Benim FSH 10 kusur çıktı amh bir ay önce 0.54 tedavinin ilk ignesini yaptim aslında FSH bir ay önce 13.60 di doğrusu şaşırdım gayet güzel çıktı him bu arada 37 yasindayim.
Ben de yine memorialdan geldim idrar yollarim kötü semra hanim da bakti ilaç yazdı yarin transfer yapilacak çok da ağri çekiyorum engel olmaz inşallah ..Bazı kelimeler yanlış olmus telefonumu yeni değiştirdin ondan kaynaklı
L
Canım inşallah diğer embriyolsr sağlıkla gelişir bugün bende hastanedeydim fazla yumurta yok 3 tane saydilar ben 11 - 12 yi hayal erdemiyorum hatta ayşe hanim bayagi temkinli onceligimiz sağlıklı embriyo sonrasinda tranfere uygun embriyo olursa ama tranferden once tanısal laparoskopi yapabiliriz dedi sebep tüplerde sorun var gibi dedi biraz akim karisti ben eşimin spermleri gayet iyiymis icsi aslinda yrterliymis ama ben ilk tefavimde döllenme olmamsini ismi kullanılmamasına bağlandığından sırf psikolojik olarak beni rahatlatacagini söylediğinden imsiyi dosyama not etti ve embriyodkop kullanilmasini tavsiye etti ama ayşe hanımı çok sevdim çok tatlı...[/QUOT
Ben de gitmedim clexan 4 kullaniyorm hematolağa gitmek gerek mi kiKimseye ayrica gitmedim daha bendede pihtilasma var normal verilen sulandiriciyi kullaniyorum suan
Ben de gitmedim clexan 4 kullaniyorm hematolağa gitmek gerek mi ki
Ayy inşallah canım o günleri gösterir allahim..benim homozigot var yani ilerleyen günlerde eve dönünce gideyim en iyisi hematolağa. .senin de allah kucağina almayı nasip etsin canımPihtilasma var mi? Bende heterezigot var, faraxsiparin 0.3 luk kullandim AMA bugun bir turlu bulamadim bu igneyi hicbirsekilde yok doktorda israrla hipor yazdi simdilik onu kullancam. Hemetolaga gitmedim gerek var mi bilmiyorum bende AMA gitmekte fayda olabilir
Coraspirini kestik burnum kanadi birkac kez bide kanama alani oldu fazla kan sulandirici iyi gelmedi bana
Bide Ben bu sulandiricilardan korkuyorum aslinda, ananem gunluk aldigi coraspirin yuzunden kanama gecirip vefat etti mekani cennet olsun sanirim hemetolaga gitmekte fayda var
Sizinde tedavi hayirli olsun sonu bebekli olsun insallah
Benim FSH 10 kusur çıktı amh bir ay önce 0.54 tedavinin ilk ignesini yaptim aslında FSH bir ay önce 13.60 di doğrusu şaşırdım gayet güzel çıktı him bu arada 37 yasindayim.
Ben bugun mucizemin kalp atisini duydum cok sukur, cok duygulandim hala inanamiyorum bambaska bir duyguymus insallah saglikla gelir.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallah.. Testten beri cok strese girdim katlancak mi, kese var mi, dolu mu kalbi atcak mi derken cok sukur bu gune
Tahlil sonucum çıktı tedaviye bugün basladim dodyama imsi onerilir embriyoskop onerilir notu dusuldu.CMT günü ayşe hanima ilaç sonrası ilk kontrolum ilac dozunu dusuk başladım sadece gonal-f225 ekstra başka ilaç yok yani düşük dozla kaliteli yumurta elde etmeye calisacak ilk tedavimde yumurtanın dollenmemesi aslında biraz onlari tedirgin etti ben öyle hissettim ve bunun sebebini labaratuvarda hata yoksa aciklayamadiklarini soyledi ben yinede olumlu düşünmeye calisacagimCanım benim hayırlı olsun inşallah.kan sonucun birazdan çıkar.fsh yüksek değilse tedaviye başlarsın inşallah. Laboratuvar konusunu hiç kafana takma gerçekten çok iyiler.anladığım kadarıyla ımsı kullanılmayacak sadece mikroenjeksiyon kullanılacak değil mi???Canım böyle dediklerine göre sizin sperm değerleriniz gayet iyi çünkü bizim testte imsi önerilir yazıyordu.demekki gerçekten test sonucunuz iyi çıkmış.üzülme boş yere.moralini yüksek tut.bende tedaviye başladığımda hep tedirgindim hem kötü bişey olacak korkusu yaşıyordum ve sonunda da oldu gerçekten.herşeyin güzel olacağını düşün ve ona inan. ..
