Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu tedavi süreci insanı gerçekten çok geriyo her türlü ihtimali düşünüyoruz herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz daha önceki olumsuz denemeler ve bunun tekrar olma ihtimali insanın tamamen psikolojisini bozuyo.Ne kadar stresten uzak durmaya çalışsak da uzak durulmuyo.Ama yapacak bişey yok bizler elimizden geleni yapıyoruz.Sonuçta Allah istediği takdirde olmıycak bişey yok Allah isteyen herkeze çocuğunun olmasını nasip etsin. Moralimizi yüksek tutmaya çalışmalıyız aksi takdirde biz zarar görürüz

Bizlerin ince eleyip sık dokumaya hakkı yok demekki burada birbirimize ne oldu nasıl oldu hangi ilacı kullandın gibisinden sormamız hata bunu anladım! Neyse memorial çok iyi bir merkez biz kimiz ki sorgulayalım...

Bizlerin ince eleyip sık dokumaya hakkı yok demekki burada birbirimize ne oldu nasıl oldu hangi ilacı kullandın gibisinden sormamız hata bunu anladım! Neyse memorial çok iyi bir merkez biz kimiz ki sorgulayalım...
Birbirimize tabiki sorucaz ne aşamalardan geçtiniz diye yeri geldiğin de doktorlarıda uyarıcaz bazen bazı şeyler dr lerin dikkatinden kaçıyo yeri gelicek uyarıcaz da sonuçta bu memorial olsada değişmez hasta olan biziz

İlk şoku atlattım ve sadece şunu ekliyorum,susuyorum: memorial daki sekreter hanımlar burada yazılan olumsuz mesajları takip edip rapor etmek yerine lütfen ilk önce telefonları cevaplasınlar! Acil bir durum olduğunda doktorlara ulaşılması güç oluyor burda bin kişi de yazdı bunu!

Aktif kanamayi sordylar bana da Bu ay benim direkt aktif oldu zaten

B Bize de zeynep kamilde tanimsiz teshisi koydular NE genetige NE kan pihtilasmasina NE amha bakiyorlar

Demek takip ediliyoruz ilginc

iyiyide kotuyude paylasiyoruz.. herkez yasadigini yaziyor kime neki bundan..
tedirgin oldugumuz noktalari, kafamiza takilan seyleri, ayni surecteki arkadaslarin yasadiklarini paylasiyoruz... her doktorun dedigi herzaman dogru olsaydi yillarca hatali protokollarin husranlarini yasamazdik.. sorgulamak arastirmak tabiki hakkimiz canlar.. kimsenin sahsiyetini zedeleyici seyler yazmadigimiz surece.. bosverin ben hicc umursamammm boylee seylerii.. yolaa devamm..

Bize proxseed plus evicap ve coenz qh ı daha önce tedavi gördüğüm merkez verdi. Memorialdakiler bunları bırakın (proxseed hariç) dedi. İyiki de bırakmamışız

ben birinci tedavi sonrası biosteron ve coenzm q10 kulandım ve biosteronu fazla geçmeden bıraktım.coenzm i de bıraktım.o ilaçlardan sonra dengem bozuldu.kalp çarpıntım ve nefes darlığı yaşıyorum. bu sebepten doktora bile gitmeyi düşünüyorum... bilmiyorum bana mı etkisi olsu yoksa herkese mi oluyor anlayamadım

Yani ne diyebilirim ki haklısından başka..
yani bilemiyorum ama Semra hanım bana biosteron ve diğer vitaminleri folbiol hariç bırakmamı söylemişti. Öncesinde bir 9-10 ay kadar kullandım aynen çarpıntım oldu ama demir eksiklği çıktı onun ilacını kullanınca azaldı. Sadece ara ara çarpıntım oluyor ama ben stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum..bence bir kardiyolog yada dahiliyeye gidin ne olur ne olmaz allah korusun

Kızlar bu ne ya imsi yapıyoruz diye icsi yapılırmı?! Keşke hastane yönetimine şikayette bulundaydınız hiç olmazsa para iadesi falan yapılırdı. Bu resmen kandırmak

aslında hakkımı arayacağım çok şey gördüm bugün.Semra hanım ile görüşünce. bir kere bana empriyo resmini görünce dediği tek şey vardı bu empriyo kalitesi bozuk. ama bana önceki hastanede kaliteli dediler tutma ihtimali yüksek dediler. aah keşke ilk tedavide de acele etmeyip iyice araştırsaymışım.ilk görüştüğüm yere gittim yaptırdım.

