Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim 12

12 toplanıyor ama 4 ü kullanilıyor yani fark etmiyor geçen sona 1 tane kaldi bu sefer inşallah 2 veya 3 allahin izniyle

Ben de gitmedim clexan 4 kullaniyorm hematolağa gitmek gerek mi ki

Pihtilasma var mi? Bende heterezigot var, faraxsiparin 0.3 luk kullandim AMA bugun bir turlu bulamadim bu igneyi hicbirsekilde yok doktorda israrla hipor yazdi simdilik onu kullancam. Hemetolaga gitmedim gerek var mi bilmiyorum bende AMA gitmekte fayda olabilir
Coraspirini kestik burnum kanadi birkac kez bide kanama alani oldu fazla kan sulandirici iyi gelmedi bana
Bide Ben bu sulandiricilardan korkuyorum aslinda, ananem gunluk aldigi coraspirin yuzunden kanama gecirip vefat etti mekani cennet olsun sanirim hemetolaga gitmekte fayda var
Sizinde tedavi hayirli olsun sonu bebekli olsun insallah

Ayy inşallah canım o günleri gösterir allahim..benim homozigot var yani ilerleyen günlerde eve dönünce gideyim en iyisi hematolağa. .senin de allah kucağina almayı nasip etsin canım

bin maşallah canim.rabbim kucaginiza almanizi da nasip eder insallah

Tahlil sonucum çıktı tedaviye bugün basladim dodyama imsi onerilir embriyoskop onerilir notu dusuldu.CMT günü ayşe hanima ilaç sonrası ilk kontrolum ilac dozunu dusuk başladım sadece gonal-f225 ekstra başka ilaç yok yani düşük dozla kaliteli yumurta elde etmeye calisacak ilk tedavimde yumurtanın dollenmemesi aslında biraz onlari tedirgin etti ben öyle hissettim ve bunun sebebini labaratuvarda hata yoksa aciklayamadiklarini soyledi ben yinede olumlu düşünmeye calisacagim

Ben de yine memorialdan geldim idrar yollarim kötü semra hanim da bakti ilaç yazdı yarin transfer yapilacak çok da ağri çekiyorum engel olmaz inşallah ..
Ben saat 9.30-1.30 aralığında ordaydim birbirimizi gorduk mu acaba benim yanımda 5 yasında kızım vardi .e mbriyolarin ne durumda bir şey yazmadin ben de çok merak ediyorum inşallah iyidir enfeksiyon için bir çözüm vardır herhalde

Çok güzel canım.çok sevindim.inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir Rabbim. Imsi ve embriyoskop da kullanılacak olması iyi olmuş.en azından tüm tedbirler alınmış oluyor. Inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlanır tedavin. Dua ediyorum senin için. Bir defa talihsizlik oldu diye hep öyle olacak anlamına gelmiyor.içini ne kadar ferah tutarsan o kadar güzel gider inşallah herşey...güzel haberlerini bekliyorum...

İnşallah canım ayni duygular da senin için.

Ben 5tn sonra ordaydim canım. .hap verdi akşam biraz iyiydim ama etkisi geçti herhalde gecenin 4ü ayaktyim ve şuan yiné kötü

Cnm yillarca bende cok ugrastim inan cok daha ugrasanlarda var bu tedavimden once 3 taze 1 donmus tedavim vardi olmayan cok sukur ilk kez bu mutlulugu yasadim insallah devam eder. Umutsuz olma sakin insallah birgun rabbim yuzunu guldurur
Insallah canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…