- 28 Mart 2019
- 4.007
- 4.044
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Troidinize de baktırın
en iyisi siz araştırma hastanesine gidin. Orda bütün ihtimallere bakıyorlar
en iyisi siz araştırma hastanesine gidin. Orda bütün ihtimallere bakıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker tüketimini tamamen kaldırın karbonhidrat ı sinirlayin bol su için ve probiyotik gıdaları arttırın. Hayatınızda hiç olmadığı kadar huzurlu olursunuz. Ben kendimi bildim bileli abartısız kendimi bildim bileli mide bağırsak şikayetim vardı ağrı sancı yanma gaz . Sürekli ilaç kullandım ve zararlı şeyler yemezdim zaten ama ne yesem rahatsız ederdi . Açlık ağrısına razıydım çünkü o kısa bi süre sonra geçiyordu.iki yıl önce her şeyi değiştirdim meyve suyumu fermente edip evde yaptım, yoğurdun probiyotiklerini zenginlestirdim , kefir yaptım, turşu , ekşi mayalı ekmek .... Bir süre hiç tatlı yemedim zaten sonra yeme ihtiyacım da kalmadı ve resmen hayatım düzeldi sonra hamile kaldım dedim tekrar nukseder mahveder hamileligimi ama hiç öyle sorunlar yaşamadım. Kesinlikle toplum olarak aşırı kötü besleniyoruz. İnanın ben eskiden kızarma yemezdim gazlı içecekler zaten icmezdim dışarda heme alışkanlığım yok fast food tüketmezdim buna rağmen öyleydim ne zaman probiyotikleri arttirdim kendime geldim iki yıldır nezle grip bile olmuyorum. Açıkçası vücuda hiçbir zararı olmayan bi yöntem denemekle hiç bişey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız.Ağlamak üzereyim
Şişkin bir karnım var. Üç yudum bir sye yesem 6 aylık hamile gibi sisiyorum aç bıraksam bile kendimi bu şekilde sisik bir karna sahibim
Artık o derece rahatsızlık veriyor ki belimi bile ağrımaya başladı.
O kadar ağırlık ve rahatsız bir his ki anlatamam.
Doktora gittiğimde ilaç vermişti bağırsaktan kaynaklanıyor dur hazımsızlık falan diye onlar da ise yaramadı.
Karnım hem acıyor gerginlikten hem de o kadar şişki midem bulanıyor sanki yediklerim hala boğazıma kadar dolu gibiyim ve sabah akşam beslenen biriyim aralarda sadece çay veya kahve içiyorum suyu da iyi içmeme rağmen neden böyle
Çölyak testlerini yaptirinAğlamak üzereyim
Şişkin bir karnım var. Üç yudum bir sye yesem 6 aylık hamile gibi sisiyorum aç bıraksam bile kendimi bu şekilde sisik bir karna sahibim
Doktora gittiğimde ilaç vermişti bağırsaktan kaynaklanıyor dur hazımsızlık falan diye onlar da ise yaramadı.
Karnım hem acıyor gerginlikten hem de o kadar şişki midem bulanıyor sanki yediklerim hala boğazıma kadar dolu gibiyim ve sabah akşam beslenen biriyim aralarda sadece çay veya kahve içiyorum suyu da iyi içmeme rağmen neden böyle
Koah mı, öyle bir sey yok . Koahta(oda çok ileri evrede ) kasetik vücut belirtisi olabilir . Ama yemek yedim karnım şişti koah miyim filan olayı yokKaraciğerinize bakıldı mı hiç? Bakılmadıysa bir kan tahliliyle enzimlere bir ultrasonla da yağlanmaya baktırın. Karaciğer sorunları şiş karına sebep olur.
Ha bi de koah belirtilerinden biridir.
Koah mı, öyle bir sey yok . Koahta(oda çok ileri evrede ) kasetik vücut belirtisi olabilir . Ama yemek yedim karnım şişti koah miyim filan olayı yok
glüten intoleransina ve laktoz intoleransina baktirin muhakkak.Ağlamak üzereyim
Allah korusun fakat iyi bir iç hastalıkları uzmanına görünün. .Anlatiminizdan doluluk hissettiğinizi anladım. .Erkenden önlem almak iyidir. Arastirma hastanesinde Karaciğer, mide ,bağırsak hepsine baktirin.Benim pek gazim gelmiyor ama ara ara olduğunda da sıkıntı çekmiyorum. Ben bu yüzden anlamıyorum neden bu tür skinitlar yaşadığımı
Çünkü rahatsız olacak ne var anlamiyorum
acaba kanser mi olacağım diye korkmaya basladim
Bende yanlış anlaşılmasın diye düzelteyim dedim kızmayın :)Yemek yedim kısmını atlamışım. Rahmetli babamda koah vardı onun doktoru söylemişti belirtisi şişkin göbek diye. Ben de dedim bi baktırsın konu sahibi. Doktor değilim ki kesin bilgi vereyim. Ki doktor bile olsam görmeden teşhis koyayım. Aklıma gelen ihtimaller işte.
Bende yanlış anlaşılmasın diye düzelteyim dedim kızmayın :)
Koahta aksine zayıflık yani kriteridir , hani afrikalı çocuklar olur ya zayıf şişkin göbekli; dokturunuz bunu kastetmistir.
Babanız ışıklar içinde uyusun.
Bende var irritabl bagirsak sendromuPolikistik ove
Polikistik over olacağını hiç düşünmemiştim ve doktor da söylemedi hiç. Direk ha o irritabl dır dedi gecti
Ne ilacı verdi gaz için iyi geldi? Ben 10 yıldır çekiotm ne gaz ne grultunhiç bi şekilde geçmiyorGaz. Dr bana gaz icin ilac vermisti cozulmustu. Siz de probiyotik deneyebilirsiniz. Bagirsaklarda iyi cozulemeyince gidalar gaz yapiyor.
İbs olabilirsiniz.
Tribudat ve pankreoflat. Tabii deunuza sorun mutlakaNe ilacı verdi gaz için iyi geldi? Ben 10 yıldır çekiotm ne gaz ne grultunhiç bi şekilde geçmiyor
Bundan başka ilac verdimi doktorunuzTribudat ve pankreoflat. Tabii deunuza sorun mutlaka
HayirBundan başka ilac verdimi doktorunuz
Doktorunuz nasıl bilmiyorum ama başka doktorada gorünmeyi deneyin yada ilacı degiştirmeyi her ilaç herkese iyi gelecek diye bişey yok sonucta