Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Iyilesmene cok sevindim benim de gecen cok sisti karnim rahatsizlandim cok korktum bir sorun mu var diye gecti Allah tan

Yas,37 kaliteli 2 embriyom olursa ki olabilir 2 embriyo transferi olacak kızlar lütfen dua edin bende sizler için dua edeceğim 4444 kez okuyacagim duanın bitmesine 4 gün kaldı bu kendimi daha da iyi hissetmemi sagliyor
Tabi dua ederiz stres yapmamaya calis olucak ins.

yok canım asla olmaz bende mucize.. tek bir tane sorun yok en az on maddelik ve hepside kendi başına dibe vurmuş sorunlar listesine sahibim:))
yinede sağol hayatım inşallah o mucizeyi sizlerde görürüm.

Valla benim de kendimden umudum yok :)

Super cnm inşaallah ikizdir :)))
bilmem kiii olabilir belkiii:)canım ik tüp bebeğe yönelmemizin sebebi sperm azlığı idi..geçen hazıranda ilk memorialle başladım amh 2-85 olmasına rağmem yumurtalarım küçük kalıo büyümüyor o yüzden 1 embriyom vardı 4.gün transfer edilmişti olumlu sonuç aldık fakat gelişemedi kalbi durdu...sonra genetik tramboli falan istendi ve ciddi kan pıhtılaşması varmış muhtemelen sebep denildi ve ocakta memorialde 2.denemeye başladıkkk 12 yumurta toplandı 4 ü olgun 3ü döllendi ve 2 si ıyı devam etti 5. gün 2si de transfer edildi ve o sonuçtaaa eşimin değerleriii normalin üstündeydiii...bugün de bu sonucu aldık allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…