Ben saat 9.30-1.30 aralığında ordaydim birbirimizi gorduk mu acaba benim yanımda 5 yasında kızım vardi .e mbriyolarin ne durumda bir şey yazmadin ben de çok merak ediyorum inşallah iyidir enfeksiyon için bir çözüm vardır herhaldeBen de yine memorialdan geldim idrar yollarim kötü semra hanim da bakti ilaç yazdı yarin transfer yapilacak çok da ağri çekiyorum engel olmaz inşallah ..
Çok sevindim senin adına inşallah her şey Gönlünüze gore olur12 toplanıyor ama 4 ü kullanilıyor yani fark etmiyor geçen sona 1 tane kaldi bu sefer inşallah 2 veya 3 allahin izniyle
Çok güzel canım.çok sevindim.inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir Rabbim. Imsi ve embriyoskop da kullanılacak olması iyi olmuş.en azından tüm tedbirler alınmış oluyor. Inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlanır tedavin. Dua ediyorum senin için. Bir defa talihsizlik oldu diye hep öyle olacak anlamına gelmiyor.içini ne kadar ferah tutarsan o kadar güzel gider inşallah herşey...güzel haberlerini bekliyorum...Tahlil sonucum çıktı tedaviye bugün basladim dodyama imsi onerilir embriyoskop onerilir notu dusuldu.CMT günü ayşe hanima ilaç sonrası ilk kontrolum ilac dozunu dusuk başladım sadece gonal-f225 ekstra başka ilaç yok yani düşük dozla kaliteli yumurta elde etmeye calisacak ilk tedavimde yumurtanın dollenmemesi aslında biraz onlari tedirgin etti ben öyle hissettim ve bunun sebebini labaratuvarda hata yoksa aciklayamadiklarini soyledi ben yinede olumlu düşünmeye calisacagim
Gözün aydın canım allah tamamina erdirsin artik vanda sikilmayacaksinbin maşallah canim.rabbim kucaginiza almanizi da nasip eder insallah
İnşallah canım ayni duygular da senin için.Çok güzel canım.çok sevindim.inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir Rabbim. Imsi ve embriyoskop da kullanılacak olması iyi olmuş.en azından tüm tedbirler alınmış oluyor. Inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlanır tedavin. Dua ediyorum senin için. Bir defa talihsizlik oldu diye hep öyle olacak anlamına gelmiyor.içini ne kadar ferah tutarsan o kadar güzel gider inşallah herşey...güzel haberlerini bekliyorum...
Gözün aydın canım allah tamamina erdirsin artik vanda sikilmayacaksin
Ben 5tn sonra ordaydim canım. .hap verdi akşam biraz iyiydim ama etkisi geçti herhalde gecenin 4ü ayaktyim ve şuan yiné kötüBen saat 9.30-1.30 aralığında ordaydim birbirimizi gorduk mu acaba benim yanımda 5 yasında kızım vardi .e mbriyolarin ne durumda bir şey yazmadin ben de çok merak ediyorum inşallah iyidir enfeksiyon için bir çözüm vardır herhalde
bin maşallah canim.rabbim kucaginiza almanizi da nasip eder insallah
Insallah canim sagolCnm yillarca bende cok ugrastim inan cok daha ugrasanlarda var bu tedavimden once 3 taze 1 donmus tedavim vardi olmayan cok sukur ilk kez bu mutlulugu yasadim insallah devam eder. Umutsuz olma sakin insallah birgun rabbim yuzunu guldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?