Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hadi gözün aydın canım.inşallah kaliteli embriyolar olurlar.ve o embriyolarda göbüşüne konup sana melek olurlar...dualarım seninle canım...
canım ıyı dileklerin için çok teşekkür ediyorum inşallah iyi haberleri senden de duyarız hatta cümlemizden burda yazışan tüm arkadaşların çocuk sahibi olmayı ne kadar çok istedikleri aşikar . allah düşmanı dahi böyle bir sınavla sınamasın evlat sevgisi öyle bir sevgi ki yeri kesinlikle hiçbir şey ile doldurulamaz her kadının en yakın zamanda anne olması dileğiyle...sanki 2015 uğurlu gibi bu sıralar topikte çok fazla hamiş haberleri alıyoruz...

ankarada 2.tüp denemesini yapan rezervisi ve yumurta kalitesi düşük bir arkadaşımdan bahsetmiştim onun da her şey yolunda gidiyor 2 yumurta toplandı 2 si de döllenmiş opusu bugun oldu daha önceki tüp denemsesinde 3 toplandı yumurta kalitesi düşük olduğundan döllenme işlemini merkez yapmadı ama bu aralar iyi haberler alıyorum hatta aynı gün tedaviye başlayan ankarada başka bir merkezde bir arkadaşım daha var ondanda 9 yumurta toplanmış ve hepsi döllenmiş bence de canım kendini toparladığın an bekleme yakın olsun diyorsan ona göre plan yap ben bu tedavi de bir şey öğrendim bir kez transfer iptali yaşarsan bu her zaman aynı olacak anlamına gelmiyormuş...inşallah bir daha tedavin iptal olmayacak hakkında hayırlı olanı diliyorum

Senin adına çok sevindim inşaallah daha da iyi haberlerini alırız sizin sorun neydi

Senin adına çok sevindim inşaallah daha da iyi haberlerini alırız sizin sorun neydi

aslında 1.sorun rezervim düşük amh 0.56 ,fsh 10 ,eşimde normal morfoloji %1, sayı ve harekette sıkıntı yok
2.sorun ilk denememde 3 yumurta toplandı döllenme olmadı şimdi ki gidişata görekonyada ki ilk denemede çatlatma iğnemi erken yaptılar ve ıcsı ile doğru spermi seçemediler yani ilk merkezim yetersiz gibiydi şimdi memorialda her şey yolunda gidiyor 3 u döllendi ve 1. günde 2 ye bolündüler devamını bekliyoruz tabi aşama aşama ....
kısmetse bebiş veya bebişleri allahın izniyle göbüşüme koyup da döneceğiz sonrasında heyecanlı bekleyişimiz 14 gün daha sürecek allahım hakkımda hayırlı olacaksa bana bunu kısmet etsin diyorum...darısı başka isteyenlere cesareti toplayıp bi daha deneyenlere umudunu yitirmeyenlere inancını kaybetmeyenlere olsun...

Hersey diledigince olsun canim. Bu tedavimiz yuzumuzu guldurur insallah ardarda iyi haberleri paylasiriz iki hafta sonra diger arkadaslarla birlikte

Canım ankaradaki arkadaşların hangi merkezlerde tedavi gördü biliyor musun???eğer birçok kez deneme yapmam gerekirse her seferinde istanbula gidemem.burada rezerv konusunda başarılı yerler bulmam lazım.bu rezerv sorununu yeni öğrendiğim için bu konuda bilgim de yok.hangi merkez hangi protokol uyguluyor?hangi merkez başarılı hiç fikrim yok.yavaş yavaş bilgi topluyorum. ..

Bizde de sorun sayı azlığı ve morfoloji bozukluğu amh testi hiç yaptırmadım ama illaki burası istiyor bu korkumu dr dile getirdim ama ilaç dozunu ona göre ayarlıcaz rezervde de ortalama seviyedesiniz sıkıntı yok dedi artık hakkımızda hayırlısı bir bucuk ayım kaldı heyecan ve korku hat safhada

Ben de katiliyorum.sonucta her hastane olumlu sonuc verecek diye bisey yok.doktorlari da şu anlamda anliyorum.bir sürü kişi geliyor.onlar da insan sonucta. Benim icin de onemli olan o tedavi de derin bilgi sahibi olmalaridir.yani islerine dikjatle özen gostermeleridir.sanirim bu da memorialda var.

tel 505 6843041 onun hikayesi de biraz uzun yaz yaz bıtmez konuşalım 2 arkadaş 2 farklı merkezde anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…