- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
-
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Yerleşmiş bir göbek değil şişkin ve sert bir kütle sanki patlayacak gibiBeslenmeniz hamur işi mi çoğunlukla? Karbonhidrat tüketen kişilerde yerleşmiş bir göbek olabiliyor
Polikistik over olacağını hiç düşünmemiştim ve doktor da söylemedi hiç. Direk ha o irritabl dır dedi gectipolikistik over dan benim de öyle yıllardır.
basenlerim hiç yok
karnım ve göbeğim şiş birkaç ay önce amcanın biri minibüste yer verdi iki canlısın sen otur kızım diye
babamın yanında densiz bir kadın aa kaç aylık maşallah dedi nasıl utandım ☹
ben çocuk istediğim için eritmeye uğraşmıyorum şu an ama bekarsan kesinlikle başla mekik çekmeye ve hamur işini kesinlikle bitir
Gaz sıkışması olabilir mi bi ara benim de karnımda aynı durum oldu hastanelik oldum ama ben yapamadığımdan şişkin ve serttiYerleşmiş bir göbek değil şişkin ve sert bir kütle sanki patlayacak gibi
Sanki bağırsaklarımin başından ve sonundan düğüm atılmış gibi hissediyorum
Şişten kastım gergin ve sanki patlayacak gibiKaraciğerinize bakıldı mı hiç? Bakılmadıysa bir kan tahliliyle enzimlere bir ultrasonla da yağlanmaya baktırın. Karaciğer sorunları şiş karına sebep olur.
Ha bi de koah belirtilerinden biridir.
Benim pek gazim gelmiyor ama ara ara olduğunda da sıkıntı çekmiyorum. Ben bu yüzden anlamıyorum neden bu tür skinitlar yaşadığımıGaz sıkışması olabilir mi bi ara benim de karnımda aynı durum oldu hastanelik oldum ama ben yapamadığımdan şişkin ve sertti
Şişten kastım gergin ve sanki patlayacak gibi
Karaciğere baktirmadim hu hafta doktorla görüşeyim Bi
Teşekkür ederim
Gaz. Dr bana gaz icin ilac vermisti cozulmustu. Siz de probiyotik deneyebilirsiniz. Bagirsaklarda iyi cozulemeyince gidalar gaz yapiyor.Yerleşmiş bir göbek değil şişkin ve sert bir kütle sanki patlayacak gibi
Sanki bağırsaklarımin başından ve sonundan düğüm atılmış gibi hissediyorum
Polikistik over hastaları o vücut tipine mi sahip oluyorlar genelde? Basenle ilgisini cozemedigim için soruyorum yanlis anlamayin :)polikistik over dan benim de öyle yıllardır.
basenlerim hiç yok
karnım ve göbeğim şiş birkaç ay önce amcanın biri minibüste yer verdi iki canlısın sen otur kızım diye
babamın yanında densiz bir kadın aa kaç aylık maşallah dedi nasıl utandım ☹
ben çocuk istediğim için eritmeye uğraşmıyorum şu an ama bekarsan kesinlikle başla mekik çekmeye ve hamur işini kesinlikle bitir
yok basen de olsa komple kilolu görünürüm ama bu şekilde direkt hamile gibi görünüyorum.Polikistik over hastaları o vücut tipine mi sahip oluyorlar genelde? Basenle ilgisini cozemedigim için soruyorum yanlis anlamayin :)
annemde karacigr sorunu var aynen bisey yemeddigi halde sis bir karni var birde çolyak olabilir dr a birdaha gidin tahlil yaptirin buda karini yeterince sisiriyor gecmis olsunAğlamak üzereyim
Şişkin bir karnım var. Üç yudum bir sye yesem 6 aylık hamile gibi sisiyorum aç bıraksam bile kendimi bu şekilde sisik bir karna sahibim
Artık o derece rahatsızlık veriyor ki belimi bile ağrımaya başladı.
O kadar ağırlık ve rahatsız bir his ki anlatamam.
Doktora gittiğimde ilaç vermişti bağırsaktan kaynaklanıyor dur hazımsızlık falan diye onlar da ise yaramadı.
Karnım hem acıyor gerginlikten hem de o kadar şişki midem bulanıyor sanki yediklerim hala boğazıma kadar dolu gibiyim ve sabah akşam beslenen biriyim aralarda sadece çay veya kahve içiyorum suyu da iyi içmeme rağmen neden böyle
Geçmiş olsun. Bende de pcos var, bir kızım var ama ikinciye kalamıyorum. Ama benim basen bölgem geniş o yüzden sordum, hani bir ilgisi var mi diye.. teşekkür ederim.yok basen de olsa komple kilolu görünürüm ama bu şekilde direkt hamile gibi görünüyorum.
göbek bölgesinde yağlanma olur polikistik overlıların genelde
Allah bağışlasın şükredin bir tane evladınız varGeçmiş olsun. Bende de pcos var, bir kızım var ama ikinciye kalamıyorum. Ama benim basen bölgem geniş o yüzden sordum, hani bir ilgisi var mi diye.. teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimizinkini bağışlasın.Allah bağışlasın şükredin bir tane evladınız var