Kimse yorum yapmayınca uğramadım ama burdayım :)))Konu sahibi tekrar uğrasaydın keske
Bu arada yüzüm muhteşem ötesi oldu bir saat kadar onceKimse yorum yapmayınca uğramadım ama burdayım :)))
nasıl gidiyor krem :) kelimenin tam anlami ilemuhteşem ötesi oldu yüzüm :))
Kelimenin tam anlamı ile MUHTEŞEM ÖTESİ OLDU :)))nasıl gidiyor krem :)
Coookkkk teşekkür ederim :)))aa cidden mi
teşekkürler bilgi için sevindim sizin adınıza da :)
Anlamadım neden açılmadigini büyük değişimi görmenizi isterdim nerdeyse gün gün çektim yuzumun resimlerini ağır bir süreçDi ama sonuç cidden muhteşem :))Aynen dosyalar acılmiyor konu sahibi...ben de cok merak ettim...
Biliyorum inanması çok zor ama birebir yaşayan biri olarak emin olun 20 günde insanlar ne kadar guzellestin diyorlar yaşadığım mutluluğu anlatamam Rabbim aynı sorunu yaşayan herkese yardım etsin keşke resimleri acabilseniz20 günde mi muhteşem oldu?
Sizin adınıza çok sevindik ancak sorun şu zaten önce açılıyor sonra aynen veya fazlasıyla geri geliyor.İşte bütün mesele bu.Bence bu kremin ismi sis leke kremi değil mucize krem olmalıydı :))
Bunu özellikle Mustafa beye sordum güneş kremini çok düzenli kullanilmali ve yine kremi bepanten ile seyrettip haftada iki gün bakim kremi gibi kullanılmalı dedi bende öyle yapacağım umarım geri gelmeyecek inşallahSizin adınıza çok sevindik ancak sorun şu zaten önce açılıyor sonra aynen veya fazlasıyla geri geliyor.İşte bütün mesele bu.Siz de İnşALLAH böyle olmaz.Ama kullananlar hep böyle dedi .