inşallah canımm bakalım yarın nasıl olacak değerlerim...güzel haberlerin gelecek canım bizde sevineceğiz..
Tabi dua ederiz stres yapmamaya calis olucak ins.Yas,37 kaliteli 2 embriyom olursa ki olabilir 2 embriyo transferi olacak kızlar lütfen dua edin bende sizler için dua edeceğim 4444 kez okuyacagim duanın bitmesine 4 gün kaldı bu kendimi daha da iyi hissetmemi sagliyor
güzel haberlerin gelecek canım bizde sevineceğiz..
Ensu canım sen ne zaman başlıyorsun tedaviye..ocağın sonuna doğru diyordun
canım merhaba, regly olmayı bekliyorum henüz başlamadım her an başlayabilirim..
sen nasılsınsın..
canım merhaba, regly olmayı bekliyorum henüz başlamadım her an başlayabilirim..
sen nasılsınsın..
keşke hiç regly olmasan da bir mucize olsa :) :) :)
Superrrrrr gozun aydin canım. Tekrar kontrol ne zman.cok sevindimkızlarrrrr beta değerimmmm 259
hastaneden daha dönmediler şehir dışındayımmm......muhtemelen pazartesi tekrarlanırrSuperrrrrr gozun aydin canım. Tekrar kontrol ne zman.cok sevindim
umarımmm devamı da iyi gelirrrrrrrmlk10 hamile kutlayalimmmmmm
umarımmm devamı da iyi gelirrrrrrr
işteeee biz bi rahatlayamıyoruz yaaaaa hep bi şüphe korku maalesefNe bu karamsarlık aaaaa
Hayır ya bu kez yürekten inanmalisin.dua ile sevgi ile. Bence tadını çıkarişteeee biz bi rahatlayamıyoruz yaaaaa hep bi şüphe korku maalesef
yok canım asla olmaz bende mucize.. tek bir tane sorun yok en az on maddelik ve hepside kendi başına dibe vurmuş sorunlar listesine sahibim:))
yinede sağol hayatım inşallah o mucizeyi sizlerde görürüm.
kızlarrrrr beta değerimmmm 259
işteeee biz bi rahatlayamıyoruz yaaaaa hep bi şüphe korku maalesef
bilmem kiii olabilir belkiii:)canım ik tüp bebeğe yönelmemizin sebebi sperm azlığı idi..geçen hazıranda ilk memorialle başladım amh 2-85 olmasına rağmem yumurtalarım küçük kalıo büyümüyor o yüzden 1 embriyom vardı 4.gün transfer edilmişti olumlu sonuç aldık fakat gelişemedi kalbi durdu...sonra genetik tramboli falan istendi ve ciddi kan pıhtılaşması varmış muhtemelen sebep denildi ve ocakta memorialde 2.denemeye başladıkkk 12 yumurta toplandı 4 ü olgun 3ü döllendi ve 2 si ıyı devam etti 5. gün 2si de transfer edildi ve o sonuçtaaa eşimin değerleriii normalin üstündeydiii...bugün de bu sonucu aldık allahın izniyleSuper cnm inşaallah ikizdir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?