- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
canım ıyı dileklerin için çok teşekkür ediyorum inşallah iyi haberleri senden de duyarız hatta cümlemizden burda yazışan tüm arkadaşların çocuk sahibi olmayı ne kadar çok istedikleri aşikar . allah düşmanı dahi böyle bir sınavla sınamasın evlat sevgisi öyle bir sevgi ki yeri kesinlikle hiçbir şey ile doldurulamaz her kadının en yakın zamanda anne olması dileğiyle...sanki 2015 uğurlu gibi bu sıralar topikte çok fazla hamiş haberleri alıyoruz...hadi gözün aydın canım.inşallah kaliteli embriyolar olurlar.ve o embriyolarda göbüşüne konup sana melek olurlar...dualarım seninle canım...
Bende arı sütü sipariş vereceğim inşallah.ampül şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum.sen ne dersin???
Rapor hakkım var.herhalde uğraşsak alırız .ama benim ankarada gitmeyi düşündüğüm merkezde de rapor geçmiyor.rapor geçen yerler hakkında da pek iyi yorumlar duymadım.o yüzden hiç düşünmedim raporu.en son çare olarak bekliyor rapor hakkım şimdilik.
Bende aslında hiç direyetli degilimdir bu otlar çöpler konusunda.ama mecburum tekrar olumsuz sonuç almamak için birşeyler yapmak lazım.en azından ben elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum. Aktardan neler aldın.ben korkuyorum da bir tarafı yaparken başka tarafı bozmaktan. O yüzden cesaret edemiyorum aktarma gitmeye...
Insallah canim tamam sagolRht giyinebilcegin.kiyafetler.giy cnm Allah yardimcin olsun hayirlisi.olsun hkiinda bol.bol yumurtalar olsun en kalitesindeen
Senin adına çok sevindim inşaallah daha da iyi haberlerini alırız sizin sorun neydieğer 3-4 olgunsa o bile çok iyi.benim 3 u dollendu bugun saat 4.30 da aradım toplandığı gün sıfırıncı gun kabul ediliyor 3 saat sonra işlem uygulanıyor benım 1.günde sabah 3 tanesi döllenip 1 tanesi 2 ye bolunmuştu öğleden sonra hepsi 2 hucreli olmuştu şükür iyi gidiyor. buraya kadar her şey çok guzel şimdi 4 e 8 e 16 ya bolnmeleri ve perşembeye kadar gelmeleri önemli inşallah bu kez olacak daha önce bu aşamaya gelememiştik buraya kadar geldik ya allaha binlerce kez sukrediyorum.canım saat 8-14 arası odayı bize tahsil etmişlerdi 9.30 da odama geçtim 11.30 da ameliyathaneden çıktım ilginçtir uyandığım anı bile hatırlamıyorum o kısmı resetlemişim hiç ağrım olmadı parola dahi ihtiyaç duymadım doktor melih bey her şeyin yolunda gittiğni 4 yumurta toplandığını söyledi. çalışmak sıkıntı olmaz ama yine de kendini fazla yorma iyi geçecek inşallah benim memoriala inancım her geçen gün biraz daha artıyor gerçekten çok iyiler biz daha önce bu işi bilmeyen ellere düşmüşüz... bu işi ticarethane mantığı güderek maalesef yapan çok merkez ve bireysel çalışan çok doktor var çok iyi araştırmak lazım...biz doğru yerdeyiz
Senin adına çok sevindim inşaallah daha da iyi haberlerini alırız sizin sorun neydi
Hersey diledigince olsun canim. Bu tedavimiz yuzumuzu guldurur insallah ardarda iyi haberleri paylasiriz iki hafta sonra diger arkadaslarla birlikteeğer 3-4 olgunsa o bile çok iyi.benim 3 u dollendu bugun saat 4.30 da aradım toplandığı gün sıfırıncı gun kabul ediliyor 3 saat sonra işlem uygulanıyor benım 1.günde sabah 3 tanesi döllenip 1 tanesi 2 ye bolunmuştu öğleden sonra hepsi 2 hucreli olmuştu şükür iyi gidiyor. buraya kadar her şey çok guzel şimdi 4 e 8 e 16 ya bolnmeleri ve perşembeye kadar gelmeleri önemli inşallah bu kez olacak daha önce bu aşamaya gelememiştik buraya kadar geldik ya allaha binlerce kez sukrediyorum.canım saat 8-14 arası odayı bize tahsil etmişlerdi 9.30 da odama geçtim 11.30 da ameliyathaneden çıktım ilginçtir uyandığım anı bile hatırlamıyorum o kısmı resetlemişim hiç ağrım olmadı parola dahi ihtiyaç duymadım doktor melih bey her şeyin yolunda gittiğni 4 yumurta toplandığını söyledi. çalışmak sıkıntı olmaz ama yine de kendini fazla yorma iyi geçecek inşallah benim memoriala inancım her geçen gün biraz daha artıyor gerçekten çok iyiler biz daha önce bu işi bilmeyen ellere düşmüşüz... bu işi ticarethane mantığı güderek maalesef yapan çok merkez ve bireysel çalışan çok doktor var çok iyi araştırmak lazım...biz doğru yerdeyiz
