Bende arı sütü sipariş vereceğim inşallah.ampül şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum.sen ne dersin???
Rapor hakkım var.herhalde uğraşsak alırız .ama benim ankarada gitmeyi düşündüğüm merkezde de rapor geçmiyor.rapor geçen yerler hakkında da pek iyi yorumlar duymadım.o yüzden hiç düşünmedim raporu.en son çare olarak bekliyor rapor hakkım şimdilik.
Bende aslında hiç direyetli degilimdir bu otlar çöpler konusunda.ama mecburum tekrar olumsuz sonuç almamak için birşeyler yapmak lazım.en azından ben elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum. Aktardan neler aldın.ben korkuyorum da bir tarafı yaparken başka tarafı bozmaktan. O yüzden cesaret edemiyorum aktarma gitmeye...
Hakkında hayirlisi canım.ggeç olsun güç olmasın önemli olan bu
Ah ah aktar olduk doktor olduk embriyolog olduk bide hayirlisiyla anne olsaydik;-)canım arı sütünün ampulünüde kullandım, saf olanınıda.
bana saf olan daha katkısız gibi geldi ona geçtim tamamen.
onun dışında hergün taze olarak bi karışım yapacağım bu sefer bal, polen, tarçın, çörek otu yağı katarak.
geçmişte yapmıştım çok işe yaramıştı 3 yumurta toplanıp hepsi döllenmişti. bugün hemen başlıyorum..
sabahları arı sütü, günde 3 kezde bal, polen, tarçın, çörek otu yağını bi kapta karıştırıp iki tatlı kaşığı kadar yiyeceğim.
bir ayı böyle geçirelim bakalım..
fsh sorunun varsa arslanpençesi çayı ve hayıt çayı içmek gerekliymiş günde iki kez canım ama senin yoktu dimi.
Bal tarçın çörek otu kist yapıyor yazıyordu forumda o yüzden denemedim hiç.aslında bir ay deneyip sonra bi doktora kontrole gidip sonuca göre devam edebilir ya da bırakabilirim.fsh ilk defa geçen ay 11 çıktı.önceden hep 5 ya da 7 civarı idi.önümüzdeki ayda yüksek çıkarsa hayıt içmeyi düşünüyorum.aslında bunlardan önce stressiz olmayı başarabilsek hiç bunlara gerek kalmayacak ama olmuyor işte.canım arı sütünün ampulünüde kullandım, saf olanınıda.
bana saf olan daha katkısız gibi geldi ona geçtim tamamen.
onun dışında hergün taze olarak bi karışım yapacağım bu sefer bal, polen, tarçın, çörek otu yağı katarak.
geçmişte yapmıştım çok işe yaramıştı 3 yumurta toplanıp hepsi döllenmişti. bugün hemen başlıyorum..
sabahları arı sütü, günde 3 kezde bal, polen, tarçın, çörek otu yağını bi kapta karıştırıp iki tatlı kaşığı kadar yiyeceğim.
bir ayı böyle geçirelim bakalım..
fsh sorunun varsa arslanpençesi çayı ve hayıt çayı içmek gerekliymiş günde iki kez canım ama senin yoktu dimi.
Ah ah aktar olduk doktor olduk embriyolog olduk bide hayirlisiyla anne olsaydik;-)
Bal tarçın çörek otu kist yapıyor yazıyordu forumda o yüzden denemedim hiç.aslında bir ay deneyip sonra bi doktora kontrole gidip sonuca göre devam edebilir ya da bırakabilirim.fsh ilk defa geçen ay 11 çıktı.önceden hep 5 ya da 7 civarı idi.önümüzdeki ayda yüksek çıkarsa hayıt içmeyi düşünüyorum.aslında bunlardan önce stressiz olmayı başarabilsek hiç bunlara gerek kalmayacak ama olmuyor işte.
Benim yumurtalarımı da melih bey toplanmıştı. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. İçini rahat tut.hayırlısı inşallahMerhaba aradilar mi seni beni de mesaj saatinden gec Te olsa aradilar bende Bu aksam yapicam ignemi carsamba gunu gidicem yarin toplama saatini sorucam birde melih bey yapicakmis benim islemi hic duymamistim melih beyi bileniniz var mi ?
Benimki 17 gün sürdü. Adetin 2. Günü başlandı.sonra üç gün sonra tekrar çağırdılar. Sonra iki güne bir gittim.bu şekilde transfer günüm dahil 17 gün sürdüArkadaslar sehir disindan gelenler kac ay sürüyo tedavi ve kac kez gidip geldiniz.ben calisiyorim ve zor izin aliyorum isyerinden yardimci olabilecek varmi?
