İnşallah hamilesindir cnm yarın hayırlı haberlerini almak dilegiyleKizlar 15 subat test gunum..bi cilginlik yaptim saglik ocaginda kan verdim bakalim ne cikacak..dua edinn
Hayırlı haberlerını almak dileğiyle:) inşallah hayırlısıyla hamilesindir canımKizlar 15 subat test gunum..bi cilginlik yaptim saglik ocaginda kan verdim bakalim ne cikacak..dua edinn
2 gün önceden çıkıyormu yanıltmaz mı?
Sağlıkla gelsin prenses
ayy canım inşallah öledir güzel haberler alırızzzz çok sağolah be canım okadar yazdık buradan gitmeyin diye :) neyse olan olmuş moralini de bozdurmuşsungörünme ihtimali yok canım bu kadar erken Özlemlede konuşmuştuk bunu ozamanlar o da erken gidip canını sıkmıştı :)) hiç merak etme 6. haftadan sonra mümkünse 7. haftada falan git lütfen, doktorlar biraz garantici oluyor keseyi görseler bile kesin konuşmuyorlar çok erken diye, illaki kalp atımı, kese, yolk, bebek, kalp atışının sesi herşeyi duymak istiyorlar ki ozaman bile ilk üç ay diye başlıyorlar :))
Hiiiiç canını sıkma lütfen Allahın izniyle herşey yolundadır canım
Kizlar 15 subat test gunum..bi cilginlik yaptim saglik ocaginda kan verdim bakalim ne cikacak..dua edinn
Biz çarşamba günü dondurulan embriiyolar için ödeme yapmaya gideceğiz gunumde o zaman sabredebilirsem o zaman oğrenicez tahlil sonucu ne kadar zamana çıkıyor acaba biliyormusunuz arkadaşlar iyi geceler bu arada
Memorialda yaptıracagız büyük ihtimal korkuyorum test yapmaktan ben o gün yaptırırım artık günü diye. Böyle yakın hissediyorum kendimi hayırlı habere yuzleşmek zorözelde 1 saate çıkar diye biliyorum ...ama öğleden sonra yapılmıyor dediler benim gideceğim yerde sabah yapılıyormuş
İnşallah canımyakında arka arkaya flaşlar patlayacak gibi...
Canim belorti belirti die kafayi yedimm..npymm..illaki 30.40 bisey cikar heraldecesaretine hayranım ben de cmt yapsam mı diyordum da kararsızım senin cesaretin ve inşallah ki pozitifin benim cesaretim olacak...bak yarın yazmayı unutma olur mu senin açıkladığın günden 1 gün sonra da inşallah ben pozitif müjdesi verecem allahım gönlümüzden geçeni hayırlı eyle ya rabbim sağlıklı güzel evlatlar nasip et cümle müslüman evladına içinde bizlere...
Kizlar 15 subat test gunum..bi cilginlik yaptim saglik ocaginda kan verdim bakalim ne cikacak..dua edinn
crinone jelin yan etkileri arasında sırt , bacak ağrısı ,şişkinlik agresif olma gibi etkiler varmış okudum da paylaşmak istedim tuttu mu tutmadımı diye düşünüyoruz ya aslında onlar jelin yan etkileriymiş... inşallah hepimizin de tutmuştur 2 gün sonra testimi yapacam 14 şubat cmt finale yaklaşıyorum
cesaretine hayranım ben de cmt yapsam mı diyordum da kararsızım senin cesaretin ve inşallah ki pozitifin benim cesaretim olacak...bak yarın yazmayı unutma olur mu senin açıkladığın günden 1 gün sonra da inşallah ben pozitif müjdesi verecem allahım gönlümüzden geçeni hayırlı eyle ya rabbim sağlıklı güzel evlatlar nasip et cümle müslüman evladına içinde bizlere...
Çok güzel cnm kız bebek gerçi farketmez bizler için kız erkek ikiside ayrı heyecanlandırır bizleri nasıl normal usg de mi belli oluyor yoksa ayrıntılı ultrasona mı giriyosun?
Cnm ilaçları kullanıyormusun hala?nezaman kescez, suan 9+4 benimde
çok güzel canım, benin ve eşimin hayalide kız bebek.. maşallah.. senin adına sevindim..
Ayyy Allahım çok şükür artık bebişlerin cinsiyetleri de belli olmaya başladı... Rabbim sağlık versin...
Sağlıkla gelsin prenses
01inci Allah bagışlasın kızını maşallah ne mutlu sana bu günlere geldin:):) Allahım bizlere de nasip eder inşallah tez zamanda bizim kadar çevremizde sevinir
Sana katılıyorum canım hiç bizim pisikolojimizi duşunmuyor bazı doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?