denememi orada yaptim. Ama hic memnun kalnadim. Iyi dedikleri empriyo kötü cikti. Rahim filmimi bile incelemediler.daha bir suru şey. . Ben de ikinci tedavime burada baslayacagim.sen ne zaman basliyorsun ?

Oncelikle hayirli olur insallah senin icin Bu hastane genelde heroes memnun. Raporu zeynep kamil eah Dan veya zeytinburnunda semiha sakir hastanesinden tup bebek bolumunden cikartabilirsin Ben istanbulda tup bebek tedavisi yapan baska devlet hastanesi bilmiyorum

Marmara e.a.hastanesi de de tup bebek bolumu var fakat disarda yaptiracagim tup bebek icin Rapor cikarmadiklarini soylediler yani disarda yaptiracaksam ilaclari devlet karsilamiyor raporla. Sadece tetkikleri istersem yapabileceklerini soylediler

Marmara e.a.hastanesi de de tup bebek bolumu var fakat disarda yaptiracagim tup bebek icin Rapor cikarmadiklarini soylediler yani disarda yaptiracaksam ilaclari devlet karsilamiyor raporla. Sadece tetkikleri istersem yapabileceklerini soylediler
suleymaniye devlet hastanesi ve zeynep kamil disariya tup bebek raporu veriyor cnm..

Ben de ilk denememi orada yaptim. Ama hic memnun kalnadim. Iyi dedikleri empriyo kötü cikti. Rahim filmimi bile incelemediler.daha bir suru şey. . Ben de ikinci tedavime burada baslayacagim.sen ne zaman basliyorsun ?

canım senin rahim filmini incelemenişler bnm rahim filmimi bile istemediler. adetimi bekliyorum başlamak için ama bu ay rahim filmi çektireceğim için bisonraki aya kaldı tabi

Fiyatlar ocak itibari ile değişti mı bilmiyorum canım. Ben eylülde yaptırdım burada ki yeni yaptıran arkadaşlar daha iyi olur ... inşallah herşeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin

Fiyatlar ocak itibari ile değişti mı bilmiyorum canım. Ben eylülde yaptırdım burada ki yeni yaptıran arkadaşlar daha iyi olur ... inşallah herşeyin hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin Allah herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah teşekkür ediyorum cvpladığın için arkadaşım

Arkadaşlar memorial sisli'de transferlerinizi hangi doktorlar yaptı ve sonuç ne oldu öğrenebilir miyim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

canım senin rahim filmini incelemenişler bnm rahim filmimi bile istemediler. adetimi bekliyorum başlamak için ama bu ay rahim filmi çektireceğim için bisonraki aya kaldı tabi

Benden de istemediler işte canım, ben sadece sonuç kağıdını götürmüştüm. desene aynı ayda başlayacağız. Senin sorun neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…