Menekse saol canim.peki doktorun kimdi tavsiye edermisin?bide bende denizlideyim.hastane ilaclar falan kac tl ye mâl oldu?Benimki 17 gün sürdü. Adetin 2. Günü başlandı.sonra üç gün sonra tekrar çağırdılar. Sonra iki güne bir gittim.bu şekilde transfer günüm dahil 17 gün sürdü
Merhaba cnm cok sevindim dollenen yumurtalarina benim de yumurtam cok AMA olgun plan 3-4 tane yarin sabah toplanacak yumurtalarim insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz toplama gunu nasil gecti cok agrin oldumu Ben use gidicem ogleden sonra sabah erken yapilacak dinlenince iyi olunca gecerim ise diye dusunuyorumKizlarrrr müjde 3 yumurtam döllenmiş allahım bugüne kadar geldik ya şükürler olsun .bugün öğleden sonra bölünmeye başlarsa iyi gittiğini gosterecekmis.saat 10 da aramam gerekiyordu dayanamadım 9 da aradım her şey iyi gidecek bu kez öyle hissediyorum
canım doktor çok fark etmezz...hastane 5750 ilaçlar 1000-2000 arası değişiyor kalma için öğretmenevi faln en uygunu sanırımMenekse saol canim.peki doktorun kimdi tavsiye edermisin?bide bende denizlideyim.hastane ilaclar falan kac tl ye mâl oldu?
Bende sabah opudagim cnm ama tum gun izin aldim biraz narkozun verdigi rahatlikla uyuyayim diyeMerhaba cnm cok sevindim dollenen yumurtalarina benim de yumurtam cok AMA olgun plan 3-4 tane yarin sabah toplanacak yumurtalarim insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz toplama gunu nasil gecti cok agrin oldumu Ben use gidicem ogleden sonra sabah erken yapilacak dinlenince iyi olunca gecerim ise diye dusunuyorum
Anlamiorim ki bu isler oyle.kolay degil ve bizler cook zor bu surecten gecioruuzz beklemek mi zor Allah icin bebegim olcaksa saatlerce beklerimm tek zoru bu olsun ,bence doktorlara laf etmekle cok ayip ediorsunuuzz memnun kalmadiysan nedenn 2. Defa gittin hyr bidaha olsa yine gidecem diorsun bence yaptiginiz cok yanlis olmus ... anliorum cok uzgunsunuz amaa bazi seyler nasip kismettir biz herseyi onlardan beklioruz bazi olumsuzluklari gorduyseniz hemsirelerde felan hastanedeyken iletseydiniz birilerinee , Rabbim en kisa zmaanda nasip etsin sana cnmm mutlu olnan dilegiyle en kisa zmandaaa .merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ancak üye olup yazabilcek dertlerinize sevivnçlerinze ortak olabilecek cesarette bulunadım bugün artık son okuduklarımdan sonra yazmalıyım diye düşündüm ençokta eşim destekledi beni ...
memorial a toplam 2 denemem old ve 2 side maalesef olumsuz sonuçlandı ...
hastaneyle ilgili bir çok şey yazılmış ve gitmeden önce bilgi almk iteyen arkadaşlar için yazıyorum .
tüp bebek merkezi tam bir kaos merkezi.. randevuya saatinde alınmamak , alındığın da çıplak bir şekilde 2 saat bekletilmek daha da bir sürü şey ..iyi olan şeyleri var tabii yok değil .. ama hastane olarak tek ricam zaten biliyorum ki burayı okuyorlar orada ki aş hemşire vardı sanırım yasemini adı onun masasında boy boy yorumları okurken gördüm kendisini sağolsun burada herkesi ifşa etmeyle uğraşıyor görevi o sanırım orda ki . tek önerim şu doktorlarnıza insan olmayı empati kurmayı öğretin başkada yorumum yok beni bulabilmekle uğraşmayın en son tedaviden vazgeçen hastanız benim ama sebebi siz değilsiniz yine olsa maaleef yine oraya gelirdim .. tedaviden artık ümidimi kestiğim için vazgeçiyorum .
orada ki anketede yazdım bunları buraya da yazıyorum. okuyun da bilin !!!!
selam, yarin islerim tam gun izin almadim transferde alirim artik. Esofman goturmek gerekir mi acaba? Benim islem senden once sanirim ayki doktorda 8:15 de orda olucamBende sabah opudagim cnm ama tum gun izin aldim biraz narkozun verdigi rahatlikla uyuyayim diye
Rht giyinebilcegin.kiyafetler.giy cnm Allah yardimcin olsun hayirlisi.olsun hkiinda bol.bol yumurtalar olsun en kalitesindeenselam, yarin islerim tam gun izin almadim transferde alirim artik. Esofman goturmek gerekir mi acaba? Benim islem senden once sanirim ayki doktorda 8:15 de orda olucam
Alah yardimcimiz olsun insallah
Merhaba cnm cok sevindim dollenen yumurtalarina benim de yumurtam cok AMA olgun plan 3-4 tane yarin sabah toplanacak yumurtalarim insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz toplama gunu nasil gecti cok agrin oldumu Ben use gidicem ogleden sonra sabah erken yapilacak dinlenince iyi olunca gecerim ise diye dusunuyorum
Bende sabah opudagim cnm ama tum gun izin aldim biraz narkozun verdigi rahatlikla uyuyayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?