Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ensucum ben de bir sürü kür yapmistim. Ama galiba hicbiri fayda etmemis. Son adetimde fsh 11 lerde cikti.normalde 9.5 cikiyordu...ne kullansam tedavi oncesi iki ay birseyler kullanmak istiyorum

fsh ını her ay baktır cnm bi yerlerde kontrol altında tutmaya çalışırsın..
testere dişli arslan pençesi, civan perçemi ve hayıt çayı iyi geliyormuş fsh oranlarını düzenlemeye diyorlarda canım yapan arkadaşlardan duydum bende içince sonuç ne olur bilmiyorum.. saraçoğluda bu çayları öneriyordu sitesinde.. ama saraçoğlundan almana hiç gerek yok gereksiz pahalı aktarlardan paketli olanlardanda alabilirsin tarihi geçmediği sürece sorun olmaz.. hastaneyi bi ara istersen değerini söyle dahada yükselmesin diye cyclo progynova belki verir doktorun.. değerin böyle iyi, yükselme olmazsa sorun olmaz..

Testere dişli aslan pencesi ictim..belki de bu ay oyle çıkmıştır. Ari sütü polen falan denemedim. Bu adetimde bunu da kullanmaya baslayacagim.

Testere dişli aslan pencesi ictim..belki de bu ay oyle çıkmıştır. Ari sütü polen falan denemedim. Bu adetimde bunu da kullanmaya baslayacagim.

geçen tedavim öncesi 4 ay arı sütü kullandım çok fayda etmişti 3 yumurtam olmuş hepsi toplanıp döllenmişti.. arada zinko ve selenyumda kullanmıştım.
işte böyle şeylere en az 3 ay önceden başlayınca iyi oluyor.. son dk golü yapıp son aya bırakınca çok işe yaramıyor..

O zaman hemen basliyorum. :))) bu arada devit de bebegin tutunmasinda cok onemliymis. Ve her insanda d vitamini eksikligi varmis.

Kizlar ben bugun bi test daha yaptirdim insallah yukselir..20.52 cikti dua edin yukselsin insallah
Maasallah cnm cok sevindim yukseliyor NE guzel. Allah tamamina erdirsin:)))) Ben carsambayi bekliyecegim . insallah tutunmustur bebisimiz oyle cok istiyoruz ki esimde bende Bu is yogunlugunda cok zaman emek harcadik hastanelerde. Allahim isteyen herkese tez zamanda saglcakla dogacak cocuklar nasip etsin
her gun clexan vuruluyorum morardi biraz acitiyor her ignne vurdugum yet kirmizi benek oldu raziyim AMA insallah tutmustur bosa degildir. Dua edin

Guzel haber sirasi sende cnm, senin kacinci tedavin sizin sorunlar neydi.bayagidir takip ediyorum.her gecen gun bu hastaneye güvenim artiyor. Sanirim ben de burada baslayacagum :)))

Guzel haber sirasi sende cnm, senin kacinci tedavin sizin sorunlar neydi.bayagidir takip ediyorum.her gecen gun bu hastaneye güvenim artiyor. Sanirim ben de burada baslayacagum :)))
Kan pihtilasmasi varmis onu burda ogrendim esimin durumuda tup bebege musait baska da birsey cikmaz insallah 2 gun sonra guzel haberi veririm burda ilk defa denedik devlet hastanasinde de 2 kez denedik . Tutunma o lmamisti oncekilerde bu seferki embriyo veya embriyolar tutmustur insallah iyi hastane sebebi bulup ona gore tedaviye basliyorlar tutmazsada tum ihtimalleri arastiriyorlar insallah sanada care olur

inşallahhh canım ya benim de yarın test günün de artık tekrarlıyacağım inşallah katlamıştır

Hamilelik nasil gidiyor :):)

ilk sonuç bizim ayağımızı yerden kesti devamı da gelir inşallah ben de yarın için heyecanlıyım hatırlayınca kalbim güm güm atıyor katlamasını umut ediyorum... biliyorsun asıl gün pzt idi 90 larda bir değer gelirse ayşe hocam geçekten çok güzel olur dedi bakacağız inşallah değerim yükselmiştir

canım 2 haftada bir gidiyorum şimdilik sonra ayda bir olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…