kızlar neyse şimdi sizlerden yorum bekliyorum. Açıkçası daha tam karar vermiş değilim. ve acele de etmeyeceğim. İlk tüp bebek denemesi sonrası medipol de mustafa acet e gittim.Dialog ve açıklama tabiki medicana dan daha iyiydi.Ama bana ultrasonda bakıp rahimde şekil sorunu var histeroskopi ameliyat yapmadan tüp bebeğe başlamam dedi.Sonra memorial a da gitmeye karar verdim. Ve burada 1 saatten fazla görüşme muayene yapıldı. Semra hanımın dediği rahimde şekil sorunu yok için rahat olsun.Sadece film de sol tüpte su tolanması gibi hafif bişey görünüyr onunda üzerinde durulacak durum değil.Ancak tedaviden negatif sonuç alırsan üzerinde dururuz dedi. ilaçları çok doz vermişler menopozmusun sanki dedi. ilaç dozu dolayısıyla empriyo kalitesi bozuk görünüyor dedi. inanın hangisi doğru söylüyor bilemedim.ama anladığım kadarıyla bu konuda semra hanım kendine ve ekibine çok güveniyor..

olumsuz olan şeyleri de yazmak lazım... doğru olan budur. çünkü tedaviye başlamadan insan o merkezi anlayamıyor.tüm merkezler ilk gittiğin gün süper ilgi alaka, tedavi sürecinde ilgi alaka azalıyor tedavi bitince de umurlarında bile olmuyorsun.sonuçta paranın tamamı alınınca iş bitiyor :)

Kızlar bu ne ya imsi yapıyoruz diye icsi yapılırmı?! Keşke hastane yönetimine şikayette bulundaydınız hiç olmazsa para iadesi falan yapılırdı. Bu resmen kandırmak

hicbiriyle basa cikilmaz canim.. sitemini bildirip en fazla bir kez daha sans vermek en iyisi baktin yine aynilar mecburen uzulup birakiyorsun..
her doktorun her konuya her siteme verecek bi cevabi hemen oluyor..

Yeter ama artık cidden canımı sıkmaya başladınız sevgili hastane yönetimi, bakınız ben pozitif haber uğruna sustum, yoksa uğraşmaya başladığım bir kurumun peşini 2 seneden önce bıraktığım görülmüş şey değildir. Güzel yazarım bunuda anlamışsınızdır herhalde. Pozitif haberi aldığım gün 3 saat ağlattınız beni ha ağlamam normalde ama öyle bir hassas zamanda yaptınız ki çirkinliğinizi sinirlerim laçka oldu sonunda

Burada insanlar bir mücadele veriyorlar evlat sahibi olmak uğruna ve sizler sevabına yapmıyorsunuz bu tedavileri hizmet alıp ödeme yapıyoruz karşılığında ve o hizmeti adil ve kaliteli sunmak sizlerin görevi!!!

Sizsiniz doktor olan bu kadıncağızların nasıl bir psikolojide olduğunu siz bilmeyeceksiniz de biz mi bileceğiz bu nasıl profesyönellikten uzak bir yaklaşımdır?? Hastaneniz hakkında olumsuz yazılan her yazı sonrası yazıyı yazan kişiyi arayıp uyarıda bulunuyorsunuz öyle mi? Peki memorial ile ilgili olumlu yazılar ne kadar gerçek o halde diye sorarlarsa insana? Ozaman burada yazılanların kaçı gerçek derlerse? verecek cevabınız var mı?

Bu nasıl bir zihniyettir ya siz hangi hakla insanların özgür iradeleri ile yazdıkları yazılara müdahale edersiniz? Hastanenizde tedavi gören hastaları tek tek fişleyip en zor günlerinde birde böyle çirkince uyarıda bulunursunuz?

Bu ne cesarettir yahu, ne cesarettir biliyor musunuz? Evlat sahibi olamayan elinize düşmüş insanların zaaflarından faydalanmaktır, size muhtaç olmalarını kullanmaktır, hastanemiz hakkında olumsuz yazı yazmayın !!! yazık yazık cidden yazık

İnsanlar hastaneniz hakkında nasıl olumlu yazılar yazıyorlarsa olumsuz yazılarda yazacaklar ve bunu olgunlukla karşılayacak, insanların düşüncelerine saygı duyacaksınız hiç kimsenin düşüncelerine yazdıklarına müdahale etme hakkınız yok umarım bunu bir gün anlarsınız!

Kızlar bundan sonra tedavileriniz hakkında sakın bilgi vermeyin yumurta sayısı- döllenme- opu vs hiçbirini yazmayın kimliğinizi tespit edemesinler, olumsuz olarak gördüğünüz herşeyi özgürce yazın

Site yönetimi lütfen sizde gereğini yapın artık rica ediyoruz.

canim benimm en guzeli icine neresi sinerse oraya karar vermen.. bunu en cok sen hissedebilirsin.. biz ne yazsakta bos..
cunku biliyorsun hepimizin her hastane konusunda dusuncesi farkli ve alinan sonuclarda farkli olabiliyor..
laparaskopiye oncelikli olarak karar verilmemesine sevindim en azindan onunde engel yok tedaviye baslamak icin..
nereyi secersen gonlunden gecen olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…