Şişkin koca bir karın

Kuzum kuzum
Ağlamak üzereyim
Şişkin bir karnım var. Üç yudum bir sye yesem 6 aylık hamile gibi sisiyorum aç bıraksam bile kendimi bu şekilde sisik bir karna sahibim
Artık o derece rahatsızlık veriyor ki belimi bile ağrımaya başladı.
O kadar ağırlık ve rahatsız bir his ki anlatamam.
Doktora gittiğimde ilaç vermişti bağırsaktan kaynaklanıyor dur hazımsızlık falan diye onlar da ise yaramadı.

Karnım hem acıyor gerginlikten hem de o kadar şişki midem bulanıyor sanki yediklerim hala boğazıma kadar dolu gibiyim ve sabah akşam beslenen biriyim aralarda sadece çay veya kahve içiyorum suyu da iyi içmeme rağmen neden böyle 😣😣😣
Kuzum bu normal bise değil zahide yetisede çıkmıştı böyle biri sonrasını izlemedim ama detaylı araştırt iyi doktorlara git ilgili birinin olması lazım bende şuan bir rahatsızlığım var doktorlar beni çıldırttı artık baştan savma gönderiyorlar şudur budur üstünde durmadan şükür iyi bi doktor buldum gittim git fakülteye falan iyice araştırt tanısı kesin konulsun

Yok yanlış alıntı degil bazı doktorlar başında savıyor ilgilenmiyorlar öyle bir durum varsa başka doktorada görünün dedim bu ilaclar faydalı olmadıysa başka ilaç tedaviside olabilir her ilaç bendede fayda sağlamıyor
İyi ama ben tedaviden fayda gormedigimi soylemedim aksine cok iyi geldigini yazdim. Siz karistirdiniz herhalde.

Bir kere haberlere çıkmıştı kız normalde zayıf
Bir kaç yudum su içiyor ve içer içmez karnı 6 aylık hamile gibi şişmişti öyle birşey mi

Kuzum kuzum

Kuzum bu normal bise değil zahide yetisede çıkmıştı böyle biri sonrasını izlemedim ama detaylı araştırt iyi doktorlara git ilgili birinin olması lazım bende şuan bir rahatsızlığım var doktorlar beni çıldırttı artık baştan savma gönderiyorlar şudur budur üstünde durmadan şükür iyi bi doktor buldum gittim git fakülteye falan iyice araştırt tanısı kesin konulsun
Ben de sirf bu yüzden gitmiyorum artik doktorlara. En son gittigim dr beni cildirtti. Daha da gitmem. Izmir de yi bir doktor bulursam gidicem

Eger hormonal veya daha farkli bir rahatsiliginiz yoksa,gluteni sut ve sut urunlerini birakmaniz sizi ciddi rahatlaticaktir.IF beslenmeyi de oneririm,bunun yaninda probiyotik icerikleri tuketin,bagirsak tembelligi,hazim problemi olabilir.bol su tuketin ,kahve icen biriyseniz kahve ciddi siskinlik yapar birakin.Bagirsak dostu baharatlar tuketin.ozellikle zencefil.hergun suyunuza tazesini rendeleyip icin nasil iyi geliyor siskinlige bir bilseniz.Su yazdiklarimi bir hafta duzenli uygulayin garanti veriyorum azda olsa etkisini goreceksiniz,kendimden biliyorum

Ağlamak üzereyim
Şişkin bir karnım var. Üç yudum bir sye yesem 6 aylık hamile gibi sisiyorum aç bıraksam bile kendimi bu şekilde sisik bir karna sahibim
Artık o derece rahatsızlık veriyor ki belimi bile ağrımaya başladı.
O kadar ağırlık ve rahatsız bir his ki anlatamam.
Doktora gittiğimde ilaç vermişti bağırsaktan kaynaklanıyor dur hazımsızlık falan diye onlar da ise yaramadı.

Karnım hem acıyor gerginlikten hem de o kadar şişki midem bulanıyor sanki yediklerim hala boğazıma kadar dolu gibiyim ve sabah akşam beslenen biriyim aralarda sadece çay veya kahve içiyorum suyu da iyi içmeme rağmen neden böyle 😣😣😣
Glüten alerjin olabilir bi baktir

X