Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet cnm ne yazıkki deneye deneye yanıldığımızı anladık..
inşallah burası son hastanemiz olur.

sncn canim cok uzuldum ama insallah iyi olacak.sonraki ay transfer olacaksin de mi. Insallah her sey senin icin cok guzel olur... bakma bizim icin de herhangi bir seyin garantisi yok. her turlu ihtimali dusunmeliyiz. Sabahlarin sahibi Mevlam, bizi hayirlara cikarar insallah ..

Canım peki doktorun kimdi ???haberi var değil mi durumundan ?yani doktor kontrolü altındasın değilmi?tekrar geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.
Var canim haberleri. 44 yumurta topladiktan sonra hepimiz bekledik bi durumu zaten .bi yığın ilaç daha bsslandi işte. Transferi yapıp gebelik olursa hayatı riskin olur dedi Semra Hanım. Zamanla geçecektir dedi ama nasil gececek _:-(

cnm cok gecmix olsun peeki bise sorcam.44yumurtanin hepsi dollendi mi?

Amin canım inşallah. Rabbim herseyin güzelini hayırlisini yaşatsn hepimize. Vardır bundada hayr.en erken nisan adetinde olur dedi doktor

Memorial bana cok umut veriyor ozelliklle Semra Hn. Iyi tespitler yapiyor zaman kaybettirmiyor gereken testleri bastan yapiyor Olumlu sonuclar alirsin insallah bende adet olunca baslicam

Amin canım inşallah. Rabbim herseyin güzelini hayırlisini yaşatsn hepimize. Vardır bundada hayr.en erken nisan adetinde olur dedi doktor
Çok gecmis olsun tabiki çok uzulur insan inşallah cabuk atlatirsin 3 ay sonra beklemek te zor tabi ama herşeyin hayırlısı kaç sağlıklı embriyon var inşallah çektikleri ne deger

Ohss olmak nedir çok duydum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum
Genelde pcos hastası olan kişilerde kullanılan ilaclardan dolayı yumurtalıkların aşırı uyarılması ve vücutta sıvı birikmesi durumu olarak biliyorum.çok detayını bilemiyorum ama zor bir durum.genelde de transfer erteleniyor bu durumda.

Erkek infertilitesinde ımsı yöntemiyle hamile kalanlar var mı aranızda... Bizede bu yöntem uygulanacak morfolojiden dolayı üç aylık tedavi başlandı eşime bittiği gibi tedavimize başlıycaz nasipse

Tesekkur ederim canım . bugün ayşe hanim dondu zatirex genelde öyle yapar dedi korkulacak bir şey yokmuş aslında kullandığımız iğneler buna sebepmis bir çeşit baskılama imiş adet azalması normal dedi. İçim rahatlatti izin gunu olduğu halde herkesin mesajına donup cevap veriyor çok tatli bir batan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…