hayırlısı olsun canım. bu kadar uğraşıyoruz inşallah sonu güzel olur da bu üzüntülerimizi streslerimizi unuturuzbenim tedavim gelecek aya kaldi kizlar..
yumurta durumum bu ay baslamaya uygun degildi, muayenede ayse hn sagolsun cok cok ilgilendi ama onumuzde ay baslamayi uygun gorduler bakalim tabi ins ozamanda yumoslarda hersey yolunda ilerlerse..
bende ozamana kadar sizin guzel haberlerinizle sevinirim..:))
olsun canım 1 ay nedir ki zaman gelip geçiyorrr inşallah herşey güzel olacakkbenim tedavim gelecek aya kaldi kizlar..
yumurta durumum bu ay baslamaya uygun degildi, muayenede ayse hn sagolsun cok cok ilgilendi ama onumuzde ay baslamayi uygun gorduler bakalim tabi ins ozamanda yumoslarda hersey yolunda ilerlerse..
evet cnm insallahhh cok sagoll, zaten ben bu tedavide hic on hazirlik yapmadim o yuzden sonucun boyle olacagini az cok biliyordum..hayırlısı olsun canım. bu kadar uğraşıyoruz inşallah sonu güzel olur da bu üzüntülerimizi streslerimizi unuturuz
aynen oyle cnm.. :)) iki gunu gitti bileeolsun canım 1 ay nedir ki zaman gelip geçiyorrr inşallah herşey güzel olacakk
hımmmm inşallah hep bereaber duyarız canımmmm çok yakın olacaklar inşallah...benim ilk 259 ikincisi 480 biraz düşük gibi çarşamba tekrarlıycammm
yok hayır iyi ama için rahat etmediyse tekrarla dediBiz de çarşamba tekrarlayacağız canım bakalım. Dr ne dedi peki düşük ddeğer mi dedi
benim tedavim gelecek aya kaldi kizlar..
degerin harikaa gonlunu ferah tut cnm.. bosuna tedirgin olma..yok hayır iyi ama için rahat etmediyse tekrarla dedi
evet cnm tedavi konusunda buraya guveniyorum zaten testlerde gosteriyor herseyi:))sendee ihmall etme basla cnm tez zamanda..Bence en iyisini yapmislar..Çünkü kotu durumda baslayinca yumurta da cikmiyor.basima geldi biliyorsun . Semra hanim bana gecen ay yumurta durumun iyi hemen baslayabiliriz demisti. Demekki iyi karar veriyorlar.hakkinda hayirlisi olsun cnm
Embriyo gelişimini izledikleri bir çeşit izleme sistemi ebriyolar havayla daha az teması sağlandığından daha iyi.ekstradan 100 lira fark oduyorsun 4 yumurta toplandı yarin benim için çok önemli döllenme olup olmadığını ve gelişimlerini öğreneceğiz ben daha önce transfer iptali yaşadığım icin endiseliyim acaba yine yarim kalır mi basamakları ilerlemekbenımde dun opum oldu cnmmm :) hadı hayırlısı ıle atlat bakalımm gecmış olsun sımdıdeen embrıyokop ne cnmm ?
Bekledigimiz güzel haberleri alırız inşallah benden 4 yumi toplandı ya sizden ?embriyoskop embriyo gelişimlerini izledikleri kamera sistemi daha sağlıklı olduğu söyleniyor çünkü hava ile temas azalıyor sadece 100 lira fark ödeyerek yapılabiliyor daha önce dosyama not dusuldu.yarin arayıp yumislerin kalitesi ve kaçınin dollendigini öğreneceğiz vallaha elimiz yüreğimizde korkuyorum öncesinde başka bir merkezde kotu bir tecrübe yaşadık döllenme hic olmamistibenımde dun opum oldu cnmmm :) hadı hayırlısı ıle atlat bakalımm gecmış olsun sımdıdeen embrıyokop ne cnmm ?
