Arkadaşlar ben bel fıtığından ameliyat oldum. Dr um o bölgeyi traş ettiği için kıllar çıktı. Siyah ve uzunlar çok kötü gözüküyorKılsız belimi kıllı ettiler.
Ağdayla alsam fıtığım tekrar nüks eder diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
Ben iğneli epilasyonla aldırıyorum.
ya bende düşünüyorum iğneli epilasyonuda sadece bel bölgesinemi yaptırıosun yoksa komple sırtmı ne kadar tutuyor peki ve kaç seansta bitermiş ben çok kararsız kaldımda
ya benm gelirim iyi olmadığından iğneli epilasyon bana pahalıya mal olucakmış gibi geliyo ama biryerdende başlamam lazım :)) bende komple sırt ve göbek düşünüyorum keşke sırtımı 4 seansta bitirebilsem razıyım valla çok tüylüyüm ben
iğneli epilasyonu yaptırabilecek en sağlıklı yer neresi sizce hanımlar
yani hastanelerde,güzellik salonlarıda yapıyor bildiğim kadarıyla..
ben kol altı bölgesini güzellik salonunda lazerle yaptırıyordum nişanlıyken,evlenince yarım bıraktım..
şimdide kararsızım açıkçası
lazer mi yaptırsam yoksa iğne epilasyon mu yaptırsam diye
Benim de sırtımda tüyler var tabiki kalın değil ama farkedilmeyecek kadar da değil :/ vücudumun diğer bölgelerine lazer yaptırıorum ama oraya dokundurtmadım ince olduğundan,fakat kendi imkanımla da erişemem ulaşamam oraya sarartmaya kalkışsam bile. Sırt tüylerine ağda yaptran var mı?yani kalınlaşma vs oldu mu?
merhaba, şu an ne durumdasınız ? 10 yıl geçmiş, tüyler bayağı seyreldi mi?Belinden aşağısını aldırıp bakarsın nasıl durduğuna o zaman, nasıl duracağını bilmiyorum canım. Ama üst tarafta hiç tüy olmasa bile ağda ölü deriyi de aldığı için cildinde renk farkı olur daha kötü durur diye düşünüyorum. Üstte tüyler azsa ağda zaten onları çoğaltmaz, kesin konuşmayayım yine de en azından benim hiç azaltmadı ve seyreldi.
Tüylerin çıkış aşamasına gelince, evlenmene 1-2 sene varsa yukarıda bir arkadaşın dediği gibi karınca yumurtası yağı kullanırsın hiçbir şey kalmaz:)) Düzenli kullanmak şart gerçekten, ben de yüzümde kullandım, düzensiz olduğu halde fark etti. Bir de evleneceğiniz insana hafiften tüylü olduğunuzu söylerseniz gördükleri zaman garipsemezler ki erkeklerin kıl şeklinde olmayan tüylerden rahatsız olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?