kizlar ben bir çılgınlık yaptım pzt baktirmayi düşünürken bir anda kendimi başkent hastanesinde buldum .saat 12 de kan verdim 3 saat içinde alırsiniz dediler ne olur dua edin çok heyecanliyim allahım gonlumuzden geçeni hayırlı eyle ya Rabbim
Ben saat 2 de yaptirdimm semra hoca yapti iki kisinin sabahti ..tahta varya transfer odasinda 17:00 dan sonra 8 kisinin ismi vardi...5. Gun embriyosuydu canimensu tecrübelidir bu konuda hamilesin diye yazmış.ben sağlık ocağında kan verdiğini anladım tüp tedavini şişli memorialda mı yaptırdın diye sordum ki öyleyse senle karşılaştık .benim transerimde cuma yapıldı neden sana 15 şubat bana 16 şubat dediler onu anlamadım seninkini semra hoca yaptı değilmi akşam 7 gibi odada toplamda 10 kadar bayandık.kaçıncı gün embriyosuydu acaba 5.gün müydü? merakımı mazur gör canım en az senin kadar bende heyecanlıyım bugün akşam hemşireleri aradım 16 şubat test günüm 14 şubatta yapmaya niyetim var baksam çıkmaz mı diye sordum hayır tarih ne verildiyse o tarihte bakın sonuç yanıltabilir dediler hatta senden bahsettim 5.11 çıkınca hamilemidir diye sordum onlar biz bunu bilemeyiz dediler...
Allah tamamina erdirsin canimm...kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin
daha gününe var canımm yükselir yoksa bu rakam çıkmazKizlar ben bugun bi test daha yaptirdim insallah yukselir..20.52 cikti dua edin yukselsin insallah
39434000, member: 643347"]kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin [/
aynı anda yazmışızzz hayırlı olsun canımmmm sevindimmmm
esmerimsi canım çok güzel 80 olur pzt günü inşallah allahım her kadın annelik duygusunu tatsın ya rabbim sağlıklı ve hayırlı olsun ... inşallah ... emeklerimiz boşa gitmesin ...
Kizlar ben bugun bi test daha yaptirdim insallah yukselir..20.52 cikti dua edin yukselsin insallah
Cok sevindim canim gozun aydin tam 14 subat hediyesi olmus Allah tamamina erdirsin saglikla insallah superrrrrkızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin
kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin
Yas kac cnm
kızlarrrr size 14 şubat müjdesi veriyorum normal test hünüm pzt olmasına ragmen beta hcg baktırdım ve değerim 46 bugün iki arkadaşımda pozitif aldı birinin değeri 160 diğerinin değeri 64 ikisininnde normal test günü pzt idi. allah tamamına erdirsin
Kizlar ben bugun bi test daha yaptirdim insallah yukselir..20.52 cikti dua edin yukselsin insallah
yok canım geçen ay yumoşların durumunu memorial beğenmedi, bende beğenmedim belli oluyordu başlamadık.. bakalım inşallah bu ay başlarız.. biraz hazırlık yapıyorum umarım fayda eder.. yaşlandım galiba yumoş sorunu yaşamaya başladım:))
özlettin kendini yeşimm daha sık gel hayatım..
Ensu bızım tedavıde Mayıs'a kaldı galıba nasıl bı hazırlık yapıyon bızde yapalım hamıle olan ark gözünüz Aydın darısı ısteyen Herkesın basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?