- 30 Aralık 2014
- 59
- 39
- 18
- 36
Ben bi kisiyi gordum beraber gittik toplama odasina..8 tane yumurtasi toplancak hasta vardi..ben2. Dim..ayse hanim topladi..senin drn hande hanimmiydi..hihiii hadı yaaa :)) acep sen kımsın :) hersey cok ıyıydııı hemsıreler felaan 3 saat orda kaldık zaten cıktıgımızda saat 4 tü ilk defa bu kadar cok bekledım ( ne olur ne olmaz agrı felan olur dıye kalmamız gerektıgını soyledıler )eşimin yanımda olmasıda ayrı bı guzel yanıydı hastanenın :) merakla beklıoruz sonucları bakalımm
Benide aramamislardi ben normal gunlerde attigi msjdaki nolardan birine msj attim..30 saniye sonra aradilar..sende ole yap canimm mesayi bitmedenKizlar bende bugun catlatma ignesini olcam hastaneden haber bekliyorum hala haber vermediler normalmi sizi kacta arayip saat vermislerdi acaba
Cnm aradim ama sizi arayacaklar dedilerBenide aramamislardi ben normal gunlerde attigi msjdaki nolardan birine msj attim..30 saniye sonra aradilar..sende ole yap canimm mesayi bitmeden
Simdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi
Simdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi
Merhaba aradilar mi seni beni de mesaj saatinden gec Te olsa aradilar bende Bu aksam yapicam ignemi carsamba gunu gidicem yarin toplama saatini sorucam birde melih bey yapicakmis benim islemi hic duymamistim melih beyi bileniniz var mi ?Cnm aradim ama sizi arayacaklar dediler
Iyi dusun canim tutunmustur insallah moralini yuksek tut Sana yakismaz gercekten uzulmek bize yasak:))))ayy insallah Mutlu haber vermek nasip olur ama bugün dune gore daha karamsarim..tutmadi mi acep
Nasil gecti canim iyi misin anlatsana AZ musait olunca habersiz birakmaSimdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi
evet canım hafta içi opuyu genelde o yapıyor dışarıdan gelen bi doktor...eli iyi ilkinde o yapmıştı hiç anlamamıştımmm bu sefer ayşe hanım yaptııı belkiii alakası yok ama kaç günnn ağrı çektimmmMerhaba aradilar mi seni beni de mesaj saatinden gec Te olsa aradilar bende Bu aksam yapicam ignemi carsamba gunu gidicem yarin toplama saatini sorucam birde melih bey yapicakmis benim islemi hic duymamistim melih beyi bileniniz var mi ?
aradılar mı canımCnm aradim ama sizi arayacaklar dediler
evet canım hafta içi opuyu genelde o yapıyor dışarıdan gelen bi doktor...eli iyi ilkinde o yapmıştı hiç anlamamıştımmm bu sefer ayşe hanım yaptııı belkiii alakası yok ama kaç günnn ağrı çektimmm
hımmmm inşallah hep bereaber duyarız canımmmm çok yakın olacaklar inşallah...benim ilk 259 ikincisi 480 biraz düşük gibi çarşamba tekrarlıycammmCanım hayırlı olsun bebeğin inşallah sırada kese ve kalp atiminda inşallah.
sonrada kucağına alırsın inşallah.
E o zaman bir hayırlı haber de ben vereyim
ilk sonuç 122
bugün yani 2 gün sonraki sonuç 243
Bende arastirdim iyi bir doktormus:)) hayirlisi artik agrilari cekicez AMA yeterki icimiz acimasin sonu iyi olur insallahevet canım hafta içi opuyu genelde o yapıyor dışarıdan gelen bi doktor...eli iyi ilkinde o yapmıştı hiç anlamamıştımmm bu sefer ayşe hanım yaptııı belkiii alakası yok ama kaç günnn ağrı çektimmm
Ben aradim tekrar evet melih bey yapcakmis opuyu 10,30 catlatma ignesini olcam carsamba olur yarin tekrar arayip opu saatini bildircez dedilerMerhaba aradilar mi seni beni de mesaj saatinden gec Te olsa aradilar bende Bu aksam yapicam ignemi carsamba gunu gidicem yarin toplama saatini sorucam birde melih bey yapicakmis benim islemi hic duymamistim melih beyi bileniniz var mi ?
opu saaatin 10.30 olur canım daaa 12 den sonra bişi yeme fln diee ararlarrrrBen aradim tekrar evet melih bey yapcakmis opuyu 10,30 catlatma ignesini olcam carsamba olur yarin tekrar arayip opu saatini bildircez dediler
Bakalim hakkimizda hayirlisi zatsn dondurulacak buyuk bir ihtimalopu saaatin 10.30 olur canım daaa 12 den sonra bişi yeme fln diee ararlarrrr
neden kiiiBakalim hakkimizda hayirlisi zatsn dondurulacak buyuk bir ihtimal
Ohss riski varmis yumurt a fazla biraz oyle dediler ama transfer yapilmayinca da dondurma ucreti aliniyo bunu anlamadimneden kiii
hımmm olsun canımm en uygun zamanda gelsinler kiii daha güzel olsunOhss riski varmis yumurt a fazla biraz oyle dediler ama transfer yapilmayinca da dondurma ucreti aliniyo bunu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?