• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiş yüz

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.331
43.872
798
kızlar dün 20'lik diş ameliyatı oldum 10a yakın dikişim var ve suratım davul gibi. yok böyle bir şişlik sanki botoks mağduru kokoşlar gibi oldum :D üstüne birde pazartesi iş görüşmesine gideceğim şuan aynaya bakmaya korkuyorum resmen. iner mi sizce bu şişlik pazartesine kadar

15er dakika buz koy sonra biraz ara sonra tekrar koy şişliği biraz olsun iner bende geçene kadar buz torbalarına yapışık yaşamıştım :) geçmiş olsun

15er dakika buz koy sonra biraz ara sonra tekrar koy şişliği biraz olsun iner bende geçene kadar buz torbalarına yapışık yaşamıştım :) geçmiş olsun
teşekkür ederim koyuyorum ama anlık geçiyor sonra yeniden şişiyor brde dikişler kaşınıyor :(

İnmez o şişlik. Sorunlu bir disim vardı 1 haftadan fazla sis suratla gezdim icmedigim ilaç kalmadı ustune birde buz elimdeydi surekli.
Boşuna ümit etmeyin valla.

Tüm gün, 5dk buz, 5dk ara şeklinde yanağınıza kompres yapın. Pazartesine kadar birşey kalmaz :KK66:
Bu arada direkt buz uygulamayın, bi poşete koyup havluya sarın yada jel soğutucular var kılıflı, onlardan alın.

İnmez o şişlik. Sorunlu bir disim vardı 1 haftadan fazla sis suratla gezdim icmedigim ilaç kalmadı ustune birde buz elimdeydi surekli.
Boşuna ümit etmeyin valla.

ay sağol cnm çok güzel moral oldu

İş görüşmesinde belirtirsin hatta bu işe çok önem veriyorum ameliyatlı halimle geldim dersin.
zaten bayan aradığında beni ameliyata girmek üzereydim derim siz aradığınızda hastanedeydim diye
Tüm gün, 5dk buz, 5dk ara şeklinde yanağınıza kompres yapın. Pazartesine kadar birşey kalmaz :KK66:
Bu arada direkt buz uygulamayın, bi poşete koyup havluya sarın yada jel soğutucular var kılıflı, onlardan alın.

havluya koyuyorum cnm zaten jel soğutucu elimdeki ama yine de soğuk geliyr :)

Bende 2 dişi birden aldırdım 1 ay o şişlikle gezdim.
Malesef pazartesine kadar geçmez gibi.

tükürme sakın dedi canım doktor bayan. tükürdükçe kan sızar dedi. gargara demedi yani
gargarayla çarkalayabilirsin bir gün sonra.Ben 20gün arayla ikişer ikişer aldırmıştım gömülüydü.Acıyor ama geçiyor he mikrop kapmaz kırıntı falan kalmaz dikiş yerlerinde birde ağrı kesici dicloflam kullanmıştım çok iyi gelmişti.

gargarayla çarkalayabilirsin bir gün sonra.Ben 20gün arayla ikişer ikişer aldırmıştım gömülüydü.Acıyor ama geçiyor he mikrop kapmaz kırıntı falan kalmaz dikiş yerlerinde birde ağrı kesici dicloflam kullanmıştım çok iyi gelmişti.
çok şükür ağrım yok cnm ilk saatler yaptı majezik aldım şuan çok iyiyim ama işte şişlik var brde açım :D çorba su süt başka hç brşey yiyip içemyrm

ay sağol cnm çok güzel moral oldu

zaten bayan aradığında beni ameliyata girmek üzereydim derim siz aradığınızda hastanedeydim diye

havluya koyuyorum cnm zaten jel soğutucu elimdeki ama yine de soğuk geliyr :)
5dk - 5dk yapın, bi de alerji hapları var ya, onlar da şişlik indiriyor. Bi sorun doktorunuza

çok şükür ağrım yok cnm ilk saatler yaptı majezik aldım şuan çok iyiyim ama işte şişlik var brde açım :KK70: çorba su süt başka hç brşey yiyip içemyrm
yoğurt var birde :) iyi bilirim çok çok geçmiş olsun gargarayı doktorunuza bir danışın isterseniz.

Benim kardesim oldu bu ameliyati,iki gube sisi indi. Doktor her saat on bes dakika buz tutucak dedi yanagina. Dondurma yesin dedi, iyi olur dedi. Bide tukurme dedi. Buz onemli, ama biz eve gelir gelmez basladik buza, ameliyattan hemen sonra

Back