Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kizlar toplu yazim sayfayi cok mesgul etmim istedim tedavim baslamadi.. yumurtalarin durumu iyi degil ve 17 mm kist var.. ayse hn la gorustum bu ayda kaldi tedavi.. erkek infertilitesine birde bendeki sorunlar eklendi.. biraz daha sizin guzel haberlerinizi takip ederek mutlu olacagim.. hayirlisi diyorum.. hep bi aksilik oldu kac aydir baslayamadim ama memoriali bu konuda cok seviyorum.. ticarethane mantigi gutmuyorlar... koru korune bi tedaviye baslamiyorlar..

Hayırlısı olsun canım üzülme lütfen..doğru zamanı bekliyor bebişine.. beklemek en doğrusu olumsuz sonuçlanmaktansa. memorialı bu konuda ben de takdir ediyorum gerçekten

Yarim saatten fazlada olabiliyor yarim saat dolunca saatin doldu git demiyorlar . AMA o gun bize verilen bilgilendirme formunda fazlasi gerekli degil diyorlardi .odana cikarmalari falanda zaman aliyor bekletebiliyorlar bazen Ben hastaneye guveniyorum . O gun sadece aktiviten olmasin en ufak yemek hazirligi temizlik vs yapma. Ben sadece lavobaya yemege birkac telefon gorusmesi icin diger odaya gittim yurume bile fazla gereksiz here demisti hemsire. Ertesi gunde isime gittim normal hayatima devam ettim AMA agir kaldimamaya ani hareketler hizli hareketler yapmamaya calistim isime arabayla gidip gelmeye calistim kiyafet alisverisine falan gitmedim uzun yuruyuslerim olmasin diye. Bu sekilde tutunacagi varsa tutuyor cnm.hastaneye guvenerek bildirdiklerini dinlemek ve dua etmek en guzeli. Bak NE guzel bircok gebelik haberi geldi.

nerde senin hamilelik takvimin bakim :) kuzumuz nasıl annesi gittin mi doktora

Yaptım cnm şimdi inşallah sorunsuz devam eder de takvim sonuna kadar kalır..
Salı günü gittim doktora iyiydi bebişimiz bu hafta tekrar gidicez ikili test yapılcak inşallah oda iyi çıkar.. Sen nasılsın?? Gobiş çıkmıştır biraz. 2 haftada mı gidiyorsun hala kontrole??

Cnm hayırlısı olsun sende takviyelere devam edersin geç başladım demiştin etkisi 2-3 ayda oluyor inşallah en yakın zamanda rabbim seninde yuzunu guldurur

canım bende transferden 1,5 saat sonra odadan çıkmıştım.. tam bir saat yatmıştım hiçbirşey dememişlerdi..
uygun olanı söylüyorlar ama dahada yatmak istersen bir şey demiyorlar galiba.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım üzülme lütfen..doğru zamanı bekliyor bebişine.. beklemek en doğrusu olumsuz sonuçlanmaktansa. memorialı bu konuda ben de takdir ediyorum gerçekten

evet kızlar sağolun, kürtajda etkili oldu sanırım hormonel dengemin bozulmasına.. çünkü ben bundan önceki tedavilerde hangi ay istersem tedaviye başlayacak durumda oluyordum.. kürtajdan sonra bazı bünyelerde tekrar tedaviye başlarken bazı değerlerde sorun çıkabiliyormuş, kk de buna dair çok yazıya rastladım, kürtaj olupda benim gibi sonrasında sorun yaşayan çok bayan olmuş, hiç sorun yaşamayanda olmuş... bünyeden bünyeye değişiyor demekki... bendede birşeylerin tekrar dengeye girmesi zaman alacak galiba.. bakalım umarım önümüzdeki ay başlarım..

İnşallah canım en kısa zamanda toparlarsın..maşallah topikte bu ara herkes hamile.bir sen bir ben bide bikaç kişi kaldı hamile olmayan..hissediyorum sıra bize geliyor artık :)

Hayırlı olsun takvimin Allah tamamına erdirsin :)

merhaba arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum. Memorialde tüp bebek yaptırdığınızda dondurulacak embriyo kalırsa ayrıca ücret ödüyormusunuz 1 yıl için ?

İnşallah canım en kısa zamanda toparlarsın..maşallah topikte bu ara herkes hamile.bir sen bir ben bide bikaç kişi kaldı hamile olmayan..hissediyorum sıra bize geliyor artık :)
evet cnm insallah sira bizde.. ben hep arka siraya atiliyorum ama Allahin bi bildigi var demekki..

merhaba arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum. Memorialde tüp bebek yaptırdığınızda dondurulacak embriyo kalırsa ayrıca ücret ödüyormusunuz 1 yıl için ?
Ever cnm 1900 oduyorsun 5 yillik dondurmus oluyorsun 1 yil sonra kullanirsan 4 yilligini Sana Geri oduyorlar fakat 1900 un 4\5 ini degil nu paranin bir kismi ilac parasi bir kismi saklama parasi tam rakamlari da soyluyorlar AMA unuttum

İnşallah canım :) çıktı valla biraz hatta birazdan da fazla belli oluyor hamile olduğum artık. evet hala 2 haftada bir gidiyorum yarın gideceğim hatta ama sanırım artık 3 yada 4 haftada bir giderim

İnşallah iyi çıkar canım her aşaması hala stresli

İnşallah... Hayırlı Si ile... randevu nasıl geçti?
Merhaba aranıza yeni katıldım rabbim hepimize isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah bende memorial hastanesinde tedaviye başlamak istiyorum acaba tüp bebek fiyatı nedir cvplayıp bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…