- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
-
Testlerde sorun yok genetik sanirim. Lazerin etrafindakileri de kalislastirmasindan korkuyorum aslinda oyle bi ihtimal varmis sanirim. tesekkurler cevap icincanm önceikle hormon testi yaptırdın mı eger sorun çıkmadıysa lazer yapdır derim
sorma ya anneme diyorum bazen doğurmuşsun ilgilenmemişsin insan bi çocuğunu yönlendirir dalazere gidene kadar tüy sarartıcıyla idare etmeni tavsiye ederim. benim de sırtımda var ama çok belirgin değiller, daha çok ensemde var. küçükken saçları devamlı salık bırakmaktan kaynaklanıyormuş.
bayanlarda "favori" denilen yanakta erkeğimsi tüylerin sebebi de bu yüzden.
işte hep bilinçsiz ebeveynlerimizin ceremesini çekiyoruz...... >.<
Benim kucukken saclarim hep kisacikti uzatmaya basladigimda da surekli toplardim. Ne zaman favorilerimde tuylenme oldu o zaman acmaya basladim gorunmesin diye. Sanirim onla alakasi pek yok yoksa sarışınlarda bile favori oldusorma ya anneme diyorum bazen doğurmuşsun ilgilenmemişsin insan bi çocuğunu yönlendirir da
Ekledim fotografinisırtının neresınde nasıl bır tuylenme var cnm?
En kisa zamanda baslayacagim zaten ama merak ettigim lazerin daha da kotu yapip yapmayacagi. Direk igneliye mi baslasam? Yardimci olabilirseniz sevinirimherhangi bir işlem uygulandı mı buraya. ağdadan sonra çıkan tüyler gibi görünüyor. oldukça sert. bu kadar beklemiyordum ben bunları sarartıcıyla bile bi yere kadar kapatırsın.
ya sabredip birkaç ay ağda sonrası karınca yumurtası yağı süreceksin ya da lazere gideceksin arkadaşım. başka yol yok gibi görünüyor.
Dikkat edicem tesekkurlerlazer hakkında pek bir bilgim yok ne söylesem yanlış yönlendirmiş olurum şimdi.
tek söyleyebileceğim kesinlikle gideceğin merkezi iyi seç arkadaşım. çok büyük yanıklarla uğraşırsın ve ömür boyu izi de geçmez.
hımm bu tuylenme bır hastalık belırtısı degıl bazı tuylenmeler var hastalık belırtısı oluyor oyuzden sormustum cnmEkledim fotografini
Eki Görüntüle 1690710
Ne kadar zamandir gidiyosunuz?benimde aynı şekilde tüylenmem vardı ben de lazere başladım faydasını gördüm ben alexsand adlı cihaz ile yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?