- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
teşekkür ederim koyuyorum ama anlık geçiyor sonra yeniden şişiyor brde dikişler kaşınıyor15er dakika buz koy sonra biraz ara sonra tekrar koy şişliği biraz olsun iner bende geçene kadar buz torbalarına yapışık yaşamıştım :) geçmiş olsun
sürekli gargara yap çok acır ama temiz tuttğun içinde çabuk iyileşirteşekkür ederim koyuyorum ama anlık geçiyor sonra yeniden şişiyor brde dikişler kaşınıyor
İnmez o şişlik. Sorunlu bir disim vardı 1 haftadan fazla sis suratla gezdim icmedigim ilaç kalmadı ustune birde buz elimdeydi surekli.
Boşuna ümit etmeyin valla.
zaten bayan aradığında beni ameliyata girmek üzereydim derim siz aradığınızda hastanedeydim diyeİş görüşmesinde belirtirsin hatta bu işe çok önem veriyorum ameliyatlı halimle geldim dersin.
Tüm gün, 5dk buz, 5dk ara şeklinde yanağınıza kompres yapın. Pazartesine kadar birşey kalmaz
Bu arada direkt buz uygulamayın, bi poşete koyup havluya sarın yada jel soğutucular var kılıflı, onlardan alın.
tükürme sakın dedi canım doktor bayan. tükürdükçe kan sızar dedi. gargara demedi yanisürekli gargara yap çok acır ama temiz tuttğun içinde çabuk iyileşir
çok şişti azıcık ta inse kafi bana ama blmyrmBende 2 dişi birden aldırdım 1 ay o şişlikle gezdim.
Malesef pazartesine kadar geçmez gibi.
gargarayla çarkalayabilirsin bir gün sonra.Ben 20gün arayla ikişer ikişer aldırmıştım gömülüydü.Acıyor ama geçiyor he mikrop kapmaz kırıntı falan kalmaz dikiş yerlerinde birde ağrı kesici dicloflam kullanmıştım çok iyi gelmişti.tükürme sakın dedi canım doktor bayan. tükürdükçe kan sızar dedi. gargara demedi yani
çok şükür ağrım yok cnm ilk saatler yaptı majezik aldım şuan çok iyiyim ama işte şişlik var brde açımgargarayla çarkalayabilirsin bir gün sonra.Ben 20gün arayla ikişer ikişer aldırmıştım gömülüydü.Acıyor ama geçiyor he mikrop kapmaz kırıntı falan kalmaz dikiş yerlerinde birde ağrı kesici dicloflam kullanmıştım çok iyi gelmişti.
5dk - 5dk yapın, bi de alerji hapları var ya, onlar da şişlik indiriyor. Bi sorun doktorunuzaay sağol cnm çok güzel moral oldu
zaten bayan aradığında beni ameliyata girmek üzereydim derim siz aradığınızda hastanedeydim diye
havluya koyuyorum cnm zaten jel soğutucu elimdeki ama yine de soğuk geliyr :)
dikiş aldırmaya gittiğimde sorayım sağol cnm5dk - 5dk yapın, bi de alerji hapları var ya, onlar da şişlik indiriyor. Bi sorun doktorunuza
yoğurt var birde :) iyi bilirim çok çok geçmiş olsun gargarayı doktorunuza bir danışın isterseniz.çok şükür ağrım yok cnm ilk saatler yaptı majezik aldım şuan çok iyiyim ama işte şişlik var brde açımçorba su süt başka hç brşey yiyip içemyrm
evt yoğurdu ve meyve suyunun hakkını yememek gerekyoğurt var birde :) iyi bilirim çok çok geçmiş olsun gargarayı doktorunuza bir danışın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?