Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba geçen ocak ayında bende sizler gibi tedavideydim tek yumurta 2. sınıf embiryo enjekte edildi velhasıl şu an oğlum 4. ayını bitirdi. Çok umutsuzdum ama Rabbim ol deyince oldu, moralinizi yüksek tutun inşallah olumlu sonuçlar alırsınız dualarım sizlerle...

İnşallah canım herşey yolunda gider transferinde çok güzel geçer ve Allah hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah

Tabi canım çok önemli, yani ben hala kızgınım memorial'e ama ona rağmen kimseye gitme diyemem özellikle benim sorumun gibi bir sorunu olanın mutlaka denemesi gereken bir hastane, bizde embriyolar bozuluyordu döllenmeden sonra ama burada bozulmadı uzun süre dayandı hatta 3 tane dondurduk bizim için mucize gibi bişeydi.

Canım sen bakma yazılanlara hiç bir şey hissetmemen gerekiyor zaten :)) biz çok dinliyoruz kendimizi o nedenle çoğu kafamızda çoğu aldığımız ilaçların etkisi ile hep bişeyler hissederiz yok bulantı, yok kasıkta kramp, yok o yok bu :)) 3 tüp bebek denedim sonuncu pozitifti ve diğerleriden hiçbir farkı yoktu hatta tutmadı bu da bile dedim ben :)) Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Canim madem sehir disindan geliyosun ilk gorusme icin semra hanimi iste...cok gece tarih veriyoruz falan derler ben illa semra hanimi istiyorum de...diren...sonra ayse hanim iyi aylin hanimda bilgili ama cok soguk diolar..hande hanim benim dr..iyi bi dr cok guleryuzlu..secim senin..ama semra hanimi ne kadar cok gorursen o kadar kardasin

:) canım başka arkadaşa yazacaktın sanırım olsun mesaj yerine ulaşmıştır:)

olsun canım sorun değil:))
Yarin benimde opum var doktorum aylin hanim ilk kahraman bey ve semra hanim la gorustuk dun son aylin hanim yoktu bi erkekti dojtir o bakti ama aylin hanin daha iyi gibime geldi diger dunku dok ve kahraman beye oranla bilmem sadece yumurta cokmus dondurulacak bunun icinde ucret almalari tuhaf geldi duger merkezler transfer yapilmadan dondurulursa dondurma ucreti almiyo yalnismi bikiyorum cvp verirseniz sevinirim

hadi gözün aydın canım.inşallah kaliteli embriyolar olurlar.ve o embriyolarda göbüşüne konup sana melek olurlar...dualarım seninle canım...

Ya nezaman haber veriyolar.transfer gununu.."bi saat sonra gel transfermi etcez diolar"..yarin mi gel diolar..ne kadar once haberimiz oluyo..

canım benim o zaman hazırlık yapman için bir fırsat olmuş senin için...demek ki böylesi hayırlıymış...ben de iyiyim inşallah.yani yavaş yavaş normal hayata dönüyorum.kendi kendime aşamayacağımı düşünüyordum ama bu hafta daha iyiyim çok şükür.bende bu ay izin verdim kendime inşallah önümüzdeki ay hem takviyelere balayacağım hem de burada bir kadın doğum uzmanına gidip fsh falan kontrol ettieceğim.yaza kadar hiç kontrol olmadan zaman kaybetmek istemiyorum.baktım durum kötüye gidiyor yazı beklemeden burada bir tedavi deneyebilirim...hepimiz için hayırlısını versin rabbim...

cnm yumurta dondurulmasımı yoksa embriyo dondurulmasımı demek istedin tam anlamadım.
artık birçok iyi hastane embriyoların dondurulması için ücret alıyor.
bahçeci fulya senelik 1300 tl ücret alıyor.. memorialda ona yakın birşeydi sanırım onu tam bilmiyorum..
fazla olduğu için transferden sonra artan embriyoların dondurulmasında ne yazıkkii artık çoğu hastene ücret alıyor..

Ya nezaman haber veriyolar.transfer gununu.."bi saat sonra gel transfermi etcez diolar"..yarin mi gel diolar..ne kadar once haberimiz oluyo..

genelde bir gün önceden haber veriliyor memorialda..
her hastanede farklı bazısıda 1 saat önceden haber veriyor:))

aktardan tonla şey aldım, evdede var, akşama arı sütüde bitmişti oda gelecek eğri çayırdan..
uff hepsinden fenalık geldi fazlasıyla.. ottan çöpten bir şey olmuyor ama hiçbirşey yapmayıncada daha kötü oluyor rezervi az olanlar için:))
cnm senin rapor hakkın yokmu araya bi raporlu tedavi sıkıştırabilirsin aslında.

Cnm embriyo dondurulacak ohss riski var o yuzden evet normal da transferden sonra dondurulsa ucret hakta bence bilemiyorum tabiki

Cnm embriyo dondurulacak ohss riski var o yuzden evet normal da transferden sonra dondurulsa ucret hakta bence bilemiyorum tabiki

hımm anladım canımm aslında haklısın ohhss riskinde bir sonraki ay transfer yapılacaksa alınmasa daha iyi olur ama acaba gelecek ayda artacaklar içinmi alınıyor. onu tekrar menekşe hanıma konuş istersen..
herşey ayrı para ne yazıkki. her an bir sürpriz çıkıyor karşımıza

Bende arı sütü sipariş vereceğim inşallah.ampül şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum.sen ne dersin???
Rapor hakkım var.herhalde uğraşsak alırız .ama benim ankarada gitmeyi düşündüğüm merkezde de rapor geçmiyor.rapor geçen yerler hakkında da pek iyi yorumlar duymadım.o yüzden hiç düşünmedim raporu.en son çare olarak bekliyor rapor hakkım şimdilik.
Bende aslında hiç direyetli degilimdir bu otlar çöpler konusunda.ama mecburum tekrar olumsuz sonuç almamak için birşeyler yapmak lazım.en azından ben elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum. Aktardan neler aldın.ben korkuyorum da bir tarafı yaparken başka tarafı bozmaktan. O yüzden cesaret edemiyorum aktarma gitmeye...

Hakkında hayirlisi canım.ggeç olsun güç olmasın önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…