Canım ankaradaki arkadaşların hangi merkezlerde tedavi gördü biliyor musun???eğer birçok kez deneme yapmam gerekirse her seferinde istanbula gidemem.burada rezerv konusunda başarılı yerler bulmam lazım.bu rezerv sorununu yeni öğrendiğim için bu konuda bilgim de yok.hangi merkez hangi protokol uyguluyor?hangi merkez başarılı hiç fikrim yok.yavaş yavaş bilgi topluyorum. ..ankarada 2.tüp denemesini yapan rezervisi ve yumurta kalitesi düşük bir arkadaşımdan bahsetmiştim onun da her şey yolunda gidiyor 2 yumurta toplandı 2 si de döllenmiş opusu bugun oldu daha önceki tüp denemsesinde 3 toplandı yumurta kalitesi düşük olduğundan döllenme işlemini merkez yapmadı ama bu aralar iyi haberler alıyorum hatta aynı gün tedaviye başlayan ankarada başka bir merkezde bir arkadaşım daha var ondanda 9 yumurta toplanmış ve hepsi döllenmiş bence de canım kendini toparladığın an bekleme yakın olsun diyorsan ona göre plan yap ben bu tedavi de bir şey öğrendim bir kez transfer iptali yaşarsan bu her zaman aynı olacak anlamına gelmiyormuş...inşallah bir daha tedavin iptal olmayacak hakkında hayırlı olanı diliyorum
Bizde de sorun sayı azlığı ve morfoloji bozukluğu amh testi hiç yaptırmadım ama illaki burası istiyor bu korkumu dr dile getirdim ama ilaç dozunu ona göre ayarlıcaz rezervde de ortalama seviyedesiniz sıkıntı yok dedi artık hakkımızda hayırlısı bir bucuk ayım kaldı heyecan ve korku hat safhadaaslında 1.sorun rezervim düşük amh 0.56 ,fsh 10 ,eşimde normal morfoloji %1, sayı ve harekette sıkıntı yok
2.sorun ilk denememde 3 yumurta toplandı döllenme olmadı şimdi ki gidişata görekonyada ki ilk denemede çatlatma iğnemi erken yaptılar ve ıcsı ile doğru spermi seçemediler yani ilk merkezim yetersiz gibiydi şimdi memorialda her şey yolunda gidiyor 3 u döllendi ve 1. günde 2 ye bolündüler devamını bekliyoruz tabi aşama aşama ....
kısmetse bebiş veya bebişleri allahın izniyle göbüşüme koyup da döneceğiz sonrasında heyecanlı bekleyişimiz 14 gün daha sürecek allahım hakkımda hayırlı olacaksa bana bunu kısmet etsin diyorum...darısı başka isteyenlere cesareti toplayıp bi daha deneyenlere umudunu yitirmeyenlere inancını kaybetmeyenlere olsun...
Anlamiorim ki bu isler oyle.kolay degil ve bizler cook zor bu surecten gecioruuzz beklemek mi zor Allah icin bebegim olcaksa saatlerce beklerimm tek zoru bu olsun ,bence doktorlara laf etmekle cok ayip ediorsunuuzz memnun kalmadiysan nedenn 2. Defa gittin hyr bidaha olsa yine gidecem diorsun bence yaptiginiz cok yanlis olmus ... anliorum cok uzgunsunuz amaa bazi seyler nasip kismettir biz herseyi onlardan beklioruz bazi olumsuzluklari gorduyseniz hemsirelerde felan hastanedeyken iletseydiniz birilerinee , Rabbim en kisa zmaanda nasip etsin sana cnmm mutlu olnan dilegiyle en kisa zmandaaa .
Canım ankaradaki arkadaşların hangi merkezlerde tedavi gördü biliyor musun???eğer birçok kez deneme yapmam gerekirse her seferinde istanbula gidemem.burada rezerv konusunda başarılı yerler bulmam lazım.bu rezerv sorununu yeni öğrendiğim için bu konuda bilgim de yok.hangi merkez hangi protokol uyguluyor?hangi merkez başarılı hiç fikrim yok.yavaş yavaş bilgi topluyorum. ..
Peki canim ne tür belgeler tahliller istiyorlar.rahim filmi cektirmedim hic ben gereklimi mesela?canım doktor çok fark etmezz...hastane 5750 ilaçlar 1000-2000 arası değişiyor kalma için öğretmenevi faln en uygunu sanırım
Pe
Peki canim ne tür belgeler tahliller istiyorlar.rahim filmi cektirmedim hic ben gereklimi mesela?
oooooo baya çokkkk bir sürü kaliteli bebişin olacak inşallahOpudan ciktim arkadaslar 28yumurya toplandi
Yaaaa super supeer supeeer masaaah canimmm,darisi kese gormeye kalp atiisini duymaya insaallaaah3. beta değerim 1417 :)
inşallah canımmmmmm aminnnnYaaaa super supeer supeeer masaaah canimmm,darisi kese gormeye kalp atiisini duymaya insaallaaah
3. beta değerim 1417 :)
allahıma çok şükürrMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... Kuruntuları bırakma zamanı :))))))))
İkiz olacak ikiz belli değer 1.si 126 sonra 245 simdi ise 6 ya katlamis hay maşallah tosuncuk babisler geliyor3. beta değerim 1417 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?