• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sirttaki tuylenme

outofthewoods

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
171
35
18
Sirtimda bu sekilde tuylenme oldu kizlar sizce ne yapmalıyım? Disari cikmaya utaniyorum artik. Hormon testinde sorun cikmadi sizce igneli mi lazer mi lutfen yardimci olun kendime bakmaya utanir hale geldim psikolojim cok bozuk lutfen

Son düzenleme:
canm önceikle hormon testi yaptırdın mı eger sorun çıkmadıysa lazer yapdır derim

lazere gidene kadar tüy sarartıcıyla idare etmeni tavsiye ederim. benim de sırtımda var ama çok belirgin değiller, daha çok ensemde var. küçükken saçları devamlı salık bırakmaktan kaynaklanıyormuş.
bayanlarda "favori" denilen yanakta erkeğimsi tüylerin sebebi de bu yüzden.
işte hep bilinçsiz ebeveynlerimizin ceremesini çekiyoruz...... >.<

lazere gidene kadar tüy sarartıcıyla idare etmeni tavsiye ederim. benim de sırtımda var ama çok belirgin değiller, daha çok ensemde var. küçükken saçları devamlı salık bırakmaktan kaynaklanıyormuş.
bayanlarda "favori" denilen yanakta erkeğimsi tüylerin sebebi de bu yüzden.
işte hep bilinçsiz ebeveynlerimizin ceremesini çekiyoruz...... >.<
sorma ya anneme diyorum bazen doğurmuşsun ilgilenmemişsin insan bi çocuğunu yönlendirir da :(

sorma ya anneme diyorum bazen doğurmuşsun ilgilenmemişsin insan bi çocuğunu yönlendirir da :KK43:
Benim kucukken saclarim hep kisacikti uzatmaya basladigimda da surekli toplardim. Ne zaman favorilerimde tuylenme oldu o zaman acmaya basladim gorunmesin diye. Sanirim onla alakasi pek yok yoksa sarışınlarda bile favori oldu

sırtının neresınde nasıl bır tuylenme var cnm?
Ekledim fotografini
20151116_164032.jpg

herhangi bir işlem uygulandı mı buraya. ağdadan sonra çıkan tüyler gibi görünüyor. oldukça sert. bu kadar beklemiyordum ben bunları sarartıcıyla bile bi yere kadar kapatırsın.
ya sabredip birkaç ay ağda sonrası karınca yumurtası yağı süreceksin ya da lazere gideceksin arkadaşım. başka yol yok gibi görünüyor.

herhangi bir işlem uygulandı mı buraya. ağdadan sonra çıkan tüyler gibi görünüyor. oldukça sert. bu kadar beklemiyordum ben bunları sarartıcıyla bile bi yere kadar kapatırsın.
ya sabredip birkaç ay ağda sonrası karınca yumurtası yağı süreceksin ya da lazere gideceksin arkadaşım. başka yol yok gibi görünüyor.
En kisa zamanda baslayacagim zaten ama merak ettigim lazerin daha da kotu yapip yapmayacagi. Direk igneliye mi baslasam? Yardimci olabilirseniz sevinirim

lazer hakkında pek bir bilgim yok ne söylesem yanlış yönlendirmiş olurum şimdi.
tek söyleyebileceğim kesinlikle gideceğin merkezi iyi seç arkadaşım. çok büyük yanıklarla uğraşırsın ve ömür boyu izi de geçmez.

Back