canımm iyi olacak inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..habersiz bırakmaaEmbriyo gelişimini izledikleri bir çeşit izleme sistemi ebriyolar havayla daha az teması sağlandığından daha iyi.ekstradan 100 lira fark oduyorsun 4 yumurta toplandı yarin benim için çok önemli döllenme olup olmadığını ve gelişimlerini öğreneceğiz ben daha önce transfer iptali yaşadığım icin endiseliyim acaba yine yarim kalır mi basamakları ilerlemek
Bekledigimiz güzel haberleri alırız inşallah benden 4 yumi toplandı ya sizden ?embriyoskop embriyo gelişimlerini izledikleri kamera sistemi daha sağlıklı olduğu söyleniyor çünkü hava ile temas azalıyor sadece 100 lira fark ödeyerek yapılabiliyor daha önce dosyama not dusuldu.yarin arayıp yumislerin kalitesi ve kaçınin dollendigini öğreneceğiz vallaha elimiz yüreğimizde korkuyorum öncesinde başka bir merkezde kotu bir tecrübe yaşadık döllenme hic olmamisti
Hayırlı olsun tedavin.bu kez güzel haberler alacağız inssllshGünaydın :)))))))
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
4 tane toplandı yarin arayıp bilgi alacagizCanım opun hayırlı olsun..kaç yumurtan toplandı merak ettim az diye üzülüyordun
Son durum bilgisini yarin alacağızSon durum nedir ben de merak ettim kac tane toplandi
Bir ay sonra olsun ama sonu güzel olsun iyi haberler alırız hayirlisiyla beni takip eden doktor da ayşe hanimdi çok candan ve samimi işinde de çok titiz hepsi iyidir mutlaka ama ben de ayşe hanımdan Semra hanımdan ve hemsirelerden çok memnun kaldım gerçekten ilgi çok güzel hatta en son Semra hanim ben söylemeden denk gelirse transferine gireceğini söyledi ki inşallah denk gelir bugün sıfırınci gün sence 4. Gün ola ilir mi beni 5. Güne bekletmezler değil mi çünkü 4 yumis var büyük ihtimal 2 si olgunbenim tedavim gelecek aya kaldi kizlar..
Hemşerim inşallah hepsi çok sağlıklı bi şekilde gelişir ve sana sımsıkı tutunurlar...Son durum bilgisini yarin alacağız
Beninde ilk denememde döllenme olmamıştı ama sonrakilerde oldu inşallah böyle bir sorunla tekrar karşılasmazsınız sizinde güzel haberlerinizi burda okumak nasip olurEmbriyo gelişimini izledikleri bir çeşit izleme sistemi ebriyolar havayla daha az teması sağlandığından daha iyi.ekstradan 100 lira fark oduyorsun 4 yumurta toplandı yarin benim için çok önemli döllenme olup olmadığını ve gelişimlerini öğreneceğiz ben daha önce transfer iptali yaşadığım icin endiseliyim acaba yine yarim kalır mi basamakları ilerlemek
Bekledigimiz güzel haberleri alırız inşallah benden 4 yumi toplandı ya sizden ?embriyoskop embriyo gelişimlerini izledikleri kamera sistemi daha sağlıklı olduğu söyleniyor çünkü hava ile temas azalıyor sadece 100 lira fark ödeyerek yapılabiliyor daha önce dosyama not dusuldu.yarin arayıp yumislerin kalitesi ve kaçınin dollendigini öğreneceğiz vallaha elimiz yüreğimizde korkuyorum öncesinde başka bir merkezde kotu bir tecrübe yaşadık döllenme hic olmamisti
Teşekkür ederim pozitiflere bol bol duymayi temenni ediyorum ki bebek özlemi duyanlar doğru adresi vakit kaybetmeden bulsun ve rotayı sisli memorial tüp bebeğe cevirsinlerHemşerim inşallah hepsi çok sağlıklı bi şekilde gelişir ve sana sımsıkı tutunurlar...
Benimde önceki tedaviler hep iptal oldu bakalım bizde martta orada olacağız gönlünü ferah tut.Allah Kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?