- 17 Aralık 2023
- 158
- 40
- 18
- 28
- Konu Sahibi deryadabirdalga
-
Merhaba , çok teşekkür ederim. Ücretsiz bir ön görüşme randevusu verdiler o zaman ücret konuşulacakmış. Ve randevuya daha 15 gün var malesefÖncelikle hayırlı uğurlu olsun tüp bebek başlangıcı tedaviniz, Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah, burada 5 kere yazmışsınız kimse cevap vermemiş, şişli memorialı arasanız 5 dk fiyat öğrenirsiniz
Muhasebeden sıkı indirim isteyin görüşmenizde yapıyorlarMerhaba , çok teşekkür ederim. Ücretsiz bir ön görüşme randevusu verdiler o zaman ücret konuşulacakmış. Ve randevuya daha 15 gün var malesef
Bunu aklımda tutacağım çok teşekkür ederimMuhasebeden sıkı indirim isteyin görüşmenizde yapıyorlar
az önce başka bi topic de şişli memorial ücretini yazan biri okudum ya bi bakıcamBunu aklımda tutacağım çok teşekkür ederim
Evet evet bende 5 mayısta hastane ile görüşeceğim aldığım fiyatı güncel hali ile buralarda paylaşırıma şimdi gördüm zaten siz de yazmışsınız orada
Doktorumdan çok memnunum Yücel Şahin amh düşükse havuz daha uygun oluyor transfer yumurta toplama 105 bin spermde sıkıntı varsa picsi 200 dolar piezzo 600 döllenme sorunu varsaMerhabalar, uzun bir tedavi sonrası bende konu tüp bebeğe geldi. Araştırmalar sonucu Şişli Memorialde denemeye karar verdik. Ama bizim için süreç Mayıs ayında başlayacak. Doktorları , yaklaşımları ve ücretleri hakkında bilginiz var mıdır ? Ücret konusu bizim için önemli. Görüşmeden sonra ücret bilgisi vereceklerini ilettiler. Yakında sizlerden fiyat almış birileri var mıdır ?
Çok teşekkür ederimDoktorumdan çok memnunum Yücel Şahin amh düşükse havuz daha uygun oluyor transfer yumurta toplama 105 bin spermde sıkıntı varsa picsi 200 dolar piezzo 600 döllenme sorunu varsa
Allah şifa versin çok teşekkür ederimBende mayısta baslıycam 105 bin liste fiyatı yalvar yakar 100 yada 95lere indirirler diye düsüniyorum benim cok kapsamlı havuz gibi bir paket olacak ondan fiyat sağlıklı olmaz söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?